«Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου, εσείς γιατί γίνατε κριτές;»

 

 

Για την κόντρα που άνοιξε η μητέρα του τις προηγούμενες ημέρες με τη Δέσποινα Βανδή με αφορμή την κριτική που του έκανε η δεύτερη στο τελευταίο live του #J2US μίλησε ο Νίκος Μπάρκουλης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». «Η ίδια η Δέσποινα Βανδή δεν είχε θέμα, οι υπόλοιποι γιατί;»  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

O γιος του αείμνηστου Νίκου Μπάρκουλη τόνισε πως καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο η μητέρα του αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο και δεν την παρεξηγεί. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν έκρυψε την ενόχλησή του με όσους πήραν θέση για το ζήτημα χωρίς να είναι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μάλιστα είπε πως αφού η κυρία Βανδή κατάλαβε τη μητέρα του οι υπόλοιποι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έγιναν κριτές.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Έπρεπε να βάλω μια τελεία. Η μαμά μου οκ, έκανε αυτό που έκανε. Κοιμήθηκα δυο ώρες παραπάνω και δεν την πρόλαβα δυστυχώς. Θα προτιμούσα να το συζητούσαμε μαζί αυτό το πράγμα. Είπε τη γνώμη της και αντικειμενικά αυτές είναι οι μαμάδες, γι΄ αυτό τις αγαπάμε. Δεν έβρισε κανέναν, δεν έθιξε κανέναν. Είπε απλά ότι αδικήθηκε ο γιος της επειδή με άκουσε κάπως στο τηλέφωνο.

Και εγώ σαν πατέρας στο παιδί μου στο μέλλον θα κάνω πολύ χειρότερα και οι περισσότεροι που έχουν αναφερθεί στο θέμα το ίδιο θα έκαναν αν έβλεπαν το παιδί τους στεναχωρημένο. Η μάνα μου από τη στιγμή που άρχισα να αναπνέω είναι δίπλα μου. Δε νιώθω ότι αδικήθηκα αλλά ότι εγώ δεν τα πήγα όσο καλά πίστευα. Επειδή όλοι μου γίνανε κριτές, η κυρία Βανδή εφόσον το κατάλαβε ότι είναι μάνα, οι υπόλοιποι γιατί γίνανε κριτές;

Εφόσον η κυρία Βανδή δεν είχε θέμα οι υπόλοιποι γιατί έχετε και είστε κριτές; Δεν επιτρέπεται να λέμε τη γνώμη μας; Χίλια συγγνώμη αλλά εγώ πάντα θα λέω τη γνώμη μου. Βγήκαν και είπαν ότι η μάνα μου με υπερασπίζεται γιατί δε μπορώ να μιλήσω και ότι είμαι προστατευμένος, πότε ήμουν προστατευμένος στη ζωή μου; Ήμουν από δική μου επιλογή επειδή εγώ επέλεξα να μη βγαίνω στις κάμερες και να μη δίνω συνεντεύξεις όχι γιατί είχα μια μαμά και έναν μπαμπά από πάνω.

Τό ότι η μάνα μου βγήκε και είπε τη γνώμη της είναι άλλο θέμα. Αφού όλοι είναι κριτές ας δοκιμάσουν να γίνουν ξαφνικά οι γιοι ενός τιτάνα, του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν είναι εύκολο, κρυβόμουν μικρός. Δεν είμαστε κριτές» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές