Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είδα σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι»

 

 

Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η πρώτη εκπομπή ήταν αφιερωμένη στη ζωή της εθνικής σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για την αξέχαστη ηθοποιό ήταν και ο δημοσιογράφος – πολιτικός, Γιώργος Λιάνης σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Σάκη Ρουβά. 

«Σε αγαπάω Σάκη μου, σε θεωρώ μεγάλο Έλληνα σταρ, θεωρώ εξίσου μεγάλο Έλληνα σταρ και τον Κούρκουλο, μα κανένας άλλος δεν ήταν σαν την Αλίκη, ήταν η απόλυτη σταρ, χωρίς να είναι μύθος», είπε ο Γιώργος Λιάνης ξεκινώντας να μιλά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αλλά ένας άνδρας από την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Γιώργος Λιάνης είπε στον Σάκη Ρουβά:

«Θα το πούμε γιατί πιστεύω ότι δεν την μειώνει αλλά την εξυψώνει. Πιστεύω ότι μέσα στους άνδρες που γνώρισε όπως όλοι, στους γάμους ή στο χωρισμό της, η Αλίκη γνώρισε έναν άνδρα από την Κύπρο που όχι μόνο τον λάτρεψε, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά και άξιζε αυτός ο άνδρας. Είναι αλήθεια, τα ξέρω γιατί τα έχω ζήσει. Θα έλεγα και ο Παπαμιχαήλ με τον τρόπο του».

Ο λογος για τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη που παντρεύτηκαν κρυφά στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά.

 

Για τη ζωή του δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μίλησε ο γιος τους Γιάννης.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ  θυμήθηκε την πιο δύσκολη περίοδο των παιδικών του χρόνων, όταν η Αλίκη και ο Δημήτρης αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5,6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Και πρόσθεσε: «Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι», εξομολογήθηκε στον Σάκη Ρουβά και την εκπομπή Idols.

 

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε και ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης θυμήθηκε μάλιστα μια ιδιαιτέρως φορτισμένη στιγμή για την αείμνηστη Ελληνίδα σταρ.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Αλίκη Βουγιουκάκη ήθελε την αγάπη του κόσμου και την κέρδισε βέβαια. Και στο τέλος την κέρδισε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε στον θάλαμο που ήταν άρρωστη, στα τελευταία της, ήταν από πάνω της και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία. Καθόλου, τίποτα. Και της είπε ο Δημήτρης, «σήκω ρε Πίπη να φύγουμε». Και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε μόνο ένα νεύμα».

«Σαν να του έλεγε, «σε ακούω που μου μιλάς». Μια πολύ συγκινητική σκηνή. Υπήρχαν όμως και πολλές άλλες χαρούμενες» συμπλήρωσε ο μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ.

«Μετά τις πρεμιέρες που κάναμε, η Αλίκη ήθελε να μας καλέσει και να μας κάνει το τραπέζι. Σε αυτά τα τραπέζια ήταν και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία είχε γίνει κολλητή με την Αλίκη. Οπότε ήταν έξαλλος και κάποια στιγμή της λέει, «ρε Αλίκη δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και την γυναίκα μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε