Ο Αλέξης έδειξε το σκληρό του πρόσωπο! Δείτε ποια έδιωξε στο #TheBachelorGR

 

Η επιστροφή της Σίας Βοσκανίδου στο #TheBachelorGR με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο! - Η Ιωάννα σκίζει την κάρτα του ατομικού ραντεβού και την πετά στην Γιώτα - Τα αντίποινα της Φαίης στη Φένια - Η Γιώτα μιλά για το ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά και τα κορίτσια αποχωρούν: «Η Γιώτα είναι πολύ classy, oι άλλες κοπέλες είναι πολύ κλάσει» Απίθανες ατάκες 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 

Η Σία Βοσκανίδου μας έχει μείνει αξέχαστη από το περυσινό κύκλο του ριάλιτι αγάπης ως ένα από τα όμορφα κορίτσια που διεκδίκησαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο. 

Φέτος, τώρα που τη θέση του πήρε ο Αλέξης Παππάς η Σία επέστρεψε στο παιχνίδι με τελείως διαφορετικό ρόλο όμως.

Η μελαχρινή κοπέλα εμφανίστηκε σε ένα από τα πιο ρομαντικά ραντεβού του Αλέξη με τη Γιώτα.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα υπέροχο δείπνο υπό το φως των κεριών και ξαφνικά ακούστηκε η φωνή της Σίας να τραγουδάει το κομμάτι που είχε γράψει η ίδια για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Ο Αλέξης και η Γιώτα, παραδομένοι στο πάθος τους, αντάλλαξαν όση ώρα τραγουδούσε η Σία τρυφερά φιλιά με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ερωτικά.

Η Σία, όταν ολοκληρώθηκε η ερμηνεία της ευχαρίστησε τον Αλέξη για την πρόσκλησή του ενώ είπε στη Γιώτα να είναι ο εαυτός της.

Να θυμίσουμε ότι η Σία στο πρώτο The Bachelor ήταν η εκλεκτή που είχε λάβει ως δώρο ένα υπέροχο φόρεμα από τον Παναγιώτη Βασιλάκο ενώ το ίδιο συνέβη και με τη Γιώτα που εντυπωσιάστηκε με την τουαλέτα που είχε διαλέξει ο Αλέξης Παππάς για εκείνη.

 

Η κάρτα του Αλέξη Παππά έφερε τα πάνω κάτω.

Ένα ακόμη ατομικό ραντεβού ήρθε για να αναστατώσει τα κορίτσια του σπιτιού. Ο Αλέξης Παππάς έστειλε κάρτα, η οποία έγραφε πώς ο έρωτας θέλει πάθος και ρομαντισμό, μα πάνω από θέλει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η κάθε μια ξεχωριστά περίμενε με αγωνία να ακούσει το όνομά της.

Η Άννα, η οποία διάβασε την κάρτα ανακοίνωσε το όνομα της Γιώτας για το ατομικό ραντεβού, με την Ιωάννα να αντιδρά άσχημα, σκίζοντας την κάρτα.

Αυτό το ξέσπασμα άφησε άφωνα τα υπόλοιπα κορίτσια, χωρίς όμως να φεύγει και από εκείνες το αίσθημα της ζήλειας.

 

Η Φαίη βάζει λόγια στα υπόλοιπα κορίτσια για την Φένια, θέλοντας να τις στρέψει εναντίον της. 

Η Φαίη έχει πολλά από τα κορίτσια «απέναντι» της και αυτό φαίνεται σε κάθε επεισόδιο. Όλες την έχουν απομακρύνει από κοντά τους, με τις ίδιες να δηλώνουν ότι είναι διπρόσωπη.

Ωστόσο η Φαίη θέλοντας να πλησιάσει κάποιες από τις κοπέλες δίνει στεγνά κάποιες από τις συμπαίκτριές της. Μια από αυτές ήταν η Φένια με την οποία έχει έρθει αρκετές φορές σε κόντρα.

Έτσι η πρώτη μίλησε στην Νατάσα και της αποκάλυψε ότι η Φένια δήλωσε πως εκείνη και οι φίλες της είναι στρατιωτάκια της Ιζαμπέλα.

Πως αντέδρασε άραγε η Νατάσα;

 

Η Γιώτα δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της από αυτή την συμπεριφορά των κοριτσιών, με τις φίλες της να προσπαθούν να την υπερασπιστούν.

Ενώ στο σπίτι η ένταση καλά κρατεί, η Γιώτα περνά ρομαντικές στιγμές με τον Αλέξη Παππά, με τους δυο τους να έρχονται πιο κοντά.

Λίγο αργότερα η Γιώτα επιστρέφει από το ατομικό ραντεβού, με τα κορίτσια να την περιμένουν στο καθιστικό. Όταν ξεκινάει να τους διηγείται τα όσα είπε και έκανε με τον Αλέξη, κάποια από τα κορίτσια αρνούνται να ακούσουν την περιγραφή της και αποχωρούν.

Η Γιώτα δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της από αυτή την συμπεριφορά των κοριτσιών, με τις φίλες της να προσπαθούν να την υπερασπιστούν.

Η ίδια συνέχισε να περιγράφει τα όσα έκανε με τον Αλέξη Παππά, προκαλώντας ζήλεια και αναστάτωση.

 

Ο #TheBachelorGR Αλέξης Παππάς έπρεπε να πάρει για μια ακόμη φορά την δύσκολη απόφαση να διώξει ένα από τα κορίτσια.

Ύστερα από ένα ομαδικό ραντεβού, ο Αλέξης επέλεξε την Άντρεα και την Φαίη για να τους μιλήσει ανοιχτά για το τι πιστεύει για την καθεμία.

Αφού συζήτησαν για κάποια λεπτά, ο «The Bachelor» τους ανακοίνωσε ότι έπρεπε να αποχωρήσει μια από τις δύο, με την αγωνία των νεαρών κοριτσιών να χτυπάει κόκκινο.

Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει η Άντρεα αφού σύμφωνα με τον ίδιο δεν είχαν χημεία μεταξύ τους και δεν θα μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της.

 

Δείτε απόψε

 

Η περσινή παίκτρια του The Bachelor, Σία Βοσκανίδου, εμφανίστηκε ξανά στο reality σε ρόλο τραγουδίστριας για το ρομαντικό ραντεβού του Αλέξη Παππά. Η ίδια, μιλώντας στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλαντζή ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αρχικά να σου πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς. Είναι άντρακλας».

«Όταν είδα το The Bachelor, στην αρχή, λίγο συγκινήθηκα. Μετά έλεγα στον εαυτό μου «Εγώ ήμουν πέρυσι εκεί»; Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, ήταν όλο πολύ περίεργο στο μυαλό μου», εξομολογήθηκε η Σία Βοσκανίδου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν