Αποχώρησε συγκινημένη στο τέλος της λαμπερής βραδιάς #DWTSgr

 

Τα δάκρυα του Ντομινίκ, η κριτική στην Αργυράκη, το  αιχμές για ... ερωτικό ειδύλλιο Τζώρτζιας Αλέξανδρου & το ζευγάρι που αποχώρησε στο #DWTSgr!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο επεισόδιο (21-11) είδαμε μια ιδιαίτερη έναρξη, με μια πανέμορφη χορογραφία, με ρομαντικό στυλ, όλο πάθος και συναίσθημα. 

Το Dancing with the Stars έχει επιστρέψει, με σκοπό να γεμίσει τα βράδια της Κυριακής με χαρούμενη διάθεση, μουσική και πολύ πολύ χορό.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το τραγούδι Earned It από τους The Weeknd και μια μοναδική χορογραφία των μοναδικών χορευτών, που μετέφερε στους τηλεθεατές μια άκρως ρομαντική διάθεση.

 

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά ήταν, για ακόμα μια φορά, άκρως εντυπωσιακή, με το ρούχο της ίδιας να κλέβει τις εντυπώσεις. Η Βίκυ, ως γνωστή fashion expert, δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι λιγότερο στιλάτο. Στο σημερινό 6ο live του σόου επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και ήταν άκρως αποκαλυπτική, με τα καλλίγραμα πόδια της να διαγράφονται μέσα στο ρούχο. Δίπλα της φυσικά, ο Λάμπρος Φισφής, πιο κομψός από ποτέ, με ένα fashion κοστούμι.

 

 

​Το tango της Χριστίνας και του Αργύρη τα είχε όλα!

​Ο Πάνος είχε μία δύσκολη αποστολή από την προηγούμενη εβδομάδα: να «ξεκλειδώσει» το σώμα του! Κατάφερε να βγάλει νάζι και ρυθμό στην salsa που μας παρουσίασαν με τη Μαρίλη.

Δεν ήταν η καλύτερη φορά απόψε για τον Πάνο Γιαννακόπουλο που μαζί με την παρτενέρ του χόρεψαν σάλσα στο DWTS.

Η άποψη των περισσοτέρων ήταν ότι ότι ο φωτογράφος ήταν ξύλινος, αν και η Έλενα Λιζάρδου ήταν πιο αισιόδοξη για τον διαγωνιζόμενο ότι δεν είναι αργά να βρει τον ρυθμό στην πορεία.

Και ήρθε η σειρά της Μαρίνας Λαμπροπούλου να τον περάσει από «κόσκινο», η οποία αξίζει να σημειώσουμε πως στο αποψινό live ήταν ιδιαίτερα αδυσώπητη στις κριτικές της…

«Πάνο, είμαι σίγουρη ότι έχεις μια γλυκιά κι ευαίσθητη ψυχή. Δεν σε βοηθάει η κίνησή σου σε αυτό το χορευτικό. Πιστεύω ότι αν δουλέψεις λίγο περισσότερο, πιστεύω θα μπορέσεις να κάνεις πραγματάκια. Δεν είμαι ευχαριστημένη, παρτάρεις μόνος σου. Αν κρίνεις τους κριτές, δεν θα υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος».

«Είσαι η πιο δίκαιη, γλυκιά, ξινή που ξέρω» της αντιγύρισε εκείνος με την κριτή να ξεσπά σε γέλια και να αποδέχεται τους χαρακτηρισμούς.

H Βικτώρια Χίσλοπ και ο Τηλέμαχος χόρεψαν ένα μαγικό Βιεννέζικο βαλς και το απογείωσαν! 

Η Μαριάννα Γεωργαντή με τον Σπύρο μας παρουσίασαν μία δυναμική salsa. 

«Φωτιά» στο παρκέ ήρθε να βάλει η Μαριάννα Γεωργαντή πλάι στον παρτενέρ της, Σπύρο το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του STAR. Αυτή την φορά, η ρεπόρτερ θέλησε να ανεβάσει την θερμοκρασία μέσα από την τελευταία επιτυχία της Shakira.

Αισθησιασμός στα κόκκινα, με το φόρεμα να εντυπωσιάζει, τόσο δε που σύσσωμη η κριτική επιτροπή υπογράμμισε την αμηχανία που της προκλήθηκε από όσα είδε στο παρκέ από το διαγωνιστικό ζευγάρι!

«Το θέμα είναι να περάσει ωραία ο κόσμος! Για αυτό είμαστε εδώ τις Κυριακές για να διασκεδάζουμε τον κόσμο, αυτή είναι η δουλειά μας» δήλωσε με χαμόγελο μετά την κριτική που δέχθηκε η δημοσιογράφος και διαγωνιζόμενη του DWTS, Μαριάννα Γεωργαντή.

 Η κριτική επιτροπή του DTWS έδειξε το πολύ σκληρό της πρόσωπο με μόλις 14 βαθμούς!

 

Ο Ντόμινικ Σταρς και η Ειρήνη υποσχέθηκαν ένα ξεχωριστό αργεντίνικο τάνγκο! 

Τον καλύτερο του εαυτό προσπάθησε να δώσει ξανά στο παρκέ ο Dominik Stars το βράδυ της Κυριακής πλάι την παρτενέρ του, Ειρήνη Λιναρδή χορεύοντας αργεντίνικο τάνγκο.

Όπως πρόδωσε αμέσως μετά το τέλος της χορογραφίας του τραγουδιστή, η παρουσιάστρια του χορευτικού σόου του STAR στο κοινό βρίσκονταν δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα! Η γοητευτική σύντροφος του, Ιβ και η μητέρα του.

Όταν, δε, της έδωσε τον λόγο, τα σχόλια που εξέφρασε η πρώτη έκαναν τον Dominic Stars να φορτιστεί έντονα συναισθηματικά. «Δεν είμαι κριτική επιτροπή, αλλά ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από αυτό που είδα! Νιώθω έναν σεισμό μέσα μου, δεν ξέρω αν το είδατε και εσείς οι υπόλοιποι αλλά εγώ έτσι το ένιωσα».

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πέρα από ένα ωραίο παιδί που το βλέπουμε όλοι. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ένας απίστευτος χαρακτήρας και δυστυχώς δεν το βγάζει εύκολα αυτό στον έξω κόσμο. Επειδή έχει παλέψει πολύ στη ζωή του και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνος και έχει σταθεί στα πόδια του, όπως είπε και ο ίδιος, πιστεύω ότι είναι ένας από τους λόγους που δυσκολεύεται να δείξει την καλλιτεχνική του φύση. Θα τα καταφέρει όμως σίγουρα » σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του τραγουδιστή και διαγωνιζόμενου του DWTS.

 

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ μας παρουσίασαν κάτι διαφορετικό! Για πρώτη φορά στο show παρακολουθήσαμε ένα σύγχρονο! 

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξ είναι ένα ζευγάρι που έχουν ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη στο σόου, με την πρώτη να είναι αρκετά εξοικειωμένη με την σκηνή, λόγω του ότι είναι πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής. Στο live έπρεπε να χορέψουν σύγχρονο και να βγάλουν μια εσωτερικότητα και μια ιδιαίτερη ενέργεια επί σκηνής.

Η χορογραφία ήταν πραγματικά γεμάτη συναίσθημα, με την Βασιλική Μιλλούση να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στην ενόργανη γυμναστική, με κινήσεις και ευλυγησία, που πραγματικά μας "έκοψαν" την ανάσα. Μετά το πέρας της εμφάνισης τους, η Βασιλική δήλωσε on air ότι ένιωσε πολύ συγκινημένη, γιατί τα παπούτσια που χόρεψε, ήταν τα ίδια με τα οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν. «Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να φορέσω και πάλι τα συγκεκριμένα παπούτσια, με τα οποία εγώ αγωνιζόμουν». 

Η χορογραφία δίχασε τους κριτές, με τον Στέφανο Δημουλά να ζητά περισσότερη χορευτική ποιότητα, παρά αθλητική ικανότητα. Η διαγωνιζόμενη, με τη σειρά της απάντησε ότι άδραξε την ευκαιρία, λόγω του σύγχρονου να κάνει κάποια πράγματα παραπάνω και ότι δεν ήθελε αυτό να την επισκιάσει.

Τα υπόλοιπα σχόλια ήταν πραγματικά διθυραμβικά, με τους κριτές να έχουν ενθουσιαστεί με το θέαμα. Μάλιστα, στη βαθμολογία είδαμε και το πρώτο 9 από την Έλενα Λιζάρδου, η οποία δεν δίστασε να κρύψει τον ενθουσιασμό της​

​Ο Έντουαρντ Στεργίου έγινε για λίγο σκλάβος της αγάπης και χόρεψε ένα tango με την Ελισάβετ! 

Ιδιαιτέρως αυστηρή εμφανίστηκε η κριτής, Έλενα Λιζάρδου με τον Έντουαρντ Στεργίου αμέσως μετά τη νέα του χορογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η κριτής του χορευτικού σόου του STAR δεν έκρυψε την απογοήτευση της για αυτή την στιγμή του μοντέλου στην χορευτική του διαδρομή βαθμολογώντας τον μάλιστα με 8 όταν ο Jason Roditis έβαλε 8, η Μαρίνα Λαμπροπούλου 8 και ο Στέφανος Δημουλάς 9!

«Είχες πολύ ωραίο, ψαρωτικό ύφος σήμερα και τα λοιπά… Και το μαστίγιο, εντάξει… Δεν με έπεισες όμως! Η εισαγωγή σου δεν μου άρεσε, η στάση του σώματος σου δεν ήταν σωστή, το βάρος σου πότε ήταν πολύ μπροστά και πότε ήταν πάρα πολύ πίσω. Δεν χορεύατε μαζί, στα πίβοτ ήσουν Τζον Τζον» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Λιζάρδου προς τον Έντουαρντ Στεργίου. «Είσαι κούκλος αλλά ακίνητος κούκλος σήμερα! Δεν μου άρεσες καθόλου βρε Έντουαρντ. Μόνο ύφος είδα, σόρρυ».

«Θα προσπαθήσω, αν συνεχίσω στον διαγωνισμό, την επόμενη φορά να δείξω εδώ κάτι πιο ικανοποιητικό για να κάνω ένα βήμα παραπάνω» αποκρίθηκε, εμφανώς απογοητευμένος, το μοντέλο και διαγωνιζόμενος του DWTS

 

Ένα ρομαντικό Foxtrot μας χάρισαν η Τζώρτζια και ο Αλέξανδρος.

Φωτιές άναψε η χορογραφία ρομαντικού χαρακτήρα της Τζώρτζιας Γεωργίου και του Αλέξανδρου Μπαχάριεφ. Εκείνος είχε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη χορογραφία, άακρως ρομαντικού χαρακτήρα, με το βίντεο που προβλήθηκε πριν από την έναρξη της εμφάνισής τους να αφήνει αιχμές για ... ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους.

Μετά από την χορογραφία τους και εν αναμονή του σχολιασμού από τους κριτές, η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά αστειεύτηκε με το γεγονός και εκείνη έδωσε το λόγο στην Έλενα Λιζάρδου. Εκείνη, πριν μιλήσει για την χορογραφία και το πως τα πήγε το ζευγάρι, θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταξύ τους "σχέση". «Εγω θελω να λυσω αυτο το θέμα μεταξύ σας», είπε χαρακτηριστικά με την Τζώρτζια να ξεκαθαρίζει ότι δεν της αρέσουν οι μικρότεροι άντρες και ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους.

Ήταν ένα πολύ αστείο στιγμιότυπο και κατάφερε να δώσει ένα ακόμα boost στο σημερινό live, με όμορφη και χαρούμενη διάθεση, αλλά και πολύ χωρό. 

O Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία τα έδωσαν όλα στη σκηνή του #DWTSgr, χορεύοντας fusion! 

Υπό τους ήχους Michael Jackson ο Σταύρος Βαρθαλίτης χόρεψε με τη Μαρία Καμενίδη fusion και εντυπωσίασαν τους κριτές.

Η αυτοπεποίθησή του στο παρκέ και ο ρυθμός που κυλάει μέσα του τον ανέβασαν στις πολύ καλές εμφανίσεις της βραδιάς και τα σχόλια που έλαβε ήταν γενναιόδωρα.

«Χορεύεις σαν κορμάρας. Είσαι αλλού, μ΄αρέσει που τα δίνεις όλα. Έχεις δυνατότητες» είπε στον σεφ ο Jason Ροδίτης.

Ικανοποιημένη με τις επιδόσεις του ήταν και η «σκληρή» της παρέας, η Μαρίνα Λαμπροπούλου. «Εμένα με έχεις πείσει, η έκφραση σου, η ελαστικότητά σου. Δεν έχουμε ψυχή, είμαστε ψυχή και εσύ Βαρθαλίτη μου έχεις τεράστια ψυχή».

 

Ο Τάσος Παλαντζίδης και η Αθηνά δοκιμάστηκαν σε κάτι διαφορετικό! 

 

Στο παρκέ βρέθηκε και πάλι ο ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης μαζί με την γοητευτική του παρτενέρ, Αθηνά το βράδυ της Κυριακής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε μέσα από πλήθος επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων κλήθηκε, αυτή την φορά, να ραπάρει και παρασύρει τόσο την κριτική επιτροπή του σόου όσο και τους τηλεθεατές στη χορευτική δίνη των 90’s με μιαstreet χορογραφία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τάσος Παλαντζίδης μέσα από την προσπάθεια που καταβάλει σε εβδομαδιαία βάση κατάφερε να ξεσηκώσει τους παρευρισκομένους όπως και την παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά.

Η επιτροπή του DWTS, ωστόσο, έδειξε την αυστηρή της πλευρά στο πρόσωπο του ηθοποιού με 27 βαθμούς!

 

Κάθε εβδομάδα ο Δημήτρης Κοκονίδης προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» χορευτικά. 

Ο Δημήτρης Κοκονίδης μπορεί να μην εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες, ενθουσίασε ωστόσο την Βίκυ Καγιά και τους κριτές με την αλλαγή στο σώμα του, καθώς κατάφερε να χάσει 13 κιλά.

«Εγώ σε βλέπω διαφορετικό… Πόσα κιλά έχεις χάσει;» είπε ο Jason Roditis στον Δημήτρη Κοκονίδη ο οποίος απάντησε: «13 κιλά παιδιά. Είχα περιθώριο από 120 πήγα στα 107», είπε ο διαγωνιζόμενος του Dancing with the Stars.

Τα κατάφερε απόψε χορεύοντας samba με τη Δανάη

 

Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γιούρι με έξτρα δόσεις ρομαντισμού, έδειξαν μία πιο ευαίσθητη πλευρά τους χορεύοντας American Smooth! 

Ένα από τα ζευγαριά που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη με τον παρτενέρ της Γιούρι Ντιμιτρόφ, οι οποίοι χόρεψαν american smooth, αλλά το αποτέλεσμα δεν ενθουσίασε τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Μάλιστα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου την έκρινε με πολύ αυστηρό τρόπο λέγοντάς της: «Η αισιόδοξη Μπέσσυ, η δουλευταρού Μπέσσυ, η παθιάρα Μπέσσυ, η δυναμική. Έλα, όμως που εμένα δε μου φτάνει πλέον. Εμένα πλέον με κουράζει. Βλέπω όλο πόζα... ύφος».

Η Μπέσσυ Αργυράκη προσπάθησε να απαντήσει αλλά η κριτής συνέχισε: «Πλέον δυσκολεύει το θέμα. Μιλάμε πλέον όχι μόνο για θέληση, όχι μόνο για προσπάθεια. Μιλάμε για τεχνική. Βλέπω ένα “μπεσσίστικο διαρκείας” και θέλω πλέον “γιουρίστικο” διαρκείας. Μπέσσυ τραγούδι έκανες, δεν έκανες χορό. Εδώ χορεύεις, πρέπει να ακούς τους κριτές. Ήσουν επαγγελματίας και είσαι επαγγελματίας. Εδώ είσαι μαθήτρια, επομένως πρέπει να ακούς. Έχεις ανταγωνισμό τρελό».

Η Μπέσσυ Αργυράκη άκουσε όσα της είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου και υποσχέθηκε πως θα δουλέψει περισσότερο. 

 

Ποιό ήταν όμως το ζευγάρι που αποχώρησε;

Η ανατροπή για ακόμα μια φορά συνέβη, με την Βικτώρια Χίσλοπ και τον Τηλέμαχο και την Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γιούρο να βρίσκονται στο bottom two.

Tο ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Βικτώρια Χίσλοπ και ο Τηλέμαχος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»