Ο Κόνσολος έγινε Damiano και φίλησε στο στόμα την Ελένη Δήμου!

 

Η Λάουρα Νάργες νέα παρτενέρ, η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου το νέο ζευγάρι, η εκρηκτική εμφάνιση της Ζοζεφίν και η αναπάντεχη αποχώρηση στο μεταμεσονύκτιο #J2US

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε ακόμα ένα ρεσιτάλ ερμηνείας προχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του #J2US!

Στο φαντασμαγορικό του πλατό στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι κι εκείνος μεταμορφώθηκε σε Ricky Martin, για να ερμηνεύσει «πειραγμένο» το Livin’ La Vida Loca.

Ο παρουσιαστής το ευχαριστήθηκε, χόρεψε και καταχειροκροτήθηκε, με την κριτική επιτροπή να τον αποθεώνει.

«Πάλι τραγούδησα, τα πήγα εξαιρετικά φαντάζομαι»

 

Στη σκηνή του #J2US εμφανίστηκε η περσινή νικήτριά του, Josephine, η οποία είχε ετοιμάσει ένα ποτ πουρί από τα τραγούδια της για να διασκεδάσει το κοινό.

Μέσα σε αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το κομμάτι που συμμετείχε και ο Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο πριν από μερικούς μήνες και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους θαυμαστές του.

Όταν μπήκε η «Φήμη», η Josephine υποκλήθηκε και έδειξε τον ουρανό, εμφανώς συγκινημένη για τον χαμό του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της.

 

Τα highlights

Στη σκηνή του #J2US βρέθηκαν για ακόμη μια φορά, το βράδυ του Σαββάτου, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου.

Αυτή τη νύχτα, όμως, το εντυπωσιακό ζευγάρι του μουσικού σόου κλήθηκε να ερμηνεύσει την ιταλική επιτυχία που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. «Zitti e buoni» λοιπόν σε πρώτο πλάνο!

Ο γοητευτικός ηθοποιός μπήκε για τα καλά στο κλίμα του ρόλου και το… έζησε μέχρι το τέλος! Ίσως και λίγο περισσότερο καθώς στο φινάλε δε δίστασε να αρπάξει από το κεφάλι την σπουδαία παρτενέρ και coach του προκειμένου να την φιλήσει στο στόμα!

 

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να αποχώρησε οικειοθελώς από το #J2US, για προσωπικούς της λόγους, η θέση της όμως δεν έμεινε για πολύ άδεια στο πλάι του Νικηφόρου. Και αυτό καθώς σε αυτήν φρόντισε ο Νίκος Κοκλώνης να βρεθεί μια επώνυμη κυρία που δεν θα περίμεναν και πολλοί!

 

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση της εκρηκτικής επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη ήρθε η… Λάουρα Νάργες. Με αυτό τον τρόπο, έχοντας πλέον ενσωματωθεί και στην Barking Well όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, η παρουσιάστρια πραγματοποιεί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Μένει να δούμε πόσο θα αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσθήκη τόσο η κριτική επιτροπή του J2US όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

 

Σαν νέα διαγωνιζόμενη στο J2US εμφανίστηκε τη νύχτα του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη στη σκηνή στο πλευρό του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει με χαμόγελο και ένα μικρό σχόλιο για την προσωπική της ζωή.

 

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την παρθενική της εμφάνιση στο μουσικό σόου του Alpha, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή προχωράει και όταν κλείνει ένας κύκλος πρέπει να μεταδώσουμε το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες πως ανοίγουν νέοι κύκλοι».

«Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση! Εγώ λοιπόν κάνω την επανεκκίνηση μου γιατί θα σας εκμυστηρευτώ, σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί, ότι για μένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά και για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον».

«Και θέλω να μεταδώσω και αυτό το μήνυμα και προχωράμε δυνατά με αισιοδοξία» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη στη σκηνή του J2US.

 

Επιστροφή στις…  περσόνες για τη Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία μαζί με το «ζευγάρι» της, τον Stan, κλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι «Μες της πόλης το χαμάμ» και άπαντες περίμεναν την εμφάνισή τους.

Η κ. Μεϊμαρίδη βγήκε στη σκηνή ντυμένη χανούμισσα, αλλά και με μια σφουγγαρίστρα στα χέρια και φορώντας γυαλιά, μπήκε στον ρόλο της Ρένας Βλαχοπούλου από το «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» και ξεσήκωσε το πλατό και το τηλεοπτικό κοινό.

Στο τέλος, σωριάστηκε στο έδαφος και τα κορίτσια του μπαλέτου έσπευσαν να τη βοηθήσουν να σηκωθεί.

«Διασκέδασα πάρα πολύ. Ήταν τόσο χαρούμενο και διασκεδαστικό», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μου έλειψε που ο Stan δεν ήταν πασάς», αποκρίθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου ευχαριστήθηκαν την εμφάνιση του ζευγαριού, με την πρώτη να τονίσει ότι αυτή τη φορά η υπερβολή και τα ακραία πράγματα ταίριαζαν στο σκηνικό και τη δεύτερη να επισημαίνει ότι είδε ξανά στη Μάρα Μεϊμαρίδη τη χαρά που είχε χάσει.

 

Ακόμα μια sexy εμφάνιση η οποία συνδυάστηκε από εξαιρετική ερμηνεία πραγματοποίησαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου!

Τα δύο κορίτσια ερμήνευσαν το τραγούδι «Τι κάνω μόνη μου» της Δέσποινας Βανδή και έβαλαν φωτιά σε ακόμα ένα Σαββατόβραδο με τις εμφανίσεις τους, αλλά και με το εκπληκτικό σκηνικό του Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος δημιούργησε έναν «ζωντανό» καναπέ από ημίγυμνα αγόρια.

Ο Σταμάτης Φασουλής στάθηκε στην προηγούμενη εμφάνιση των κοριτσιών, η οποία ανέβασε πολύ τον πήχη, κάτι που δεν είδε αυτή τη φορά. «Ήταν λίγο απογοητευτικό», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ζήτησε έναν τέτοιο καναπέ για το σπίτι της, να χοράει και τις φίλες της.

«Από μόνο του το κομμάτι είναι ένα sexy κομμάτι και αν κάνεις μια υπερβολικά sexy ερμηνεία, μπουκώνει. Εκεί θέλει την κόντρα. Παραέγινε sexy», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, η τραγουδίστρια τόνισε: «Έχω κάτσει πολλές φορές σε έναν τέτοιο καναπέ. Δεν ήταν πολύ βολικό. Δεν ήταν αυτό που περίμενα, γιατί ο πρόλογος δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που τον ερμήνευσε η Αλεξάνδρα. Αυτό το τραγούδι έχει μια δυναμική αλλά όχι γλυκερό. Αυτή η γυναίκα λέει “δεν σε έχω ανάγκη”. Ήταν αυτογκόλ τελικά».

 

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη. 

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από τα σχόλια που έκανε η μητέρα της νικήτριας του Big Brother 1 πριν μερικές ημέρες στα social media. Σε αυτά τα σχόλια η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη ανέφερε πως ο Χάρης Βαρθακούρης επισκιάζει την κόρη της στο show. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τραγουδιστή που θέλησε να δώσει στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη περισσότερο χώρο.

Έτσι, στο live η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε σχεδόν όλο το τραγούδι μόνη της γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την κριτική επιτροπή με την ίδια να σημειώνει πως δεν ήταν δική της επιλογή αλλά του Χάρη Βαρθακούρη και εκείνον να αναφέρει πως απλά ήθελε να κάνει ένα πείραμα.

Ωστόσο η ένταση ανάμεσά τους όσο ήταν εμφανής και μόνο το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθεί η σχέση αυτού του ζευγαριού στο J2US.

 

Ακόμα ένα φαντασμαγορικό σόου έφτασε στο τέλος του και τα ζευγάρια μειώθηκαν κατά ένα.

Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο 8o live, ωστόσο το κοινό ψήφισε και αποφάσισε ότι από το J2US θα αποχωρήσει η Super Kiki και ο Γιώργος Βελισσάρης.

«Μπορεί προσωρινά να τελείωσε το ταξίδι, αλλά μέχρι την Τετάρτη μπορεί να σας ψηφίσει ο κόσμος να επανέλθετε», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

 

Αυτά είναι τα τραγούδια των ζευγαριών για την επόμενη εβδομάδα:

Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα: Παράνοια

Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου: Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο

Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης: Σε έχω κάνει Θεό

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερινα Λιόλιου: It’s raining men

(Super Kiki – Γιώργος Βελισσάρης: Τα ήσυχα βράδια)

Τζέιμς Καφετζής – Ειρήνη Παπαδπούλου: Let me entertain you

Άννα-Μαρία Ψυχαράκη – Χάρης Βαρθακούρης : Είσαι μια συνήθεια

Μάρα Μεϊμαρίδη – Stan: Αμάρτησε μαζί μου κι έλα

Μαρίνα Πατούλη – Στέλιος Διονυσίου: Του αγοριού απέναντι

Λάουρα Νάργες – Νικηφόρος: Όταν σου χορεύω

 

 

Όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης προς το τέλος της βραδιάς, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία μέχρι την Τετάρτη το πρωί, να επιλέξει μέσω ψηφοφορίας, ποιο από τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει, να επιστρέψει στη σκηνή του Just.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 11 το πρωί της Τετάρτης και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»