Oι 5 υποψήφιοι για την ελληνική συμμετοχή στην #Eurovision και τα παρατράγουδα

 

Ξέσπασε ο Νίκος Γκάνος κατά της ΕΡΤ για τη #Eurovision: «Διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ έχει συγγένεια με τον Πάριο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μπορεί να περιμένουμε πώς και πώς τα Χριστούγεννα, ωστόσο οι προετοιμασίες για την Eurovision 2022 στην Ιταλία έχουν ήδη ξεκινήσει!  

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Eurovision 2022:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, αφού άκουσε τα 40 υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο, επέλεξε τα πέντε που προκρίνονται στην επόμενη φάση της διαδικασίας.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, με αλφαβητική σειρά, είναι οι Amanda Georgiadi, Good job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, Lou is.

Από την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της επιτροπής θα προγραμματίσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες και την ομάδα τους, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικότερα τις προτάσεις τους. Η τελική επιλογή θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες από επιτροπή της ΕΡΤ.

Τι ύφος έχουν όμως τα τραγούδια που έχουν κατατεθεί στην ΕΡΤ και ανάμεσά τους είναι και αυτό που τελικά θα επιλέξει η κριτική επιτροπή;

Ο Ηλίας Κόζας είναι η μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών υποψηφίων, μιας και το κομμάτι που έστειλε στην ΕΡΤ δεν έχει καμία σχέση με το Alcohol is free και την έθνικ ματιά που είχαν τα τραγούδια των Κόζα Μόστρα. Η πρότασή του έχει επιρροή από τα 80s.

Ο Good Job NIcky πρότεινε στην ΕΡΤ για τη Eurovision ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό alternative pop κομμάτι που ακολουθεί την σχολή της Billie Ellish, το οποίο θα μπορούσε να είναι και soundtrack ταινίας.

H Lou is που μας έχει συνηθίσει σε πιο χαμηλότονα κομμάτια επέλεξε για τη Eurovision ένα ανεβαστικό up tempo τραγούδι, με ελληνικό ηχόχρωμα.

Η Joanna εκπροσωπεί την πιο electro σκηνή με ένα ακουστικό slow τραγούδι με εναλλαγές.

Η Αμάντα που ζει και δραστηριοποιείται στη Νορβηγία στέλνει στον διαγωνισμό μία ατμοσφαιρική, εσωτερική μπαλάντα που αναδεικνύει στο έπακρο τις φωνητικές της δυνατότητες.

Με μία φράση θα μπορούσαμε να πούμε ότι και τα πέντε τραγούδια είναι πολύ σημερινά και εκπροσωπούν την πιο ποιοτική pop μουσική σκηνή. Κόντρα στο ρεύμα που ήθελε την Ελλάδα να επιμένει στο έθνικ στοιχείο, οι προτάσεις για το 2022 ακολουθούν άλλη λογική και στοχεύουν περισσότερο σε ψήφους από τις κριτικές επιτροπές.

 

Ο Νίκος Γκάνος παρακολουθώντας το σχετικό ρεπορτάζ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ξέσπασε μέσα από ανάρτηση στο instagram.

Ο Νίκος Γκάνος έγραψε σε ένα από τα insta stories: «Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει;

Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με «αυτόν» , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο»

Ο Νίκος Γκάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή που κατέθεσε την πρότασή του ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε πως έχει ήδη αποφασιστεί να πάει ο Good Job Nicky.

O Good Job Nicky, o μικρός γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

«Έστειλα το τραγούδι μου, την πρότασή μου στην ΕΡΤ. Ανέβασε σε instastory ότι έστειλα την πρότασή μου, κατευθείας χτυπάει το τηλέφωνό μου από έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή που με ρώτησε αν όντως έστειλα τραγούδι για τη Eurovision, λέω “ναι” και μου λέει, “έχει αποφασιστεί ήδη από την ΕΡΤ ποιος θα πάει και αυτός θα είναι ο Good Job Nicky. Λέω αποκλείεται, αυτά είναι φήμες, εδώ έχει έρθει η Καλομοίρα ετοιμάζει μεγάλο project με παραγωγούς από το εξωτερικό.

Στα καπάκια, διαβάζω ότι η Καλομοίρα απέσυρε την πρότασή της και λέω, λες; Mετά διαβάζω ένα άρθρο που λέει ότι διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ έχει οικογενειακή – προσωπική σχέση με τον Γιάννη Πάριο. Δε ξέρουμε τον λόγο που αποσύρθηκε η Καλομοίρα, ούτε εγώ το ξέρω σίγουρα αλλά με όλα αυτά που έχουν γίνει εκεί πάει το μυαλό μου» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάνος. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του