Σάρωσε σε τηλεθέαση σε Κύπρο και Ελλάδα, «Η γη της ελιάς του Αντρέα Γεωργίου

 

 

Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά και τα spoilers ταράζουν - Το νέο πένθος και η απόπειρα δολοφονίας που θα συγκλονίσει

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η δραματική σειρά που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που της χάρισε την πρωτιά, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα στην Κύπρο, «Η γη της ελιάς» επικράτησε του ανταγωνισμού τόσο στο σύνολο του πληθυσμού όπου κατέγραψε 19,1%, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 23.9%.

Έρωτες, μυστικά, ανατροπές, δολοφονίες, δίψα για εκδίκηση κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, και στα social media. Η ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται, η βεντέτα άνοιξε και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. 

Με το δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο προσγειώθηκε «Η γη της ελιάς» στην prime time του Mega και Alpha Κυπρου, το βράδυ της Πέμπτης και η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο. Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ανέβασε περαιτέρω τα ποσοστά της και στους πίνακες της Nielsen εμφανίστηκαν τα πρώτα 30αρια της σεζόν.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα η τηλεθέαση για το δυναμικό κοινό κινήθηκε στο 24,6%, και στο 27% για το σύνολο. Σε τέταρτο «Η γη τηεςλιάς» άγγιξε και το 30,9%.

Στην Κύπρο το επεισόδιο έφτασε σε τηλεθέαση το 23,5 στο τέταρτο μεταξύ 9:15 και 9:30 με το επεισόδιο να φτάνει το 22% για το σύνολο.

Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά και τα spoilers ταράζουν!

Η Μυρτάλη βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, η οποία τη συμβουλεύει να καταγγείλει την απόπειρα στην αστυνομία. Η Μυρτάλη, όμως, θέλει να συνεχίσει να ψάχνει για στοιχεία προτού αποκαλυφθεί στην οικογένειά της, γι’ αυτό και δέχεται την πρόσκληση του Αλέξη να την φιλοξενήσει σπίτι του, κρυφά από τη μητέρα του.

Ο Λυκούργος επιστρέφει στη Μάνη για να παρευρεθεί στην κηδεία του φίλου του και προσπαθεί να λογικέψει την Χάιδω σε σχέση με τη βεντέτα. Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι του Στάθη, με σκοπό να εντοπίσει το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο διπλό φονικό.

Ο Στέφανος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Μυρτάλη, αψηφώντας τις αντιρρήσεις του πατέρα του. Βλέπει τον Αλέξη να παίρνει τη Μυρτάλη από την παλιά της κρυψώνα και θορυβείται.

Οι κηδείες τού Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα βυθίζουν το χωριό σε νέο πένθος, ενώ, την ίδια στιγμή, ένας μυστηριώδης θάνατος λαμβάνει χώρα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι του χωριού. Η Μυρτάλη εμφανίζεται στην Αναστασία και ζητά τη βοήθειά της.

Ο Αποστόλης καταλαβαίνει πως ο Δημήτρης βλέπει την Άννα ερωτικά και την προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά του. Ο Στέφανος, θολωμένος από τη ζήλια, εισβάλει στο σπίτι του Αλέξη και του ρίχνει γροθιά… 

 Η Μυρτάλη φροντίζει τα τραύματα του Αλέξη και νιώθει τρομερές τύψεις για τον καβγά, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί να την απομακρύνει από τον Στέφανο. Την ίδια στιγμή, η Χάιδω πιέζει τον Φίλιππο να πάρει το όπλο του παππού του και να σκοτώσει τον Στέφανο. Την ώρα που η Μυρτάλη κοιμάται, ο Αλέξης μπαίνει στο δωμάτιο της.

Η συμπεριφορά του, ωστόσο, δεν είναι φυσιολογική. Ο Λυκούργος διεξάγει προσωπική έρευνα, προσπαθώντας να εντοπίσει ένα μυστηριώδες πρόσωπο που λείπει 21 χρόνια από τη Μάνη. Λίγο αργότερα, επισκέπτεται την Αθηνά στο σπίτι της για να της δώσει τα συλλυπητήριά του, ενώ μία πληροφορία που της μεταφέρει για τη Μυρτάλη, την ταράζει.

Η Χάιδω πηγαίνει τον Φίλιππο στα χωράφια τους, για να του γνωρίσει τους εργάτες, θέλοντας έτσι να τονίσει ότι η ζωή του από εδώ και πέρα θα κινείται γύρω από την οικογενειακή τους επιχείρηση. Ο Δημήτρης κάνει κι άλλη «κρούση» στην Άννα, η οποία εκμυστηρεύεται στην Ευτυχία ότι της αρέσει ως άντρας.

Ο Ισίδωρος συγκρούεται με την Αθηνά για το θέμα της περιουσίας. Η Μαργαρίτα συναντά την Αναστασία προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει στο σπίτι της Αθηνάς, θέλοντας έτσι να λύσει το μυστήριο γύρω από τον «γιο» της, τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος παίρνει το όπλο τού παππού του και πυροβολεί τον Στέφανο.

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!