Η σαρωτική εμφάνιση στην 4η audition του #GNTMgr και το wild card της Ισμήνης!

 

#GNTMgr 4 και… boys and girls are back για νέες, απίθανες high fashion προκλήσεις! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star/Omega εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4! Τα Ναι και τα ΟΧΙ της κριτικής επιτροπής στο #GNTMgr  - Τρελάθηκε ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους – να γίνουν το επόμενο GNTM!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το wild card της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Την πιο «αυστηρή» κριτή του GNTM, όπως πρόδωσε με χαμόγελο η Ζενεβιέβ Μαζαρί, κατόρθωσε να κερδίσει ο νεαρός διαγωνιζόμενος το βράδυ της Δευτέρας. Ο λόγος για τη νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του STAR, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ειδικότερα, ενώ ο Γιάννης είχε αποσπάσει από τους κριτές 2 ναι και 2 όχι με αποτέλεσμα να οδηγείται προς την αποχώρηση, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τον… έφερε πίσω!

Το όμορφο μοντέλο και νέα κριτής του GNTM έκανε χρήση της wild card προκειμένου να περάσει τον Γιάννη στην επόμενη φάση και να του δώσει την μεγάλη ευκαιρία.

«Θέλω να σε δω να τους διαψεύσεις και περιμένω πάρα πολλά από εσένα» σημείωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απευθυνόμενη στον νεαρό διαγωνιζόμενο του GNTM.

 

Τα ΝΑΙ

Η νεαρή κοπέλα ξετρέλανε τους τέσσερις κριτές αλλά και τον Γιώργο Κακαβά, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Η 19χρονη Ειρήνη κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές του GNTM 4 ακόμα κι αν δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με το μόντελινγκ.

Η εντυπωσιακή της παρουσία άφησε με το στόμα ανοιχτό πρώτα από όλους τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα περπάτησε μπροστά στους τέσσερις κριτές, με τους ίδιους να μην μπορούν να πιστέψουν σε αυτό που έβλεπαν, βγάζοντας επιφωνήματα.

Λίγο πριν όμως, η Ειρήνη εμφανιστεί με μαγιό, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στους κριτές καθώς σύμφωνα με τον ίδιο είναι το επόμενο top model της Ελλάδας, η επόμενη Ροζάνα Γεωργιού.

Η 19χρονη με το που παρουσιάστηκε με μαγιό έκανε τον Δημήτρη Σκουλό να σηκωθεί από τη θέση του.

Όπως ήταν φυσικό πέρασε στην επόμενη φάση, με τους κριτές στο τέλος της οντισιόν να σηκώνονται όρθιοι και να την χειροκροτούν.

 

Ο Βασίλης Παρωτίδης είναι μόλις 18,5 ετών και η πρώτη του εμφάνιση στο GNTM συνοδεύτηκε με αρκετά θετικά σχόλια και από τους τέσσερις κριτές.

Ο ίδιος μπορεί να μην έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling, φαίνεται να γνωρίζει ωστόσο τα στοιχεία της εμφάνισής του, τα οποία μπορούν να του χαρίσουν μια θέση στο σπίτι του GNTΜ.

Ο Γιώργος Καράβας συναντώντας για πρώτη φορά τον 18χρονο αντιλήφθηκε αμέσως την ομοιότητά του με τον περσινό νικητή, Ηρακλή Τσουζίνοφ. Κάτι το οποίο σχολίασαν και οι κριτές, μιας και το look του έμοιαζε κατά πολύ με αυτό του μοντέλου που ξεχώρισε πέρυσι από την πρώτη στιγμή.

Παρά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις για το σώμα του το οποίο χρειάζεται γυμναστική, ο Βασίλης Παρωτίδης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM 4.

 

Η Μαρία από το Ναύπλιο, είχε περάσει από τις auditions του πρώτου GNTM, ωστόσο δε συνέχισε την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων, αφού δεν της το επέτρεπαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο λόγος για τη Μαρία από το Ναύπλιο που όπως αποκάλυψε στους κριτές στο παρελθόν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, έπαιξε στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών, ενώ ο πατέρας της είναι προπονητής ποδοσφαίρου.

Η Μαρία κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και μάλιστα εντυπωσίασε με τις πόζες της ενώπιόν τους.

H 21χρονη κοπέλα κατάφερε να κερδίσει τα τέσσερα "ναι" που χρειαζόταν με τη Ζενεβιέβ να σχολιάζει ότι πρώτη φορά βλέπει κάποιον να κάνει πόζα με πλάτη στους κριτές.

 

Ο Μάκης, ένας 24χρονος νέος με πολλά όνειρα για το μέλλον και μεγάλη αγάπη για το μόντελινγκ, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού. 

Από τα πρώτα λεπτά της audition του στο GNTM, φάνηκε ότι ο Μάκης είναι η ψυχή της παρέας.

Ο 24χρονος νεαρός που ασχολείται με πολλά πράγματα, αλλά κυρίως με την υποκριτική και το ψάρεμα, αφού έχει καΐκι, έκλεψε τις εντυπώσεις με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Αναφερόμενος σε διάφορες ιστορίες της ζωής του και τις δυσκολίες που πέρασε τα τελευταία χρόνια, οι κριτές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.

Ειδικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αλλά και ο Άγγελος Μπράτης οι οποίοι όση ώρα εκείνος διηγούταν, εκείνοι έκλαιγαν.

Φυσικά, ο γοητευτικός νεαρός ο οποίος εκτός από ψαράς και ηθοποιός, δηλώνει και θεατρικός παραγωγός αφού έχει δική του εταιρία παραγωγής, πέρασε με τέσσερα ΝΑΙ με τους κριτές να δηλώνουν πως ήταν τιμή τους που τον γνώρισαν.

 

Με επιφωνήματα ενθουσιασμού υποδέχτηκαν οι κριτές του GNTM 4 την Κυβέλη από την Κέρκυρα. 

Το στιλ με το κοντό μαλλί το παντελόνι τζιν και το εφαρμοστό τοπ άρεσε πολύ στους κριτές με το που είδαν το κορίτσι να περπατάει, με τα επιφωνήματα ενθουσιασμού να πρωταγωνιστούν.

Το 18χρονο κορίτσι που ήρθε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έκοψε τα μαλλιά της επηρεασμένη από τη Linda Evangelista, αναδεικνύοντας το όμορφο πρόσωπό της. 

Παρά την απειρία της η Κυβέλη τα πήγε αρκετά καλά, ωστόσο ο Δημήτρης Σκουλός της είπε ότι πρέπει να έχει περισσότερη ενέργεια σε αυτό που κάνει. Παρότι πιστεύει ότι το σώμα της θέλει δουλειά, μαζί με τη Ζενεβιέβ της έδωσε το δεύτερο ΝΑΙ

Το εκκολαπτόμενο μοντέλο άκουσε τις συμβουλές της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου που τελικά της έδωσε το τρίτο ΝΑΙ. Το κορίτσι άρεσε αρκετά και στον Άγγελο Μπράτη που την πέρασε στο boot camp.  

 

Tα OXI

Η Μαρία Χολίδου ήταν η αιτία να διχαστούν οι κριτές του GNTM.

Η φοιτήτρια Νομικής χωρίς να έχει ποζάρει ξανά παρά μόνο για το Instagram, πήρε την απόφαση να σταθεί μπροστά στους κριτές και να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι και στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Την «αδυναμία» αυτή, την παρατήρησαν οι κριτές από τα πρώτα λεπτά της audition, με τους ίδιους να μην μπορούν να συμφωνήσουν με το αν πρέπει να την περάσουν στην επόμενη δοκιμασία.

 

21χρονος Σπύρος εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 4 θέλοντας να τους εντυπωσιάσει με το καλογυμνασμένο του κορμί.

Αν και το πρόσωπο του και τα γαλάζια μάτια του ενθουσίασαν τους κριτές του διαγωνισμού, εντόπισαν ένα πρόβλημα και αυτό εστιαζόταν στο κάτω μέρος του κορμιού του νεαρού και συγκεκριμένα στα πόδια του.

Ο Σπύρος είχε πολλά κιλά παραπάνω τα οποία έχασε και ξεκίνησε γυμναστική με αποτέλεσμα τα πόδια του να είναι πολύ γυμνασμένα και «βαριά».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τον χαρακτήρισε «ντούκι» και του συνέστησε να κάνει αερόβια ώστε να «στεγνώσει» και να επιστρέψει στον επόμενο κύκλο του GNTM ενώ του τόνισε πως έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και πως μπορεί να απευθυνθεί σε πρακτορείο και να βγάλει τα πρώτα του χρήματα ως μοντέλο μόνο από το πρόσωπο του.

Ο όγκος του 21χρονου στάθηκε αφορμή να μην περάσει στην επόμενη φάση.

 

Μπορεί η Χριστιάννα Κατσιέρη να μπήκε πολύ χαρούμενη στην audition με τους κριτές του GNTM, ωστόσο πολύ γρήγορα η καλή διάθεσή της χάλασε. Η 18χρονη εξομολογήθηκε στους κριτές ότι στο παρελθόν είχε προσθέσει υλικό στα χείλη της, γεγονός που συνέβαλε να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τα προσώπου της.

Στόχος της Χριστιάννας Κατσιέρη είναι να γίνει μοντέλο, όμως οι κριτές είχαν εντελώς διαφορετική άποψη. Τόσο η αδυναμία της να περπατήσει όσο και οι όχι και τόσο καλές πόζες αποτελούν κάποιους από τους λόγους που οι κριτές αρνήθηκαν να της δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Παράλληλα, το γεγονός ότι είχε πειράξει τα χείλη της απογοήτευσε τους κριτές, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να τονίζει ότι κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει. Η Χριστιάννα Κατσιέρη μπορεί να προσπάθησε να πείσει τους κριτές ότι θέλει πολύ να περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο κάθε προσπάθειά της έπεσε στο κενό.

Απογοητευμένη από το αποτέλεσμα η 18χρονη ξέσπασε σε κλάμματα.

 

To trailer 5ου επεισοδίου - Τρίτη 21.9.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU