Ο Ισίδωρος πήρε την αρχηγία κι έδειξε τις προθέσεις του «Επιλέγω να τους διχάσω»

 

Η παρεξήγηση για το ρύζι, ο μονόλογος της Σοφίας και ο νέος αρχηγός στο #BigBrotherGR! - Ο Ισίδωρος κράζει τους πάντες – «Το κάνει γιατί ξέρει ότι πουλάει» - «Εγώ επιλέγω να τους διχάσω» - Η ένταση με την Ευδοκία και το φλερτ Παναγιώτη-Ανχελίτας που δυναμώνει

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η αποχώρηση του Μελέτη άλλαξε τις ισορροπίες στο σπίτι του Big Brother.

 

Θέμα συζήτησης ανάμεσα στους συγκατοίκους έχει γίνει η συμπεριφορά και η στάση της Ευδοκίας.

Η αρχή έγινε με την Ευδοκία και τον Ισίδωρο που μπλέχτηκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν ρύζι. Μία διαφωνία τους πάνω στην παρασκευή του ρυζιού τούς έφερε σε αντιπαράθεση ενώπιον όλων. 

Η Ανχελίτα, με αφορμή την ένταση ανάμεσα σε Ευδοκία και Ισίδωρο στην κουζίνα, τοποθετήθηκε με εκνευρισμό ενώπιον του Μεγάλου Αδελφού λέγοντας πως "Όποιος τα βάλει με τον Ισίδωρο θα έχει να κάνει μαζί μου!".

 

 

Από την άλλη, η Σοφία έχει αρχίσει να προκαλεί ανησυχία στους συμπαίκτες της καθώς τη βλέπουν να μιλάει... μόνη της στην πισίνα. 

 

Ο Στηβ Μιλάτος εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του Big Brother με τον Κώστα Στυλιανάκη να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του και φυσικά τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες του σπιτιού.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, οι δυο τους θέλησαν να λύσουν την παρεξήγησή τους, με τον Στηβ Μιλάτο να εκφράζει έντονα την ενόχλησή του. Το πιο πρόσφατα μάλιστα σχόλιο που προκάλεσε την αντίδρασή του, ήταν η ατάκα του Κώστα στο Live περί… κουμπαριάς.

«Πρέπει να σεβαστείς και εμένα. Εγώ σέβομαι εσένα. Δεν μπορώ να έχω φίλους οι οποίοι δεν με σέβονται. Ουσιαστικά είναι σαν να μη με σέβεσαι. Ξέρεις ότι είμαι νευρικός, και γυρνάς μέσα στο σαλόνι για πλάκα και λες: Εγώ θα τους βαφτίσω το παιδί. Γυρνάς και το λες έτσι με ειρωνικό υφάκι. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο σου. Εμένα δεν μπορείς να με δουλέψεις», είπε ξεσπώντας ο Στηβ Μιλάτος ο οποίος φαίνεται να αποκατέστησε τις σχέσεις με τον συγκάτοικό του.

 

Ένα συναρπαστικό αγώνισμα θα αναδείξει τον αρχηγό της εβδομάδας στο Big Brother. Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα και πόσο θα επηρεάσει ο νέος αρχηγός τη λειτουργία του σπιτιού;

 

Πυρ κατά πάντων άνοιξε στο Big Brother ο Ισίδωρος Δούνης. Αρχικά αφού εκνευρίστηκε με την Ευδοκία Τσαγκλή, στράφηκε εναντίον και της Σύλιας Καραμολέγκου.

«Η Ευδικία με το ρύζι είναι μόνη της, περιπλανώμενη κι έχει μπερδέψει τα μπούτια της. Ο Στηβ είναι βασιλιάς της κλίκας. Βασίλισσα έχουμε αυτήν που θέλει ο βασιλιάς ή θέλει να την θέλει ο βασιλιάς κι είναι η Σύλια. Την ενδιαφέρει η ειδικότητα. Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Δεν σε θέλω. Είσαι μοντέλο, τραγουδιστής; Θέλω να κολλήσω. Λέει αυτή ότι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα κι έχει ένα φλερτ με τον Στηβ, μιας και ξέρουν ότι είναι τηλεοπτικό και πουλά. Συγχρόνως μπορεί να την πατήσει και να φουντώσουν αισθήματα, παρά το γεγονός ότι έχει σχέση.

Από κάτω είναι ο μικρός βασιλιάς, ο Παναγιώτης κι η γυναίκα του Παναγιώτη είναι η Ανχελίτα. Κάπως έτσι κλείνει η βασιλική οικογένεια και κάπου προσπαθεί να ενταχθεί κι η Σαμάνθα, που δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει. Εγώ δεν μπορώ τους βασιλιάδες κι ούτε κανέναν που με θέλει από κάτω του.»

 

Με άγριες διαθέσεις έχει μπει ο Ισίδωρος Δούνης στο Big Brother, αφού θέλει να τα κάνει όλα άνω κάτω.

Ο παίκτης κερδίζοντας την αρχηγία της εβδομάδας, έκανε ορισμένες δηλώσεις, όπου έδειξε τις διαθέσεις του στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος όπου μέσα από αυτήν την ιδιότητα θα πω όσα θέλω. Θα συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο Νίκος, ο οποίος είπε ότι δεν θέλω να διχάσω αλλά να ενώσω. Εγώ επειδή δεν μπορώ να ενώσω ότι δεν ενώνεται, επιλέγω να διχάσω ότι διχάζεται. Είναι πιο ειλικρινές για εμένα. Ας βρούμε τους ανθρώπους που ταιριάζουμε και τους λόγους κι ας πορευτούμε έτσι. Επομένως δεν μπορώ να ενώσω και θα διχάσω.»

Ο Ισίδωρος θα κάνει τα πάντα για να διαταράξει τις ισορροπίες στο σπίτι του Big Brother.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»