Τι ανακοίνωσε η Δ/ντρια του ΣΚΑΪ μετά το ξεκατίνιασμα Μαλέσκου - Καινούργιου;

 

 

Ποιο το μέλλον του «Love it»; Τι είπε για την Σπυροπούλου; - Η Μαλέσκου μετά το ξεκατίνιασμα με Καινούργιου πήγε για... βραδινό μπανάκι με το αγόρι τής 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Άγρια «κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ που υποστήριζε πως το μέλλον του «Love it» είναι αβέβαιο και πως ο ΣΚΑΪ σκέφτεται μέχρι και το «κόψιμο» της εκπομπής.

Στην έναρξη της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου με πολύ αιχμηρό τρόπο, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες για κόψιμο του «Love it».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απύθμενο κάλλος! Καινούργιου και Μαλέσκου ξεκατινιάστηκαν μεταξύ τους, on air! It's show time folks! - Έξαλλη η Μαλέσκου - Πυρ και μανία η Καινούργιου

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΙ σκοπεύει να κάνει διορθωτικές κινήσεις στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μία από αυτές έχει ήδη πραγματοποιηθεί και έχει να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής, που πλέον έχει και ενότητα επικαιρότητας.

Η άλλη πρόταση που έχει πέσει «στο τραπέζι», είναι η μερική αλλαγή της ώρας.

Αντί για δώδεκα, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να ξεκινάει 11,30, ώστε να παίρνει «πάσα» από τους «Αταίριαστους», και η εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου να πάει μετά τη Μαλέσκου.

«Η Κατερίνα Καινούργιου θεωρώ ότι ενοχλήθηκε κυρίως από το ότι η Ιωάννα Μαλέκσου δεν κατέβασε καν το τζάμι στο αυτοκίνητο για να κάνει κάποια δήλωση. Νομίζω ότι αυτό πείραξε την Κατερίνα αρκετά», σχολίασε ακόμα ο Γιώργος Σκρομπόλας.

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η  διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη λίγες μόνο ώρες μετά τον On air τσακωμό της Ιωάννας Μαλέσκου με την Καινούργιου.  

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τόνισε πως δεν επικροτεί τη στάση καμίας πλευράς αλλά επισήμανε ότι παρά τα όσα ακούγονται η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δε θα κοπεί αλλά ενδέχεται να μεταφερθεί μισή ώρα νωρίτερα.

«H εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δε θα κοπεί και σίγουρα δε θα αλλάξει ζώνη. Τώρα αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μια την άλλη. Από την άλλη. πιστεύω ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους.

Είναι μια περίοδος πάρα πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι δίπλα μας όποιος και αν είναι είτε κάνει καλύτερα είτε κάνει χειρότερα νούμερα. Εγώ αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και ειδικά να γίνονται τόσο αρνητικά σχόλια, δηλδή είναι τόσο κακό ένας άνθρωπος που ήρθε από την επαρχία να κάνει εκπομπή; Πρέπει όλοι να είμαστε από την Αθήνα ή από τη συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ ούτε τη μια στάση ούτε την άλλη. Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε τέτοιες βολές δεξιά και αριστερά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε, για μια καλύτερη τηλεόραση. Δε θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Στη συνέχεια, η κ. Μαραγκουδάκη σχολίασε τις αναφορές της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της, στις οποίες συζητούσαν ότι πιθανόν να κοπεί η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον δίπλα μας. Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο, ούτε από την μία ούτε από την άλλη πλευρά. Είναι κακό που ήρθε ένας άνθρωπος από την επαρχία; Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε βολές».

«Πρέπει να σταματήσουν τα σχόλια από το ένα κανάλι στο άλλο. Πρέπει να σταματήσουν τα πρωινά τηλεδικαστήρια. Στα 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση δεν έχω δει ποτέ τόσο ανταγωνιστικό τοπίο» πρόσθεσε η ίδια.

Τι είπε για την Σπυροπούλου;

Τέλος, η κ. Μαραγκουδάκη, αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας ότι «υπάρχει σε κάθε σκέψη μας στο μέλλον».

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το ξεκατίνιασμα, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο με το που δημοσίευσε φωτο που αφορούν την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα το νέο της φλερτ με γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Love it», έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπαίδευση των αγαπημένων τετράποδων. Όπως είχε αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time», οι φίλοι του τον φωνάζουν Ντάνυ και με την παρουσιάστρια γνωρίστηκαν όταν εκείνη του ζήτησε βοήθεια για την σκυλίτσα της, την Μπαλού.

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα που βγήκε στο δημοσιότητα η παραπάνω γνωριμία της παρουσιάστριας, η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σιωπή της, κάτι το οποίο και έχει αποφασίσει να κάνει από την αρχή της τηλεοπτικής της πορείας, για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι κατά καιρούς της έχουν χρεώσει συντρόφους για τους οποίους η ίδια δεν θέλησε ποτέ να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Το φλερτ για την Ιωάννα και τον Κωνσταντίνο φαίνεται πως συνεχίζεται. Το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από την παραλία με λευκό jet ski. Κάνοντας μια αναζήτηση στον προσωπικό λογαριασμού του Κωνσταντίνου είδαμε το ίδιο jet ski σε πρόσφατη φωτογραφία του.

Πιθανώς οι δυο τους έκαναν θαλάσσια σπορ την ίδια χρονική περίοδο του καλοκαιριού, αποφεύγοντας ωστόσο να μοιραστούν μαζί μας κοινά στιγμιότυπα.

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννα Μαλέσκου με το Jet Ski…  

 

 Και αυτή είναι η πρόσφατη φωτογραφία του Κωνσταντίνου με το λευκό Jet Ski… 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»