Ο #TheBachelorGR έδωσε το πρώτο παθιασμένο φιλί στην... Άννα από την Κύπρο!

 

 

Η Έλενα από την Κύπρο έγινε για άλλη μια φορά viral! Οι Κύπριες στο #TheBachelorGR κάνουν θραύση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Απαρηγόρητη ήταν η Φαίη η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της επειδή ο Αλέξης Παππάς δεν την είχε επιλέξει ανάμεσα στις κοπέλες με τις οποίες θα έβγαινε σε νέο ομαδικό ραντεβού. 

Το ομαδικό ραντεβού είχε οριστεί σε ένα bowling με έπαθλο ένα δείπνο με τον Bachelor.

Οι κοπέλες που επιλέχθηκαν ετοιμάστηκαν για να συναντήσουν τον άντρα που αποτελεί για εκείνες μήλον της έριδος.

Μόνο που την ίδια ώρα η Φαίη είχε απομονωθεί στον χώρο της πισίνας και έκλαιγε γοερά καθώς δεν ήταν ανάμεσα σε αυτές τις κοπέλες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα χρήματα από το #TheBachelorGR»

 

Η Φαίη ήταν εκείνη που είχε λιποθυμήσει στον τελευταίο χορό των Ρόδων από την ένταση καθώς περίμενε να δει αν θα έπαιρνε κόκκινο τριαντάφυλλο το οποίο και τελικά της έδωσε ο Αλέξης.

Η απόρριψή της όμως από το τελευταίο ομαδικό ραντεβού της στοίχισε πολύ συναισθηματικά και μάλιστα είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά και το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά.

 

H απόφαση του Αλέξη Παππά να δώσει στο ομαδικό ραντεβού το κόκκινο τριαντάφυλλο στη Γιώτα η οποία είναι μισητή στις υπόλοιπες κοπέλες, έφερε μεγάλη ένταση στη βίλα. 

Όλες την κατηγορούν ότι είναι διπρόσωπη και το γεγονός ότι επέστρεψε στη βίλα όπου ζουν όλες μαζί τις έκανε έξαλλες.

 

Έτσι, όταν μπήκε στο σαλόνι και κουνούσε επιδεικτικά το τριαντάφυλλο με ολίγη... έπαρση, οι κοπέλες εκνευρίστηκαν τόσο πολύ που η Άννα έτρεξε στο μέρος της, άρπαξε το τριαντάφυλλο και το... μάδησε!

Φυσικά η Γιώτα έμεινε εμβρόντητη να την κοιτάει με αυτό που είχε κάνει ενώ οι περισσότερες από τις κοπέλες επικρότησαν την κίνηση της Άννα.

Η ένταση συνεχίστηκε και αργότερα με τη Γιώτα να τα βάζει με σχεδόν όλες τις κοπέλες μέσα στη βίλα και εκείνες να λένε και να ξαναλένε πως εκείνη είναι διπρόσωπη και κακιά.

 

Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να βγει ατομικό ραντεβού με την Άννα από την Κύπρο με την οποία έδειξε να έρχεται κοντά. 

 

Τόσο κοντά που όταν βρέθηκαν σε ένα υπέροχο τοπίο σε λίμνη ο Αλέξης κρατώντας την αγκαλιά και κοιτώντας την στα μάτια της είπε:

«Τα μάτια σου με ταξιδεύουν». Αμέσως μετά οι δυο τους έφυγαν για ποδηλατάδα με την Άννα και τον Αλέξη να περνούν υπέροχα. 

Αργότερα η Αννα και ο Αλέξης αποφάσισαν να μαγειρέψουν, μιλώντας τρυφερά ο ένας στον άλλον πριν απολαύσουν το δείπνο που ετοίμασαν μαζί.

Και τότε ήρθε και το πρώτο φιλί που έδωσε ο Αλέξης σε κοπέλα στο The Bachelor καθώς μέχρι τώρα βλέπαμε τις κοπέλες να ορμούν σε εκείνον, παίρνοντας πρώτες την πρωτοβουλία.

Ο Αλέξης πλησίασε την Άννα πολύ και της είπε ότι δεν πιστεύει πολύ στην τύχη καθώς θεωρεί ότι πρέπει να την κυνηγάμε εμείς. Και ήρθε και το πρώτο φιλί.

 

 

Η Έλενα από την Κύπρο φαίνεται να γίνεται η αγαπημένη των χρηστών των social media. Η 28χρονη ξανθιά η οποία διεκδικεί μια θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά, μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στη νέα ομαδική έξοδο, δήλωσε ωστόσο ικανοποιημένη από το πρώτο φιλί με τον mr Bachelor.

«Το φιλί ήταν και από την δύο πλευρές επιθυμητό. Οποιαδήποτε κοπέλα να τον φιλούσε δεν σημαίνει ότι εκείνος θα καθότανε. Και βέβαια θα μπορούσε να τραβηχτεί πίσω. Το δικό σου φιλί ήταν πεταχτό. "Γεια σας, ήρθα φιλήθηκα, έφυγα”. Πεταχτά φιλιά δίνω στις φίλες μου όταν πηγαίνουμε για καφέ», είπε η Έλενα πάνω στην έντονη διαφωνία της με τη Φένια.

Αποχωρώντας μάλιστα από τον κήπο του σπιτιού η Έλενα παραπάτησε με αποτέλεσμα να στραμπουλήξει το πόδι της: «Με “φάγανε” και στραμπούληξα τον αστράγαλό μου»

 

Δείτε σήμερα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»