Έπεσε το πρώτο... φιλί και το πρώτο κόκκινο τριαντάφυλλο στο #BachelorGR!

 

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να συγκατοικήσουν στη βίλα και παραλίγο να... μαλλιοτραβηχτούν! - Αποκάλεσαν «άσχημη» την Κύπρια παίκτρια, Έλενα και έγινε το έλα να δεις  - Έπεσε και το πρώτο... φιλί και το πρώτο κόκκινο τριαντάφυλλο! - Φόρτωσε ο Αλέξης Παππάς με τις εντάσεις και τις σπόντες ανάμεσα στα κορίτσια στο #BachelorGR!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από την ώρα που οι κοπέλες οι οποίες διεκδικούν τον Αλέξη Παππά άρχισαν να συγκατοικούν στη βίλα και ήδη άρχισαν τα... παρατράγουδα. 

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που ακούστηκε να κάνει η Γιώτα εις βάρος της Έλενας που στην τελετή των Ρόδων είχε κερδίσει το λευκό τριαντάφυλλο, δηλαδή την ασυλία αλλά και τη δυνατότητα να κόψει το ατομικό ραντεβού κάποιας άλλης παίκτριας με τον Αλέξη Παππά.

Ναι, ο πρώτος καβγάς ανάμεσα στις κοπέλες που διεκδικούν τον γοητευτικό ηθοποιό είναι γεγονός.

Όλα άρχισαν όταν η Έλενα είπε ενώπιον όλων των κοριτσιών πως κάποια από όλες την είχε αποκαλέσει άσχημη σε κάποια συμπαίκτριά τους.

 

Δεν άργησε να αποκαλύψει ότι ήταν η Γιώτα η οποία όμως πιο πολύ το διασκέδαζε και ήταν ειρωνική παρά στενοχωρήθηκε που είχε μπει στο στόχαστρο όλων των υπόλοιπων κοριτσιών.

Όταν όμως η Γιώτα υποστήριξε ότι η Ιζαμπέλα ήταν εκείνη που είχε πει άσχημη την Έλενα, η Ιζαμπέλα έγινε έξαλλη και άρχισε να της μιλάει έντονα. «Είσαι μεγάλη ψεύτρα» τής είπε, διαψεύδοντας όσα ξεστόμιζε η Γιώτα.

 O Αλέξης Παππάς έκανε το πρώτο ατομικό ραντεβού με κάποια από τις κοπέλες και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πέσει και το... πρώτο φιλί του φετινού κύκλου του reality!

O Bachelor επέλεξε να βγει πρώτο ατομικό ραντεβού με την 26χρονη Φένια η οποία όταν είδε την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει, ξετρελάθηκε.

Ένα παγκάκι που αιωρούνταν πάνω από τη θάλασσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό, ενθουσίασε τόσο τη Φένια η οποία σε ανύποπτη στιγμή του έριξε ένα φιλί στα χείλη, το πρώτο για το φετινό The Bachelor.

Μάλιστα, ο Αλέξης αιφνιδιάστηκε τόσο που δεν κατάφερε να μη το σχολιάσει on camera.

Ο γοητευτικός ηθοποιός όμως επεφύλασσε και άλλη έκπληξη στη Φένια καθώς της ζήτησε να κρατήσουν σφιχτά δεμένα τα χέρια τους για να αποτυπώσει τη στιγμή.

 Μετά από ένα πολύ ρομαντικό πρώτο ατομικό ραντεβού με τη Φένια, ο Αλέξης Παππάς τής έδωσε τελικά και το πρώτο τριαντάφυλλο του φετινού κύκλου. 

O Bachelor επέλεξε να βγει πρώτο ατομικό ραντεβού με την 26χρονη Φένια η οποία όταν είδε την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει, ξετρελάθηκε.

Ένα παγκάκι που αιωρούνταν πάνω από τη θάλασσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό, ενθουσίασε τόσο τη Φένια η οποία σε ανύποπτη στιγμή του έριξε ένα φιλί στα χείλη, το πρώτο για το φετινό The Bachelor.

Μάλιστα, ο Αλέξης αιφνιδιάστηκε τόσο που δεν κατάφερε να μη το σχολιάσει on camera.

Ακολούθησε ένα εξίσου ρομαντικό δείπνο με τον Αλέξη να παρατείνει λίγο την αγωνία της κοπέλας για το αν θα της έδινε ή όχι το τριαντάφυλλο, το οποίο σημαίνει ότι θέλει να ξαναδεί τη Φένια η οποία αυτόματα αποκτά και ασυλία για την επόμενη τελετή των Ρόδων. 

Ο Αλέξης Παππάς δεν είδε και με πολύ καλό μάτι τις εντάσεις που υπάρχουν ήδη ανάμεσα στα κορίτσια που τον διεκδικούν, όταν το αντιλήφθηκε. 

Αφορμή για να το συνειδητοποιήσει ήταν το πρώτο ομαδικό ραντεβού στο οποίο συμμετείχε και το... κόκκινο πανί του φετινού κύκλου του παιχνιδιού, η Γιώτα.

Λίγες ώρες πριν, η νεαρή κοπέλα είχε βρει τις περισσότερες από τις συμπαίκτριές της απέναντί της καθώς η Έλενα έμαθε πως είχε πει πίσω από την πλάτη της ότι είναι άσχημη.

Τα κορίτσια τη θεώρησαν διπρόσωπη και μάλιστα τής το είπαν κατάμουτρα μόνο που εκείνη δεν ασχολήθηκε και πολύ.

Στο μεταξύ όλες οι κοπέλες που είχε επιλέξει ο Αλέξης για το ομαδικό ραντεβού απόλαυσαν μία όμορφη μέρα κάτω από τον ήλιο και πάνω στα decks ενός υπέροχου σκάφους.

Και όταν οι επιβαίνοντες κατέβηκαν στο νησί όπου "έδεσε", τότε άρχισαν όλα. Τα κορίτσια δε κράτησαν τα προσχήματα αλλά άρχισαν να μαλώνουν μπροστά στον Αλέξη ο οποίος δεν καταλάβαινε προς τι τέτοια ένταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ 

  

Oι σπόντες από τις περσινές παίκτριες:

Η Νικολέτα Τσομπανίδου, η περσινή νικήτρια του Bachelor, μπορεί να μην έμεινε για καιρό ζευγάρι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά ακόμα απολαμβάνει την αγάπη των fans του Bachelor και ευχαρίστησε τον κόσμο που στο ξεκίνημα του Bachelor 2, την θυμήθηκε και της έστειλε κάποιο μήνυμα. 

 

Aπό τη μεριά της, η Αντζελίνα Χαλντέντα, δεν μάσησε τα λόγια της, έβλεπε το Bachelor και παράλληλα σχολίαζε με τον πιο καυστικό τρόπο τις νέες παίκτριες.

 

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, το μεγάλο φαβορί που αποχώρησε οικειοθελώς, έχει κάνει πρόβλεψη για τη φετινή νικήτρια και έχει και ένα σχόλιο για τις φετινές παίκτριες.  

Η Βίβιαν αποκάλυψε πως βλέπει ως νικήτρια την 19χρονη Άννα και θεωρεί πως οι παίκτρεις μπήκαν έτοιμες για μεγάλους τσακωμούς από το πρώτο επεισόδιο.  

 

Το Twitter έδωσε παλμό:

Για δεύτερη νύχτα, το Bachelor έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και των social media και έκανε το #thebachelorgr πρώτο trend στις τάσεις.  

To Bachelor παραμένει πρώτο στο Ελληνικό Twitter μέχρι και σήμερα για δύο συνεχόμενες ημέρες. 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»