Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κατέρρευσε live στον αέρα, η Χαρά Παππά - Η μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη

  21/09/2021 12:57
Κατέρρευσε live στον αέρα, η Χαρά Παππά - Η μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη

Κατέρρευσε live στον αέρα, η Χαρά Παππά - Η μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη

  21/09/2021 12:57

Λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα η Χαρά Παππά, κατά την εμφάνισή της στο «Πρωινό» της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Την ίδια ώρα, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν και η Κατερίνα Βισσέρη. Και τα δύο κορίτσια έγιναν ευρέως γνωστά μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM.

Η Χαρά Παππά έδωσε μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη, ενώ η Κατερίνα Βισσέρη πάλεψε και νίκησε την νευρική ανορεξία. Στις δύσκολες περιόδους της ζωής τους, η μία στήριξε την άλλη. Η συνάντησή τους στο «Πρωινό» εξελίχθηκε σε συγκινητικές, ανθρώπινες εξομολογήσεις…

«Είχα ακούσει την Κατερίνα να μιλάει για τις διατροφικές διαταραχές και της είχα στείλει εγώ μήνυμα στα social media και έτσι είχαμε αρχίσει και μιλούσαμε. (…) Περνούσα κατάθλιψη αλλά δεν το είχα αναγνωρίσει. Δεν ήμουν καλά. Νόμιζα ότι μου είναι εύκολο επειδή μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό στα social media αλλά είναι διαφορετικό όταν το βγάζω προς τα έξω και με ακούω να το λέω» είπε η Χαρά Παππά σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Περνούσα κατάθλιψη αλλά δεν το είχα αναγνωρίσει. Δεν ήμουν καλά. Νόμιζα ότι μου είναι εύκολο επειδή μιλάω ανοιχτά γι΄αυτό στα social media αλλά είναι διαφορετικό όταν το βγάζω προς τα έξω και με ακούω να το λέω. Είναι αλλιώς να γράφω κάτι και αλλιώς να το ακούω. Οι άνθρωποι βλέπουν κάποιον να χαμογελάει και θεωρούν ότι είναι καλά μέσα του. Η Κατερίνα ήταν από τους λίγους ανθρώπους που μου είπε ότι με πιστεύει» είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας