Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μετά από 30 χρόνια, το είδαμε να γίνεται κι αυτό ζωντανά στον αέρα...»

  29/09/2021 13:04
«Μετά από 30 χρόνια, το είδαμε να γίνεται κι αυτό ζωντανά στον αέρα...»

«Μετά από 30 χρόνια, το είδαμε να γίνεται κι αυτό ζωντανά στον αέρα...»

  29/09/2021 13:04

Έξαλλος αλλά και με τη διάθεση αυτοκριτικής ο Λουκάς Χάματσος απολογείται για τα αλλεπάλληλα τεχνικά λάθη στο ΡΙΚ. «Λάθη, λάθη, λάθη...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τον Λουκά Χάματσο να θυμώνει on air κσι προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον αέρα της εκπομπής με τα αλλεπάλληλα τεχνικά λάθη.

Ένα γεγονός που πλέον δεν κάνει εντύπωση ούτε στους τηλεθεατές, αφού πρόκειται για… καθημερινή συνήθεια.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος δεν άντεξε και τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής του: «Aπό ότι είδατε αλλάζουμε χρώματα στον αέρα, μην ανησυχείτε, θα μας εξηγήσουν τον λόγο στη συνέχεια για το τι γινόμαστε ροζ, μπλε, γαλάζιοι και κίτρινοι πάμε να συνεχίσουμε μια με ηρεμία για να βγάλουμε την εκπομπή στον αέρα αν έχετε την καλοσύνη»

Και δεν έμεινε εκεί! Λίγο αργότερα έκανε σχετική ανάρτηση με βίντεο και αρκετή διάθεση αυτοκριτικής απολογείται στους τηλεθεατές για το γεγονός: «Λάθη, λάθη, λάθη... Μας συγχωρείτε πραγματικά. Σε ό,τι αφορά όμως στα κείμενα, στα θέματα που επιλέγουμε να σας παρουσιάζουμε καθημερινά, αλλά και στα λεγόμενα μας, εμείς θα είμαστε πάντα προσεκτικοί κι επαγγελματίες, προσέχοντας και την τελευταία λεπτομέρεια. Γιατί σας σεβόμαστε. Μετά από 30 χρόνια δουλειάς, το είδαμε να γίνεται κι αυτό ζωντανά στον αέρα... προσπαθώντας την ίδια στιγμή, να παραμείνουμε ψύχραιμοι και προσηλωμένοι.» έγραψε στην ανάρτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας