#GNTMgr 2η audition! Τα ευτράπελα, οι εκπλήξεις και το... τσιφτετέλι των κριτών!

 

 

 

#GNTMgr 4 και… boys and girls are back για νέες, απίθανες high fashion προκλήσεις! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star/Omega εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους – να γίνουν το επόμενο GNTM!

Στην εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 4 (Κυριακή 12/9) κάποια από τα υποψήφια μοντέλα εντυπωσίασαν τους τέσσερις κριτές, κάποια άλλα τους προβλημάτισαν και όσοι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Oι κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο μέντορας Γιώργος Καράβας, θα υποδεχθούν και θα αξιολογήσουν τους επόμενους διαγωνιζόμενους στη φάση των audition, με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα!

Η Wild Card της Ζεν

Η Εμμανουέλα βρέθηκε στις οντισιόν του GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της στο μόντελιγνκ αλλά είχε μία δυσάρεστη ιστορία να πει στους κριτές.

Αρχικά η ίδια ήταν πολύ χαμηλών τόνων και σχεδόν ανέκφραστη σε όσα της ζητήθηκαν να κάνει. Οι κριτές της τόνισαν ότι δεν έχει κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή και πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να προτείνει ακόμα και να της κόψουν τα μαλλιά πολύ κοντά. Η Εμμανουέλα πάγωσε μόλις το άκουσε και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Όταν τελικά δεν πέρασε στο Bootcamp, ξέσπασε σε κλάματα και μίλησε για την προσωπική της ιστορία, που την έχει πονέσει πολύ. Πριν από κάποια χρόνια είχε περάσει νευρική ανορεξία κι είχε χάσει τα μαλλιά της.

Η Ζενεβιέβ, συγκινημένη από την ιστορία της Εμμανουέλας, χρησιμοποίησε την wild card της και έτσι η ίδια συνεχίζει κανονικά στον διαγωνισμό

 

Tα ΝΑΙ

Ακόμη μια αθλήτρια θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο χώρο του μοντέλινγκ.

Μετά την κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Όλγα Ντάλλα, συμμετοχή στο GNTM 4 δήλωσε και η Αγάπη Μπρουκς που αγωνίζεται επαγγελματικά στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Η 18χρονη με καταγωγή από την Κούβα «μαγνήτισε» τους κριτές με την εξωτική της ομορφιά από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο πλατό και απέσπασε τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγάπη είναι κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς.

 

Η Άννα Βαλτατζή ήρθε από την Καβάλα στις auditions και είχε μια έκπληξη για τους κριτές.

Η 19χρονη σπουδάζει ονυχοπλαστική, ωστόσο δηλώνει… τράπερ! Η Άννα Βαλτατζή γράφει μόνη της στίχους και μουσική και έτσι αποφάσισε να τραπάρει, με την κριτική επιτροπή να σηκώνεται και να χορεύει! 

Ωστόσο η συνέχεια είχε διαφορετική τροπή, καθώς η 19χρονη εξομολογήθηκε πως πριν μερικούς μήνες έχασε την καλύτερη της φίλη από καρκίνο. Η Άννα Βαλτατζή θέλησε να λάβει συμμετοχή στο GNTM για να εκπληρώσει τα όνειρά της, κάτι που δυστυχώς η παιδική της φίλη δεν πρόλαβε… Η κριτική επιτροπή συγκινήθηκε με την ιστορία της 19χρονης.

Η νεαρή κοπέλα εντυπωσίασε τους κριτές με την εμφάνισή της και πέρασε στην επόμενη φάση με 4 ΝΑΙ

 

Η Μαρίτα Καθιζιώτη έκανε την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους κριτές του GNΤΜ. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο plus size model στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

«Είμαι 22 ετών, κατάγομαι από την Κύπρο, τα τελευταία χρόνια ζω στην Αγγλία. Το GNTΜ το σκεφτόμουν τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τώρα θεωρώ ότι έχω την εμπειρία και την ψυχολογία, έτσι θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλό σημείο για να έρθω στο GNTM», είπε στο πρώτο βίντεο γνωριμίας.

Όσο για τον ανταγωνισμό που μπορεί να αντιμετωπίσει στο GNTM η Μαρίτα παραδέχτηκε…

«Πάντα με φόβιζε η τηλεόραση και ο ανταγωνισμός, όταν άρχισα να δουλεύω, έζησα τον ανταγωνισμό και ξέρω πλέον πως είναι όλα αυτά. Δεν έχω πλέον πρόβλημα και είμαι πολύ cool». Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη της εμφάνιση στις οντισιόν. Η Μαρίτα πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM με  4 ΝΑΙ

 

Ο Ναπολέων Μίντζης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο GNTM 4 και οι κριτές αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή τα δυνατά του χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν εύκολα να τον εντάξουν στον χώρο του Modeling.

Ο ίδιος μάλιστα από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τον θαυμασμό του προς την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου… 

«Είμαι ο Ναπολέων, είμαι 21 ετών και ήρθα εδώ να κάνω μια κίνηση στον χώρο του modeling. Σίγουρα θα επέλεγα να ήμουν στο L.A με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, παρά να είμαι στο σπίτι του GNTM. Συγγνώμη από την παραγωγή, αλλά το είπα αντικειμενικά μιλώντας», ανέφερε.

Η ώρα για την πασαρέλα με μαγιό έφτασε και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε στο πλευρό του. Ο Ναπολέων ξεκίνησε τις πόζες με μαγιό, με την κριτή του GNTM να πέφτει κυριολεκτικά στα πατώματα, στην προσπάθειά της να τον βοηθήσει στις πόζες.

 

Ο Θάνος με τσιγγάνικες ρίζες ήρθε στο GNTM για να κάνει το ψώνιο του, όπως δήλωσε και να δοκιμάσει τι μπορεί να καταφέρει στο μόντελινγκ. 

Ο ίδιος πολύ άνετος κι ετοιμόλογος δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω και μάλιστα ο Γιώργος Καράβας τον παρομοίασε με τον περσινό παίκτη του GNTM, Δημοσθένη Τζουμάνη. Μπροστά στους κριτές συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό κι κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές τόσο με την εμφάνιση και το σώμα του, όσο και με τον χορό του αφού έδωσε ρέστα στο τσιφτετέλι. Αν και δεν έπεισε τον Δημήτρη Σκουλό ως μοντέλο, οι υπόλοιποι κριτές δεν έμειναν ασυγκίνητοι από τα προσόντα του Θάνου κι έτσι περνά στην επόμενη φάση.

Ο Θάνος με αέρα στο Bootcamp.

 

Από τους αγρούς στις οντισιόν του GNTM βρέθηκε ο Ηλίας από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ο ίδιος ανέφερε για το πόσο δύσκολο είναι να περάσει ένας αγρότης στο μόντελινγκ αλλά και πόσο θα ήθελε να γίνει μοντέλο. Αν και εντυπωσίασε με την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και το καλογυμνασμένο κορμί του, ο Ηλίας δίχασε τους κριτές γιατί δεν είχε αέρα και ενέργεια. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν του έδωσε το πολυπόθητο ναι με το αποτέλεσμα να καθορίζει ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος αρχικά αμφιταλαντεύτηκε αλλά τελικά πείστηκε από τον γοητευτικό αγρότη.

Ο Ηλίας συνεχίζει με φόρα στα Bootcamp με στόχο να πείσει ακόμα περισσότερο τους κριτές.

Τα ΟΧΙ

Ο Αντώνης Κισκήρας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο GNTM. Το μοντέλο το οποίο ασχολείται επαγγελματικά με το beach volley ήταν αρκετά γνώριμο στους ανθρώπους της παραγωγής με τον Γιώργο Καράβα να μιλά από την πρώτη στιγμή για τη γνωριμία τους.

Η ώρα για την πρώτη συνάντηση με τους κριτές έφτασε. Ο 31χρονος αρχικά εντυπωσίασε, με τον Δημήτρη Σκουλό να τον αναγνωρίζει αμέσως, μέσα από τις δουλειές του ως μοντέλο. Η ώρα για να φορέσει ο Αντώνης Κισκήρας το μαγιό του, έφτασε. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φάνηκε προβληματισμένη με το στυλ και τις εκφράσεις του, μιας και ο ίδιος μετρά χρόνια στον χώρο του modeling.

 

Η Κατερίνα ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη στο GNTM, έχοντας δει παίκτες που κόπηκαν στις οντισιόν και για αυτό μπήκε στο πλατό μαζί με τον περσινό φιναλίστ, Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Από την αρχή οι κριτές ήταν αρκετά σκεπτικοί με την περίπτωσή της και για αυτό την έβαλαν να ποζάρει μαζί με τον Ανδρέα για να δούνε τι αλληλεπίδραση θα έχουν αλλά κι αν η ίδια μπορεί να σταθεί δίπλα από ένα μοντέλο, που έχει κάποια εμπειρία. Η χαριστική βολή ήρθε από τον ίδιο τον Ανδρέα όταν οι κριτές του ζήτησαν να σχολιάσει την οντισιόν της αλλά και να αποφασίσει αν θα της έδινε το πρώτο ναι. Ο Ανδρέας της έδωσε όχι, αφού δεν τον έπεισε για μοντέλο ενώ το ίδιο συνέβη και με τους κριτές.

Η Κατερίνα έμεινε πικραμένη λέγοντας ότι από την μια οι κριτές δεν θέλουν τόσο παίκτες που ασχολούνται αποκλειστικά από το Instagram ενώ της ίδιας της ανέφεραν στο να περιοριστεί σε αυτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»