Τα κορίτσια «τρώγονται» μεταξύ τους! Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του #GNTMgr

 

H απαιτητική δοκιμασία σε διάφανη πασαρέλα, που αιωρείται στα 13 μέτρα, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη επίσημη αποχώρηση στο #GNTMgr 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μοντέλων κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μία δύσκολη δοκιμασία! Ποιοι τα κατάφεραν;

Το όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα για 19 αγόρια και κορίτσια, ξύπνησαν για πρώτη φορά στο σπίτι του GNTM 4. Οι ανέσεις της βίλας, το ειδυλλιακό περιβάλλον αλλά και ο ανταγωνισμός, ήταν πλέον η καθημερινότητα τους. 

Στον απόηχο της πρώτης αποχώρησης της Ιωάννα Φραγκουλίδου και της ψηφοφορίας ασυλίας, οι πρώτες κουβέντες περί στρατηγικής έκαναν δειλά - δειλά την εμφάνισή τους.

Επειδή όμως το GNTM σημαίνει σκληρή δουλειά, τα μοντέλα μπήκαν άμεσα σε πρόγραμμα, με την παρότρυνση του διατροφολόγου τους, Μάνου Δημητρούλη και της γυμνάστριας τους, Ένης Αργυρού.

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, κάλεσαν τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο modelling, σε ένα ουσιαστικό μάθημα πασαρέλας, στο ολοκαίνουργιο στούντιο του σπιτιού τους.

 

Ένα μοντέλο, πέρα από εξάσκηση, σωστή διατροφή και γυμναστική, πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα για την επόμενη φωτογράφιση.

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης για φέτος, τα top models είχαν την ευκαιρία να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars, που ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Το πάθος και η αυτοπεποίθηση, που έπρεπε να βγάλουν στη λήψη, αποκτούσαν άλλη διάσταση καθώς το σετ της φωτογράφησης τοποθετήθηκε σε μια διάφανη πασαρέλα, που αιωρούνταν στα 13 μέτρα!

 

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα συνεχίζονται για μια ακόμα σεζόν, με την Άννα Βαλτατζή, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, να αποφασίζει πως θα βάλει «τρικλοποδιά» στο καινούριο challenge στις συμπαίκτριές της Όλγα, Μαρία και Ραφαέλα.

 
 

Ποια συμπαίκτρια της αποκάλεσε «Βρωμιάρα», η Άννα;

 
 
 

Δημήτης Σκουλός και Γιώργος Καράβας ζουν τη δική τους στιγμή αποθέωσης!

 

 

Και όταν πλέον όλοι οι παίκτες ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι τέσσερις κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, υποδέχτηκαν με όρεξη τους 19 υποψηφίους για μια ακόμα βραδιά ετυμηγορίας, που, δυστυχώς, για ένα από τα υποψήφια μοντέλα αποτέλεσε και την τελευταία του εμφάνιση στο stage του διαγωνισμού.

Ο διαγωνιζόμενος με τη καλύτερη φωτογραφία

 

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη ήρθε όταν οι παίκτες μπήκαν στο ολοκαίνουργιο πλατό. Η δεύτερη όμως, ήρθε όταν οι κριτές ανακοίνωσαν τη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι. Φέτος, για πρώτη φορά, ανάμεσα στις τρεις χειρότερες λήψεις της βραδιάς, οι παίκτες θα έσωζαν τον έναν.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Θάνος, η Στέλλα και η Άννα και σχεδόν παμψηφεί οι παίκτες έσωσαν τον Θάνο ενώ η Στέλλα πήρε μόνο μία ψήφο. Όσο για την Άννα, στο τέλος έβαλε τα κλάματα, θεωρώντας πως είχε δεχτεί bullying από τους συμπαίκτες της.

 
 
Ποια όμως αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι;
 

 

Το trailer 9ου επεισοδίου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»