Οι... έρωτες, ο αρχηγός, η μυστική αποστολή & το τελεσίγραφο στo #BigBrotherGR

 

Η μάχη για τη νέα αρχηγία, ο απαρηγόρητος  Κώστας,  τα «κορίτσια» του Steve, οι 24 ώρες της Γιώτας και το... παντρεμένο ζευγάρι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Big Brother 2 και οι παίκτες θα έρπεπε να διαγωνιστούν για να αναδείξουν τον νέο αρχηγό του σπιτιού, αφού η αρχηγία της Σύλιας έφτασε στο τέλος της. 

Ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΙ/Sigma πως το αγώνισμα ήταν απαιτητικό καθώς θα έπρεπε να συρθούν, να σκάψουν και στο τέλος να βρουν το κλειδί που θα τους οδηγούσε στον δεύτερο γύρο για την ανάδειξη του νικητή.

 
 
Αυτοί που προκρίθηκαν ήταν ο Νίκος, ο Στέφανος και ο Κώστας με τον πρώτο να στέφεται αρχηγός στο τέλος.
 

 

Οι... ανεκπλήρωτοι έρωτες

Ο Κώστας Στυλιανάκης ο οποίος ήταν ερωτευμένος με την Ελένη και της είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του ήταν απαρηγόρητος που έφυγε από το παιχνίδι.

"Θα μου λείψει" παραδέχτηκε ο Κώστας on camera προσπαθώντας να συνηθίσει την απουσία της κοπέλας από την οποία γοητεύτηκε.

 

Την ίδια ώρα ο Steve Milatos έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τις γυναίκες που έχει βάλει... στο μάτι και θα ήθελε να κατακτήσει. Όπως είπε  στην Ανχελίτα, η Σύλια είναι η πρώτη του επιλογή σε ό,τι αφορά τις γυναίκες που θα ήθελε να δημιουργήσει σχέση και η δεύτερη ήταν η Μαίρη.

 

Η συζήτηση του Steve με τη Μαίρη δεν έχει καλή κατάληξη. Η μεταξύ τους σχέση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν φτάνουν στα αυτιά της τα όσα εκμυστηρεύτηκε στην Ανχελίτα για το ποια κοπέλα του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον!

 

Η αποστολή των νέων παικτών

Μπορεί να μπήκαν στο live του Big Brother οι δύο νέοι παίκτες αλλά δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί στους συμπαίκτες τους, αφού βρίσκονται στο Μυστικό Δωμάτιο.

 

Ο Νίκος Τσίρλης κι η Σοφία Αλεξανιάν έχουν να βγάλουν μία αποστολή εις πέρας, όταν θα μπούνε στο σπίτι, όπως τους ανακοίνωσε ο Big Brother: «Για την πρώτη εβδομάδα έχετε ασυλία αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι μια εύκολη εβδομάδα. Τώρα θα σας ανατεθεί η μυστική σας αποστολή κι έχετε μία ώρα να φτιάξετε την δική σας ιστορία. Όταν σας πω εγώ και μπείτε στο σπίτι, θα πρέπει να υποδυθείτε το παντρεμένο ζευγάρι. Για να ολοκληρώσετε επιτυχώς την αποστολή σας, δεν θα πρέπει να σας καταλάβει κανένας συγκάτοικος. Εάν τα καταφέρετε θα κερδίσετε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για εσάς και για το σπίτι. Εάν όχι, θα πάρω πίσω το έπαθλο. Την λήξη της μυστικής αποστολής, την αποφασίζω εγώ. Αν κάποιος συγκάτοικος το υποψιαστεί, σε καμία περίπτωση δεν σταματάτε.»

 

Το τελεσίγραφο στη Γιώτα

Την περασμένη Παρασκευή (3/9), όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ελένης, η Γιώτα εξέφρασε ξανά την επιθυμία της να αποχωρήσει η ίδια και όχι η συμπαίκτρια της, που είχε ψηφιστεί από το κοινό, αλλά το αίτημα της δεν έγινε δεκτό, καθώς ήταν αντίθετο στους κανονισμούς του ριάλιτι.

Στο χθέσινο επεισόδιο, ο Big Brother έδωσε… τελεσίγραφο στη Γιώτα, ότι εντός 24 ωρών θα πρέπει να αποφασίσει αν τελικά θα παραμείνει στο σπίτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»