«Από την στιγμή που εγώ ξυπνάω και δεν νιώθω καλά προτιμώ να πάω σπίτι μου»

 

Η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση της σεζόν στο #BigBrotherGR- Εκτός σπιτιού η Κύπρια, Βιολέτα  - «Στην αρχή ήταν βασίλειο αλλά έφυγε ο βασιλιάς και η βασίλισσα, τανκς τώρα» - Αλλεπάλληλες εντάσεις στο σπίτι - Παιχνιδιάρικο φλερτ μεταξύ Μιχάλη και Άννας - Οι προτεινόμενοι παίκτες για αποχώρηση 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Από την στιγμή που εγώ ξυπνάω και δεν νιώθω καλά προτιμώ να πάω σπίτι μου», ανακοίνωσε στους συγκάτοικούς της η 27χρονη μελαχρινή μεταφράστρια απο την Κύπρο

Μια ανατροπή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο #BigBrotherGR το βράδυ της Τετάρτης. 

 Η Βιολέτα Αρεστή αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», αφού όπως δήλωσε δεν αντέχει να ξυπνάει και να μην νιώθει καλά τόσο με τους συγκάτοικους της, όσο και με τον εαυτό της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ #BigBrotherGR τέλος! Ποιο πρόγραμμα παίρνει την θέση τους;  - Κόβεται πρόωρα και το #TopChefGR - Η ημερομηνία του τελικού

 

«Παιδάκια μου όμορφα θέλετε να μαζευτείτε να σας πω κάτι; Λοιπόν συγκάτοικοι έχω να σας ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω, οι λόγοι είναι πάρα πολλοί μικρά, μικρά κομματάκια από την στιγμή που εγώ ξυπνάω και δεν νιώθω καλά προτιμώ να πάω σπίτι μου. Για τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ τις 10 ημέρες έζησα πολλά πραγματάκια, οπότε μπορώ όταν βγω να πω ότι έζησα μια εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βιολέτα.

Έπειτα η Βιολέτα μάζεψε τα πράγματα της και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Η μελαχρινή παίκτρια του Big Brother άνηκε στις προσθήκες των φετινών παικτών, ενώ με την είσοδό της είχε γίνει γνωστό ότι είχε σχέση με τον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα και της είχε επιβληθεί ποινή απο τον «Μεγάλο Αδελφό».

 

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βιολέτας Αρεστή πολλοί καβγάδες ξέσπασαν στο σπίτι.

 

 

Η Μαίρη ξέσπασε σε κλάματα στο σαλόνι, μπροστά σε όλους, ενώ παράλληλα είχε μια πολύ έντονη λογομαχία με τον Παναγιώτη Πέτσα.

«Ο Παναγιώτης είναι απόλυτα ειρωνικός, τη στιγμή που μιλάει για ειρωνία. Μιλάει όπως μιλάει γιατί κρατιέται να είναι ευγενής κι όταν ξεχνιέται του βγαίνει αυτό το ύφος», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Μαίρη μιλώντας στην κάμερα.

«Είμαι προβληματισμένος ρε φίλε, δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Πώς συνέβη αυτό; Δεν προσέβαλα κανέναν», είπε με τη σειρά του ο Παναγιώτης στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Είναι το θέατρο του παραλόγου. Συνεχίζει η παρέα τα δικά της, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Και συνεχίζει και η Ευδοκία αυτό που κάνει, το οποίο επηρεάζει όλους», συνέχισε λίγο μετά η Μαίρη.

Η ένταση ανάμεσα στην Ευδοκία και την Ανχελίτα γιγαντώνεται.

Η Ευδοκία θέλει να θέσει κάποιους κανόνες για την καθαριότητα, η πρόθεσή της όμως βρίσκει σε τοίχο. Θεωρεί πως κάποιοι κανόνες μέσα στο σπίτι δεν τηρούνται και ζητάει από την αρχηγό, τη Μαρία να πάρει θέση.

Αυτό γίνεται και η αφορμή για μία γενικότερη ένταση στην οποία εμπλέκονται τα περισσότερα πρόσωπα του σπιτιού.

Με τους τόνους να έχουν ήδη ανέβει πολύ, φτάνει και η ώρα της ψηφοφορίας των συγκατοίκων για το ποιος παίκτης θέλουν να αποχωρήσει.

 

 

Ο Ισίδωρος Δούνης ήταν ένας από εκείνους που σχολίασε την θέση όλων στο βασίλειο που πέφτει.

Μετά από συνομιλία του με την Ευδοκία Τσαγκλή, ανέφερε στο δωμάτιο επικοινωνίας: «Το τανκς είναι όλη η ομάδα που έμεινε. Στην αρχή ήταν βασίλειο αλλά έφυγε ο βασιλιάς κι η βασίλισσα. Εγώ νομίζω ότι πυροβόλα μπροστά είναι η Σαμάνθα κι ο Πάνος, αρχηγός η Ανχελίτα και στα καύσιμα είναι ο Κωστής. Οι θέσεις μπορεί κι εναλλάσσονται κιόλας. Βέβαια από τους καινούργιους όποιοι θέλουν μπορούν να γίνουν μέρος του. Εμείς οι περιπλανώμενοι είμαστε ποιος θα την φάει πρώτος. Καλά τώρα το τανκς κατευθύνεται προς την Ευδοκία αλλά κι εμείς από γύρω είμαστε ποιος θα την φάει πρώτος.»

 

Παιχνιδιάρικο φλερτ μεταξύ Μιχάλη Ε. και Άννας 

 

Νάσος για Άννα: Είναι διαβασμένη και αλλάζει την στρατηγική της 

 

Χαμός στο σπίτι για την σειρά στο καπνιστήριο 

 

Η ψηφοφορία του σπιτιού 

 

Οι προτεινόμενοι παίκτες για αποχώρηση

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»