Η Τούνη ξεσπάθωσε και απαντά στην Σταυροπούλου, Καραβάτου και Τσιμτσιλή

 

 
 

«Θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση από μόνοι σας». Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε στον αέρα για το ροζ βίντεο της Ιωάννας - Ξέσπασε σε δάκρυα η Τούνη – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι συμμετέχοντες του J2US σε άκρως εξομολογητική διάθεση τα λένε όλα στον Αρτ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μεταξύ αυτών, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης δήλωσε πως έχει πει στην παραγωγή να πει και τραγούδι του αδερφού του.

Η Super Kiki είναι ανακουφισμένη που δεν θα είναι στην εκπομπή του Γρηγόρη, καθώς νιώθει ότι δεν ήταν ο εαυτός της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε πως δεν τον πείραξε που στο τούιτερ τον έκραξαν.

Η Σάσα Σταμάτη δήλωσε πως η Δέσποινα Βανδή είναι φίλη της και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει πλάκα. «Είμαι ο εαυτός μου», είπε.

«Θέλω να πάω στο τουίτερ μου, στην ομάδα μου και στον κόσμο μου!», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση της Τούνη μετά το σάλο με τη διαρροή του... τιμοκατάλογού της 

 

Η Ιωάννα Τούνη, μετά από την κατακραυγή στα σόσιαλ μίντια, πιστεύει πως είναι το άτομο που αγαπούν να μισούν.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Ιωάννα Τουνη για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε τι τελευταίο διάστημα με αφορμή την δημοσιοποίηση των χρημάτων που παίρνει για τα ποστ στο instagram. Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε αρχικά ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ασχολούνται μαζί της αφού δε τη συμπαθούν.

Στη συνέχεια η Influencer ρώτησε τον δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι και όταν εκείνος της απάντησε του είπε: «Ρώτα την Καραβάτου πόσα χρήματα παίρνει για ένα Instagram Story!»

Μάταια ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να της εξηγήσει πως η Κατερίνα Καραβάτου δεν κάνει εμπορικά θέματα η Ιωάννα Τούνη δεν άκουγε τίποτα.

 

Λίγη ώρα αργότερα, η εκρηκτική ξανθιά μίλησε και στην κάμερα του «Happy Day».

Μέσα σε όλα, η Ιωάννα Τούνη δε δίστασε να απαντήσει στο σχόλιο που δέχθηκε on air από τη Βίκυ Σταυροπούλου για τους Παξούς. «Δεν με πείραξε καθόλου η Βίκυ Σταυροπούλου και κανείς. Όλα είναι όμορφα».

Όσον αφορά, δε, τη δημοσίευση των αμοιβών που η ίδια έχει για τα ποσταρίσματα στα social media, ήταν σαφής. «Από ποια εκπομπή είσαι; Ρώτησε τη Σταματίνα πόσα παίρνει… Επειδή εγώ ξέρω! Ξέρω πολύ καλά. Θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση από μόνοι σας».

«Δηλαδή πραγματικά είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει και δεν θα δώσω άλλη έκταση».

 

Το μέρος της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη θέλησε να πάρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή «Super Kατερίνα» με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς στα social media. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε πως είναι άδικες όλες αυτές οι επιθέσεις που δέχεται και δεν τις αξίζουν καθώς δεν έχει κάνει τίποτα κακό.

«Δε θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα πουν όλοι ότι είναι κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι γι΄ αυτό τον λόγο. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Ας μη ξεχνάμε όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Γιατί είναι φαινόμενο στο instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει πεθάνει, έχει πεθάνει την οικογένειά της. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μέρος της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη θέλησε να πάρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς στα social media. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε πως είναι άδικες όλες αυτές οι επιθέσεις που δέχεται και δεν τις αξίζουν καθώς δεν έχει κάνει τίποτα κακό.

«Δε θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα πουν όλοι ότι είναι κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι γι΄ αυτό τον λόγο. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Ας μη ξεχνάμε όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Γιατί είναι φαινόμενο στο instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει πεθάνει, έχει πεθάνει την οικογένειά της. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ στο πλατό βρισκόταν η Χριστίνα Ορφανίδου η οποία συμμετείχε πέρυσι στο Big Brother και είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού λόγω ενός ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει με την ίδια πρωταγωνίστρια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε τον λόγο και εξήγησε πόσο δύσκολο είναι και για τον μετέπειτα σύντροφο μιας κοπέλας που έχει βιώσει κάτι τέτοιο – όπως και στην δική του περίπτωση – να αντιμετωπίζει αυτά τα σχόλια.

«Όλοι νομίζουν ότι μας έχει χαριστεί κάτι και μας έχει χαριστεί μέσα από το κρεβάτι μας, και επειδή μπορεί να διαρρέει κάτι, ότι είναι αυτό το πράγμα και επιβεβαιώνεται. Η διαφορά είναι ότι αυτή η κοπέλα, έχει να γυρίσει στο σπίτι της, να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους της. Και δεν έχει μόνο την οικογένειά της έχει και τον ίδιο της τον εαυτό.

Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να μη μπορεί να προχωρήσει τι ζωή του γιατί ενδεχομένως να φοβάται ότι δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει ο νέος σύντροφος. Δεν είναι εύκολο. Ξέρεις τι είναι να σου την πέφτουν όλοι από πάνω από το πρωί μέχρι το βράδυ; Και μένα, ξέρεις τι είναι να σου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σου λένε αυτό το πράγμα;» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε,

«Μπορείς να το αντέξεις; Μπορείς να αντέξεις το γεγονός ότι σου λένε κάθε μέρα αυτό; Είναι θέμα ντροπής και αρχής. Δεν είναι θέμα μόνο το ότι δεν έχουν πάρει αρχές από το σπίτι τους αλλά είναι θέμα ότι από μόνος σου να το δουλέψεις».

Ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε. «Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει έναν άνθρωπο διαφορετικά. Μπορεί για εσας να είμαι συμπαθής και για εκατομμύρια κόσμου να μην είμαι. Το πως συμπεριφέρομαι σε εσάς δεν έχει να κάνει με το πως συμπεριφέρομαι σε έναν άλλο άνθρωπο. Και, όλοι αλλάζουμε».

 

Μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αγαπημένο της αλλά και το πόσο δύσκολο έχει περάσει τα τελευταία χρόνια.

«Τώρα μπορώ να σας κάνω να σκεφτείτε λιγάκι. Περίμενα να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας γιατί δεν ήθελα να νομίζετε ότι κάνω κανένα διαφημιστικό κόλπο για να δείτε Alpha. Ήθελα αλήθεια να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ότι ειπώθηκε για μένα σήμερα στην εκπομπή, και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρεται το βάρος της ευθύνης μου σε αυτόν. Αντί να ακούω εγώ βρισιές ακούει εκείνος. Απλά αυτό, ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια.

Τώρα αυτό το κλάμα είναι χαρμολύπη. Δε κλαίω γιατί στεναχωριέμαι απαραίτητα. Είναι αυτό το κλάμα που λυπάσαι και χαίρεσαι μαζί. Πάντως, πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να την βρείτε με την πάρτη σας πολλοί από εσάς και να σταματήσετε να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι εσείς με τη δική σας ζωή. Δε ξέρω γιατί προκαλείται τόσα πολλά προβλήματα, υπάρχει τόσο πολύ μίσος. Πραγματικά σκέφτομαι κάθε μέρα και κάνω αυτοκριτική στον εαυτό μου για το που έχω έχω κάνει κακό και ποιόν έχω πειράξει και γιατί συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα. Δε μπορώ να πάρω  απαντήσεις, αλήθεια. Ας σταματήσει απλά όλο αυτό» ακούγεται να λέει στα βίντεό της η Ιωάννα Τουνή.

«Είμαι στην τηλεόραση εδώ και τόση ώρα και πνίγομαι και θέλω να μιλήσω και περιμένω απλά πως και πως να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας για να μπορέσω να ανεβάσω κάτι σχετικό (ώστε να μειώσουμε τους καλοθελητές που θα βγουν να πουν ότι κάνω κόλπα τηλεθέασης για να δούνε όλοι Alpha). Ευχαριστώ αλήθεια την Κατερίνα για τη δημόσια στήριξή της και πρωτίστως τον Δημήτρη που μπαίνει μπροστά για μένα ότι και αν συμβεί.

Εδώ και χρόνια έχω βρεθεί πολλές φορές σε άσχημη θέση. Οι δημοσιογράφοι δε με αφήνουν να ευτυχίσω με τίποτα γιατί ζουν για να δημοσιοποιούν το οτιδήποτε τους δίνει κλικαρίσματα χωρίς να αναλογιστούν τι αντίκτυπο έχει όλο αυτό στον άνθρωπο που εκθέτουν. Πουλάω. Και αυτό φαίνεται τους δίνει το δικαίωμα να δημοσιοποιούν παρά τη θέλησή μου οτιδήποτε. Από τη σχέση μου, που μπορεί να θέλω να κρύψω, μέχρι την εφορία μου,  το πόσο αγόρασα το σπίτι μου, ακόμα και βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε ο πρώην μου. Όλα για τα κλικς» γράφει και συνεχίζει,

«Ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη για όσες φορές μπορεί να φαίνομαι κάπως επιθετική όταν συναντάω δημοσιογράφους. Απλά μου συμβαίνει τόσες φορές να μη με σέβονται, να ρωτάνε άσχημα πράγματα, να κόβουν και να ράβουν όπως θέλουν τα λόγια μου για να γίνει πιο εμπορική η συζήτηση. Να δημιουργούν ίντριγκες με τίτλους που παραποιούν το πραγματικό νόημα.

Έχω αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι αλήθεια. Η κακία του κόσμου έχει αλλοιώσει το πολύ καλό παιδί που ήμουν. Πλέον είμαι επιφυλακτική, αμυντική, καχύποπτη. Έχω περάσει τα πάντα.  Αυτό δεν είναι βέβαια δικαιολογία για εμένα. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου και να το ξεπεράσω. Αλλά σας παρακαλώ να δουλέψετε και εσείς με τον δικό σας εαυτό ώστε να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος.

Καταπιέζω τόσα πολλά μέσα μου και βλέποντας σήμερα όλη μέρα το αγόρι μου να μιλάει έτσι για μένα δημόσια μου βγήκε το παράπονο. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη εκεί έξω. Η σκέψη αυτή με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω ότι και αν γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα λαμβάνει από ψεύτικα προφίλ μηνύματα για το πόσο πο@@@@α είμαι, πολλά από αυτά συνοδεύονται με το περιβόητο ροζ βίντεο (που για μένα είναι βιασμός ψυχολογικός και συναισθηματικός και σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα τσόντα, όπως θέλετε να λέτε μερικοί)» σημειώνει και καταλήγει,

«Και δεν τον νοιάζει καθόλου, τόσο με αγαπάει και τόσο πολύ ξέρει το ποιόν του ανθρώπου που έχει δίπλα του. Απλά φτάνει. Ασχοληθείτε με τη δική σας ζωή. Αυτά… Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας συνεχίσουμε όμορφα τη μέρα μας»

 

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

Δειτε Επισης

#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο #ΜουσικόΚουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου
#SurvivorGR: Ρεσιτάλ παραφωνίας & διαφήμισης - Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης & ο Σάκης!
«Και πάλι μαζί… ΠAM!» – Λύθηκε η παρεξήγηση Μαρίνας & της Μαρίας του #Scorpios είναι για σένα! ΠΑΜ!
#Eurovision: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο
#J2US: Grande ανατροπές - Xωρίς αποχώρηση, με έντονη αμηχανία και ανακάτεμα της τράπουλας
Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς #ΤοΣόιΣου μετά από 10 χρόνια