Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ οδηγείται σε «σύρραξη» με τον ΑΝΤ1 και την Ζέτα Μακρυπούλια

  20/10/2021 11:20
Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ οδηγείται σε «σύρραξη» με τον ΑΝΤ1 και την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ οδηγείται σε «σύρραξη» με τον ΑΝΤ1 και την Ζέτα Μακρυπούλια

  20/10/2021 11:20

Αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση βρίσκονται η Ζέτα Μακρυπούλια και ο ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια και το σταθμό να βλέπουν την πιθανότητα δικαστικής διένεξης, λόγω φράσης που ακούστηκε στο «Ρουκ Ζουκ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Όπως αναφέρεται στο sdna.gr, έντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ που απέστειλαν εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να απολογηθεί για την κατάπτυστη, όπως σημειώνουν, αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου, επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Τι ήταν αυτό όμως που έφερε εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ;

Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη μέσα από τηλεπαιχνίδι του καναλιού, σχετιζόμενο άμεσα με τη λέξη... Βουλγαρία!

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ οδηγείται σε «σύρραξη» με τον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», που βιώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Από πλευράς ΠΑΟΚ μιλούν για κατάπτυστη αναφορά, ζητώντας άμεσα επανόρθωση, και ως εκ τούτου κινήθηκαν στη λογική του εξωδίκου!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Οκτωβρίου, ο ΑΝΤ1 απέστειλε ανακοίνωση.

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας