Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η στιγμή της αποκάλυψης στο #GNTMgr – Πώς αντέδρασαν στη νέα τους εμφάνιση;

  06/10/2021 08:03
Η στιγμή της αποκάλυψης στο #GNTMgr  – Πώς αντέδρασαν στη νέα τους εμφάνιση;

Η στιγμή της αποκάλυψης στο #GNTMgr – Πώς αντέδρασαν στη νέα τους εμφάνιση;

  06/10/2021 08:03

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Άννα: «Είμαι μόνη μου εναντίον όλων» - Ειρήνη: «Θέλω να φύγω! Δεν είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτή την αλλαγή» - Η στιγμή, που άλλοι έτρεμαν και άλλοι ονειρεύονταν στο #GNTMgr, έφτασε και τα top models αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η προχθεσινή αποχώρηση της Στέλλας έχει φέρει μία θλίψη στο σπίτι, κυρίως για τη φίλη της, τη Μαρία η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τη νεαρή κοπέλα. 

Κάτι που έφερε μία σκιά στο σπίτι του GNTM με την Άννα να δείχνει αρκετά προβληματισμένη για τα όσα είχαν συμβεί το προηγούμενο βράδυ.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι νιώθει πλέον απομονωμένη από όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

  

Η στιγμή, που άλλοι έτρεμαν και άλλοι ονειρεύονταν, έφτασε και τα top models του #GNTMgr αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

Τα τελικά looks -για πρώτη φορά- παρέμειναν μυστήριο, με τα ανυποψίαστα μοντέλα να χωρίζονται σε αγόρια-κορίτσια και να προσπαθούν να μαντέψουν τι συμβαίνει, καθώς ξυριστικές μηχανές, ψαλίδια και βαφές πήραν φωτιά!

Κάποιοι έδειξαν να έχουν άρνηση και άλλοι ενθουσιασμό για τη νέα τους μοντελική ταυτότητα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας βρέθηκαν εκεί, τόσο για να εποπτεύσουν τη διαδικασία, όσο και για να βάλουν τάξη όταν κάποιοι «λύγισαν» συναισθηματικά υπό το βάρος της αλλαγής.

Η στιγμή της αποκάλυψης έφερε τα παιδιά αντιμέτωπα με το νέο τους είδωλο. Extreme ή όχι, οι επεμβάσεις στα looks είχαν σκοπό να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή των top18, που πλέον είναι έτοιμοι να λάμψουν όχι μόνο στο GNTM 4 αλλά και στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο του modelling.

Η Ειρήνη, αν και αρχικά απειλούσε πως θα φύγει, τελικά δέχτηκε να περάσει από make over. 

Τα before and after looks των υποψήφιων μοντέλων!

Το trailer 10ου επεισοδίου - Δευτέρα 11.10.2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας