Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο #BigBrotherGR - Πάγωσαν και ξέσπασαν σε κλάματα

 

 

Την δική της γραμμή ζωής χάραξε η Άννα Ελευθερίου από την Κύπρο στο #BigBrotherGR κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο και παρά λίγο να της κοστίσει τη ζωή αλλά και τη νίκη της στο #POL.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Άλλο ένα live τελείωσε και στο σπίτι πλέον είναι ένας παίκτης λιγότερος.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μας υποδέχτηκαν, στο ένατο live του Big Brother. 

Μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασαν την εβδομάδα των παικτών αλλά και τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από συμπεριφορές.

 

Στο πλατό βρέθηκε και ο Steve Μιλάτος για να μοιραστεί μαζί μας όσα έζησε μέσα στο σπίτι του Big Brother, να σχολιάσει όσα βλέπει τώρα να συμβαίνουν αλλά και να μας μιλήσει για το πώς βίωσε ο ίδιος την αποχώρησή του.

 

Την δική της γραμμή ζωής χάραξε η Άννα Ελευθερίου από την Κύπρο στο Big Brother κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο και παρά λίγο να της κοστίσει τη ζωή αλλά και τη νίκη της στο Power of Love.

«Γεννήθηκα το 1985 στην Κύπρο και το 1993 η αδερφή μου, η Ιζαμπέλα. Το 1996 ακούσαμε στο ραδιόφωνο ότι πνίγηκε ένα παιδάκι κι ήταν ο ξάδερφός μου. Το 2001 ήρθε στην ζωή ο αδερφός μου. Το 2002 πέρασα δημοσιογραφία στην Θεσσαλονίκη. Το 2008 επέστρεψα στην Κύπρο κι άνοιξα κατάστημα με ρούχα. Μετά με πήραν τηλέφωνο για casting δίπλα από έναν παρουσιαστή και ξεκίνησαν τα πρώτα δειλά βήματα στην τηλεόραση.

Το 2015 είναι μια χρονιά που με στιγμάτισε. Έβρεχε, το αυτοκίνητο μου έπεσε σε μια λακούβα με νερό και προσπάθησα να το επαναφέρω. Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και θυμάμαι πως σκέφτηκα ότι αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες στιγμές της ζωής μου. Έσκυψα, κρατούσα το κεφάλι μου και κοιτούσα από το καθρεφτάκι να φεύγουν σίδερα από το αμάξι και φοβόμουν μην πέσει επάνω μου άλλο αυτοκίνητο και χάσω την ζωή μου. Σκεφτόμουν τους γονείς μου και τον πόνο που θα περνούσαν.

Το 2018 δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love και κέρδισα. Δεν πέρασα τόσο καλά γιατί κάποιοι παίκτες προσπάθησαν να θίξουν την αξιοπρέπειά μου.»

 

Επιπλέον παρακολουθήσαμε στιγμιότυπα σε πρώτη μετάδοση αλλά και τα μηνύματα που έστειλαν φίλοι και συγγενείς των υποψηφίων.

 

Η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος, η Μαίρη, ο Παναγιώτης και ο Μιχάλης βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother όμως ένας δεν τα κατάφερε στο τέλος.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη μετά την αποχώρηση του 

 

Μετά την αποχώρηση μία έκπληξη περίμενε τους ένοικους του σπιτιού καθώς ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε σε live ψηφοφορία η οποία αυτή τη φορά δεν ήταν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αλλά για την ανάδειξη του νέου αρχηγού!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»