Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός αποχώρησε από το #BigBrotherGR - Oι νέοι υποψήφιοι στην live ψηφοφορία

  16/10/2021 08:16
Αυτός αποχώρησε από το #BigBrotherGR  - Oι νέοι υποψήφιοι στην live ψηφοφορία

Αυτός αποχώρησε από το #BigBrotherGR - Oι νέοι υποψήφιοι στην live ψηφοφορία

  16/10/2021 08:16

Η Μαίρη Βαρσάμη να χάραξε τη δική της «Γραμμή ζωής» - «Βίωσα την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Άλλο ένα live του #BigBrotherGR ξεκίνησε και μάλιστα με καλεσμένο... έκπληξη!  

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο σπίτι του Big Brother μετά την αποχώρηση του Steve και της οικειοθελούς αποχώρησης της Βιολέτας.

Η αποχώρηση του Steve την περασμένη Παρασκευή έφερε ανακατατάξεις στις παρέες μέσα στο σπίτι. Η αρχηγία της Μαρίας και η αποχώρηση της Βιολέτας συνέβαλαν στην αλλαγή των ισορροπιών στις σχέσεις ανάμεσα στους συγκατοίκους δημιουργώντας νέες φιλίες.

O Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχοντας πάντα κοντά τους στο σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη είχαν σκοπό από την αρχή να μας βάλουν στα ενδότερα των γεγονότων της εβδομάδας, στις αιτίες των συγκρούσεων αλλά και τις αφορμές που χρησιμοποιήθηκαν από τους συγκατοίκους.

Στο πλατό όμως βρέθηκε ο περσινός συμμετέχων, Χρήστος Μακρίδης, για να μοιραστεί αναμνήσεις από το πρώτο big brother, να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις αλλά και να δώσει τις συμβουλές του στους συγκατοίκους.

Τα σχόλια που έγιναν στο Twitter στάζουν... φαρμάκι καθώς αν κρίνουμε από αυτά που διαβάσαμε, το τηλεοπτικό κοινό δεν ήθελε και πολύ να τον δει ξανά στις οθόνες του.

Η Ευδοκία, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Παναγιώτης και ο Μιχάλης Γαβαλάς ήταν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύνδεση με την Μαρία

Σύνδεση με τον Παναγιώτη και την Ευδοκία - Ποια είναι σχέση μεταξύ τους

Σύνδεση με τον Νίκο και την Ανχελίτα - Ποια είναι σχέση μεταξύ τους 

Καθώς η βραδιά έφτανε στο κλείσιμο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα κλήθηκαν να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε να κλείσει οριστικά την πόρτα πίσω του.  Ποιος ή ποια θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Big Brother σε αυτό το σημείο της διαδρομής;

Όπως ανακοίνωσαν οι δυο παρουσιαστές, η αποχώρηση αυτή είχε όνομα και αυτό δεν ήταν άλλο από… Μιχάλης Γαβαλάς!

Το βράδυ της Παρασκευής (15/10) ήταν η σειρά της Μαίρης Βαρσάμη να χαράξει τη δική της «Γραμμή ζωής».

Η παίκτρια αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο και συγκλόνισε το κοινό.

«Το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα.

Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Βαρσάμη

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του live και αφού είχαμε δει ποιος παίκτης αποχώρησε, ο Big Brother προσκάλεσε τους συγκατοίκους σε μία ακόμα live ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι λοιπόν μετά από ισοψηφία, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Ισίδωρος και ο Παναγιώτης Πέτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας