H αποκάλυψη Αργυρού, για την άγνωστη συγκατοίκηση με Λιανό και το #TheVoiceGR

 

 

Ο λόγος που είπε NAI στην κριτική επιτροπή του #TheVoiceGR ο Αργυρός – To πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα - H αποκάλυψη του Κωνσταντίνου για την άγνωστη συγκατοίκηση με τον Γιώργο Λιανό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00 γεμίζοντας τις οθόνες μας με μουσική, όνειρα και συναίσθημα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι για μία σεζόν γεμάτη τραγούδι, αξεπέραστες ατάκες και μοναδικές διεκδικήσεις!

Ο Γιώργος Λιανός με το απολαυστικό του χιούμορ και τη μοναδική του προσέγγιση ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες και μας βοηθάει να δούμε περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν τις καρέκλες να… γυρίσουν;

Το The Voice of Greece επιστρέφει το Σάββατο 18/9 με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions και θα είναι κοντά μας κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00.

 

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό συνάντησε η κάμερα  το βράδυ της Τετάρτης μετά το τέλος της συναυλίας του. Ο γνωστός τραγουδιστής που φέτος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο ρόλο του κριτή συμμετέχοντας στο #TheVoiceGR μίλησε γι΄αυτή την εμπειρία και μάλιστα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη. Όπως είπε όταν πριν από χρόνια συμμετείχε στο «Fame Story» μαζί με τον Γιώργο Λιανό, μετά το τέλος του ριάλιτι βρέθηκαν να συγκατοικούν.

«Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία του κριτή όσο στο να πάρω καλλιτέχνες που βλέπω ότι έχουν κάποιο άστρο, κάποια αξία, κάποιο ταλέντο και να τους καθοδηγήσω με τον τρόπο μου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Με τον Γιώργο Λιανό ήμασταν και συγκάτοικοι μια εποχή. Αφού είχαμε βγει από το Fame Story συγκατοικήσαμε για λίγο καιρό. Ο Γιώργος είναι υπερταλαντούχος»

 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη, ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε τον λόγο που είπε “ναι” στο #TheVoiceGR.

«Το συζητάμε αρκετά χρόνια αλλά τώρα που βρήκαμε χρόνο νομίζω ότι θέλω να κάνω αυτό το challenging. Έχω φανταστική ομάδα. Νομίζω θα κερδίσουμε», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»