Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Mετά τη συμμετοχή στο #TheVoiceGR... πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν»

  27/09/2021 08:28
«Mετά τη συμμετοχή στο #TheVoiceGR... πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν»

«Mετά τη συμμετοχή στο #TheVoiceGR... πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν»

  27/09/2021 08:28

Τους πραγματικούς λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση έπειτα από τρία χρόνια να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του #TheVoiceGR αποκάλυψε ο Κωστής Μαραβέγιας μιλώντας στο περιοδικό «Gala» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Πρέπει να πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που καλούμουν να κάνω στο The Voice, να κόβω παιδιά που αγαπούν τόσο πολύ το τραγούδι. Ακόμα πιο στενάχωρο, όμως, ήταν που αυτά τα παιδιά, μετά τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια εκπομπή, με τόση προβολή, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την 4η Βlind αudition! Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι όχι στο #TheVoiceGR;

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνέχισε: «Όλα αυτά τα τηλεοπτικά σόου δίνουν μεν βήμα στα παιδιά να ακουστούν σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα φεστιβάλ μουσικής. Θα τραγουδήσουν μια φορά. Από εκεί και πέρα δεν φτάνει αυτό για να πάνε μπροστά. Είναι στενάχωρο που κάποιο παιδί δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από αυτά τα σόου, να έχει μια σταδιοδρομία και να βιοπορίζεται από αυτό που αγαπάει».

«Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που ύστερα από τρία χρόνια αποχώρησα από το The Voice. Αφενός δεν κατάφερνα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των παιδιών και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για να τα βοηθήσω από το να τους γράψω ένα τραγούδι ή να τα πάρω μαζί μου να συμμετέχουν σε κάποια συναυλία μου και αφετέρου τρία χρόνια ότι είχα να δώσω το έδωσα και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε επίσης ο Κωστής Μαραβέγιας. 

4019631641345241 ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ 22

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας