Ο James απάντησε στο Μπάρτζη για το λόγο που διαλύθηκε η ανυπέρβλητη φιλία τους

 

 

Βγήκε ο ένας μετά τον άλλον στα κανάλια και άρχισαν τις βολές για το ότι έφτιαξε που διαλύθηκε η (και καλά) φιλία που δημιούργησαν στο #SurvivorGR - Μεταξύ τους να συζητήσουν να λύσουν τα θέματα τους ούτε λόγος… «Είχαν κάποτε μια αγάπη που τη ζήλευαν θεοί κι αγγέλοι...» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένος στo «Open Weekend» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Μπάρτζης και δυόμιση περίπου μήνες μετά το τέλος του Survivor 4 αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί με τον James Καφετζή και την Αννα Μαρία Βέλλη.

Οι τρεις τους είχαν έρθει ιδιαίτερα κοντά κατά το διάστημα παραμονής τους στο Survivor 4 και ενώθηκαν με μια δυνατή φιλία, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης πλέον δε μιλάει πλέον τόσο συχνά με τον James, καθώς τους χωρίζει μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Παράλληλα ανέφερε πως η ταξιδιωτική εκπομπή που συζητούσαν οι τρεις τους ναυάγησε.

«Είναι καλοκαίρι και ο καθένας έχει τις δουλειές του. Περισσότερο συναντιέμαι με την Άννα Μαρία, λόγω ότι είμαστε δίπλα. O James είναι στη Ρόδο, δε μιλάμε τόσο πολύ. Μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Μέχρι εκεί. Τώρα τον χειμώνα λογικά θα ξαναενωθούμε. Είδα ότι ο James θα είναι και στο Just the 2 of us. Εγώ σαν Νίκος δε θα ξαναέμπαινα αμέσως σε ριάλιτι. Εμένα δε μου έκαναν αντίστοιχη πρόταση. Το ταξιδιωτικό από όσο ξέρω ναυάγησε. Μείναμε στα ραντεβού» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης

Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις του με τον James Καφετζή και την Αννα Μαρία Βέλη μετά το Survivor 

 

Νίκος Μπάρτζης: «Με τον Τζέιμς δεν πολυμιλάμε»

 

Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε ο Τζέιμς Καφετζής, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη σχέση που διατηρεί με τον Νίκο Μπάρτζη σήμερα, κάποιους μήνες μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Νίκο Μπάρτζη δεν έχει γίνει τίποτα! Απλά τα sites το έχουν πάρει και έχουν κάνει το τόσο τόσο! Απλά εγώ λόγω δουλειάς δεν βρίσκομαι καθόλου στην Αθήνα. Γενικά το καλοκαίρι, γιατί δεν έχω σεζόν, δουλεύω έξι μήνες. Σε αυτούς τους έξι μήνες δουλεύω δέκα με δεκαπέντε ώρες την ημέρα και δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο».

«Δεν μπόρεσα ποτέ να ανέβω στην Αθήνα, ο Νίκος κατέβηκε στην αρχή της σεζόν και… αυτό είναι. Δηλαδή τώρα που θα ανέβω, την Παρασκευή, πάλι στην Αθήνα έχουμε μιλήσει να βρεθούμε» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Υπήρξαν οι δηλώσεις του Νίκου ότι δεν μιλάμε όσο πριν, αλλά είναι απολύτως λογικό».

Στο Survivor ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο οπότε είναι απολύτως λόγικό να είμαστε έτσι, αλλά τώρα που δουλεύω στη Ρόδο το καλοκαίρι δεν έχω τον χρόνο να ανέβω στην Αθήνα και εκείνος έχει το μαγαζί του. Πραγματικά δηλαδή αυτό είναι μόνο. Δεν έχει γίνει κάτι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική