Κυβέλη - Ντίνος αυτόδηλητηριάστηκαν στο #GNTMgr από την τοξικότητα τους!

 

Τον «καταβρόχθισε» η δοκιμασία και αποχώρησε οριστικά - Ο κοινός εχθρός - Κυβέλη - ένωσε το σπίτι του #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το επεισόδιο του GNTM έκρυβε αποκαλύψεις, τσακωμούς και το γεγονός ότι ξεκάθαρα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα. Όλοι μαζί και Ντίνος και Κυβέλη χώρια

Ο φετινός τέταρτος κύκλος του Greece's Next top Model είναι ίσως και ο πιο απαιτητικός, με τον ανταγωνισμό να έχει χτυπήσει κόκκινο και τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να πρωταγωνιστούν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει ξεκάθαρα πλέον ότι η Κυβέλη σαν προσωπικότητα αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου, με τα υπόλοιπα παιδιά στην πλειοψηφία τους να έχουν ανοιχτή κόντρα μαζί της, γιατί δεν αντέχουν την συμπεριφορά της.

Η ίδια έχει χαρακτηριστεί υπεροπτική και σνομπ. Μάλιστα, λίγο πριν από την δοκιμασία έιδαμε να εκτυλίσσεται στη βίλα του GNTM ένα πραγματικός χαμός μεταξύ των διαγωνιζόμενων, οι οποίοι πλέον είπαν ξεκάθαρα και ανοιχτά τη γνώμη τους για την Κυβέλη και την στατηγική που ακολουθεί μέσα στον διαγωνισμό. 

 

Στο επεισόδιο (22-11) ήταν και εκείνο που σήμανε την έναρξη της τελικής 10αδας του διαγωνισμού, όπου σημαίνει και το τελικό countdown. Οι παίκτες είναι λογικό να έχουν περισσότερο άγχος, αλλά σίγουρα και περισσότερο ζήλο, για να κατακτήσουν την κορυφή. Από την έναρξη του επεισοδίου, είδαμε ένα ιδιαίτερο challenge, που ζητούσε άτομα αρκετά εμπορικά και commercial, για την καμπάνια μιας εταιρίας με γαλακτοκομικά προϊόντα και πιο συγκεκριμένα ενός γιαουρτιού. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τον Γιώργο Καράββα να δίνει λεπτομέρειες για το concept του σημερινού challenge:

Το challenge μεταμόρφωσε τους παίκτες σε συνοδευτικά για το γιαούρτι, δηλαδή φρούτα ή δημητριακά. Τα παιδιά ετοιμάστηκαν στο θέμα του styling και μετά το σχετικό brief έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα μοντέλα, τα βρήκαν ακούρα με τον υπεύθυνο της διαφημιστικής εταιρίας, που τους καθοδηγούσε, καθώς ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

Ο ίδιος έκανε μια πολύ σκληρή κριτική στην Αγάπη, αλλά και στην Όλγα, η οποία κατέληξε στο να χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων της και να κλαίει νευρικά. 

H προσπάθεια της Κυβέλης, έκρυβε μάλιστα μια έκπληξη, με την Κυβέλη να αναρωτιέται ποιος είναι ο Hitchcock:

Στο τέλος του challenge, αποκαλύφθηκε το παιχνίδι που στήθηκε εναντίον των παικτών. Ο απαιτητικός account manager ήταν τελικά ένας ηθοποιός, ο οποίος είπε ότι το έκανε αυτό στα παιδιά, για να πάρουν ένα μάθημα ότι στη δουλειά πάντα μπορεί να υπάρχει κάποιος που θα είναι κακότροπος και υπερβολικά απαιτητικός. Αυτό ήταν κάτι αρκετά σημαντικό, γιατί έτσι τα μοντέλα έμαθαν ότι πρέπει πάντα να παραμένουν επαγγελματίες. 

 

Το θέμα της δοκιμασίας είχε να κάνει με την αντίθεση των Oscars και του street food. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα επέστρεψαν από το πάρτυ μετά την τελετή των Oscars και κατέληξαν να τρώνε street food με μια παρτενέρ. Εκεί κρυβόταν και το πρόσωπο έκπληξη, όπου ήταν η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και ήταν εκεί, για να συμβουλέψει τα παιδιά, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους δώσει το δικό της vibe.

 

Σε όλο το κλίμα της τεταμένης κατάστασης με την Κυβέλη, κινήθηκε και το disadvantage της φωτογραφίας αποχώρισης, το οποίο πήγε απευθείας σε εκείνη. Αυτό είχε να κάνει με την καθοδήγηση και την βοήθεια που θα είχε εκείνη στο σετ της δοκιμασίας, κάτι αρκετά σημαντικό, αφού μέσα από αυτό θα μπορούσε πλήρως να αντιληφθεί το concept. 

Η συγκεκριμένη στρατηγική της Ειρήνης, φαίνεται ότι έπιασε τόπο, αφού η Κυβέλη άκουσε μέτρια σχόλια για την φωτογραφία της. Η ίδια δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς κανένα reference, δεν μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Με τα εργαλεία που είχα να δουλεψω έκανα το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά».

 

Η κριτική ήταν αρκετά σκληρή, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν πολύ δυνατές εικόνες, αλλά υπήρχαν και εκείνες που ήταν πιο αδύναμες. Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η κριτική για τις προσπάθειες του Στυλιανού και του Ντίνου, που όχι μόνο δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα πήγαν καθόλου καλά και στο σετ με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

 

 Έξαλλοι οι κριτές με τον Ντίνο: «Είναι όλα λάθος»

 

Όλες οι φωτογραφίες

 

Η καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας κρίθηκε ανάμεσα στην Αγάπη και την Όλγα. Εκείνη που τα κατάφερε και κέρδισε την καλύτερη λήψη σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του διαγωνισμού ήταν η Όλγα. 

 

Τι λέει η Όλγα για τη νίκη της;

 

 

Στο κρίσιμο bottom two για την τελική 9αδα του διαγωνισμού βρέθηκαν δυστυχώς ο Ντίνος και ο Στυλιανός, οι οποίοι έιχαν και τις δυο πιο σκληρές κριτικές, σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Τα σχόλια της Ισμήνης ήταν αρκετά σκληρά, λέγοντας και στους δυο ότι είναι εκείνοι, που από την αρχή έχουν την μικρότερη εξέλιξη μέσα στον διαγωνισμό. 

Στο τέλος της δοκιμασίας οι τέσσερις κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός έκριναν πως το concept «καταβρόχθισε» τον Ντίνο, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει οριστικά τον διαγωνισμό.

 

 

Άκρως στεναχωρημένος ο Ντίνος, αποχωρεί από το #GNTMgr και μας μιλάει για την εμπειρία του καθώς και για τα πράγματα που θα του λείψουν περισσότερο.

 

 

To trailer 23ου επεισοδίου - Τρίτη 23.11.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες