Λύγισε η Άννα Βίσση on air- Δέχθηκε γράμμα... από τον Νίκο Καρβέλα

 

Το απόσπασμα από το ποδαρικό της Απόλυτης στη νέα βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια - Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του #XFactorGR! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 Πρόσφατα το MEGA εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού, ο οποίος ξεκίνησε το 2004 από την Μεγάλη Βρετανία. Οι πρώτες κινήσεις του καναλιού μάλιστα δείχνουν ότι κάτι πολύ δυνατό χτίζεται στο φετινό «X-Factor».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Άννα Βίσση όσο και Αντώνης Ρέμος έχουν ήδη συμφωνήσει με το MEGA, και είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές, για να βρεθούν στην κριτική επιτροπή του τάλεντ show. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που παίρνουν έναν τέτοιο ρόλο, αλλά θα είναι η πρώτη που βρίσκονται μαζί σε κριτική επιτροπή. Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει υπάρξει στο παρελθόν κριτής στο «The Voice» αλλά και στο «Rising Star». Όσο για την Άννα Βίσση έχει μια και μοναδική εμπειρία από το «Star Academy», την οποία μάλλον δεν θα θέλει να θυμάται!

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα βρεθούν, λοιπόν, δίπλα δίπλα στο «X-Factor», το οποίο θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν από το MEGA. Εκεί δεν θα είναι μόνοι τους καθώς άλλα δύο πρόσωπα θα κάτσουν στις καρέκλες των κριτών, συνθέτοντας την τελική τετράδα. Χωρίς ωστόσο τα ονόματα των άλλων δύο να έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Εκτός όμως από τον κομμάτι των κριτών, κινήσεις έχουν γίνει και για την παρουσιάστρια. Εκεί, χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία, προκρίνεται το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια, η οποία θα παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι «The Chase», φαίνεται ως η επικρατέστερη για την παρουσίαση του δημοφιλή μουσικού διαγωνισμού.

 

Ποδαρικό στη νέα βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια θα κάνει προσεχώς η Άννα Βίσση στο OPEN. Λίγο πριν ωστόσο, μέσα από τον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα μικρό απόσπασμα στο οποίο η δημοφιλής ερμηνεύτρια δέχθηκε ένα… γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια έδωσε στην Άννα Βίσση ένα γράμμα με την υπογραφή του αγαπημένου της ανθρώπου.

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω…» έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Καθώς η Άννα Βίσση διάβασε on air το γράμμα δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της με αποτέλεσμα να βουρκώσει και να σπεύσει η Αννίτα Πάνια να την αγκαλιάσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά