Η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε συγγνώμη από το κοινό – Τα καρφιά της Αθηναΐδας Νέγκα

 

 

Η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε με αφορμή τα κρούσματα του κορωνοϊού - Νέγκα κατά Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;» - Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Αθηναΐς; Δεν νομίζω να είναι τρελή η Ανθή»      
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συγγνώμη μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο θέλησε να ζητήσει η Ανθή Βούλγαρη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο χορός της την ώρα που ο τίτλος της εκπομπής αφορούσε κρούσματα και θανάτους από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος προλογίζοντας ένα θέμα σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα και τους θανάτους, ζήτησε από το control να της βάλουν ένα ζεϊμπέκικο για να χορέψει όπως και έκανε. 

«Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Αυτό το απόσπασμα έπεσε στην αντίληψη της Αθηναΐδας Νέγκαη οποία το σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο και χαρακτηρίζοντας απρεπή τη στάση της δημοσιογράφου.   

«Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς: “Σταμάτα, λέμε για κρούσματα”; Γιατί;» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

Το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου λοιπόν, η Ανθή Βούλγαρη αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που μπορεί να θίχτηκαν.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, μετά από αυτά τα λόγια η Αθηναΐς Νέγκα προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση μέσα από το blog της, γράφοντας: «Η Ανθή Βούλγαρη είναι ένα ιδιαίτερα συμπαθές λαϊκό κορίτσι και πάλι, με την καλή έννοια. Δεν είναι κακό να είσαι λαϊκός εξάλλου. Και όσο και να φαίνεται σε μερικούς από εμάς εξωτικό, το πως ρίχνει και μια γυροβολιά λαϊκά στα καλά καθούμενα ακόμα και την ώρα που ανακοινώνονται κρούσματα και νεκροί, σε κάποιους αυτά αρέσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τηλεοπτική παρέα μερακλώνει ξημερώματα δίπλα σε σοβαρή επικαιρότητα.

Πρόκειται λοιπόν για έναν συγκεκριμένο κώδικα, μια γλώσσα όμως που για αρκετούς τηλεθεατές είναι αποκρουστική. Δεν είμαστε τίποτα σνομπ αριστοκράτες, όμως όλοι εμείς και δεν είναι όλα θέμα γούστου. Την ώρα που κάθε Έλληνας έχει συγγενείς ή φίλους που έφυγαν από κορονοϊό και που σε άλλες περιπτώσεις δεν είναι θύματα της άρνησης αλλά ασθενής που δεν πρόλαβαν τα εμβόλια ή τους πρόδωσε η κράση τους. Θα ήταν πιο ανθρώπινο και πιο ευγενικό να μπει ένα φρένο στους χορούς όταν μιλάμε για κρούσματα από σεβασμό στους νεκρούς και τις οικογένειές τους αλλά και στους ασθενείς που παλεύουν να πάρουν ανάσα στις ΜΕΘ»

 

Το ξέσπασμα της Αθηναΐδας Νέγκα κατά της Ανθής Βούλγαρη σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου στο «Πρωινό», με τον Βαγγέλη Περρή να παίρνει το μέρος της πρώτης. Οι δυο τους άλλωστε έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε θέλησε να τοποθετηθεί, υποστηρίζοντας πως η Αθηναΐδα Νέγκα πυροδότησε τη νέα αυτή κόντρα. «Συγγνώμη Βαγγέλη, αλλά η Αθηναΐδα το πυροδότησε. Θεωρώ ότι όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Και αλίμονο αν δεν κάναμε λάθη και αν δεν βελτιωνόμαστε. Το θέμα είναι ότι ζούμε σε μία κοινωνία που όλοι έχουν ένα πιστόλι και παρακαλούν να κάνει λάθος π.χ. ο Περρής για να τον πυροβολήσουν και να γλεντήσουν» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και στη συνέχεια, ανέβασε τον τόνο της φωνής του επισημαίνοντας ότι «σε καμία περίπτωση κανένας σώφρων άνθρωπος – εκτός αν είναι τρελή η Ανθή Βούλγαρη που δε νομίζω να είναι τρελή γιατί μένουμε και στην ίδια γειτονιά – δεν θα χόρευε με τον θάνατο του άλλου. Κάποιοι γίνονται βασιλικότεροι του βασιλεώς. Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Νέγκα; Έλα ρε παιδιά τώρα…»

«Θα πω και κάτι που με αφορά. Πολλές φορές γίνονται λάθη πίσω μας και οι άνθρωποι που είμαστε μπροστά βγαίνουμε και τα παίρνουμε πάνω μας. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό που λέω. Ευχαριστώ πολύ! Γιατί προφανώς δε φταίει η Ανθή Βούλγαρη. Και ένας άνθρωπος που έχει κάνει τηλεόραση, θα έπρεπε να ξέρει» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!