Βγήκαν οι γαμπροί σεργιάνι από το πρώτο επεισόδιο στο #BigBrotherGR

 

 

Η Γιώτα ξάφνιασε τους πάντες με την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς - Ο Παναγιώτης Πέτσας… άπλωσε τα δίχτυα του στην Ανχελίτα και το Twitter τον γλέντησε - Ο Στηβ Μιλάτος έκλεψε καρδιές από την πρώτη μέρα – «Είναι κοντά στα γούστα μου» -  Ο πρώτος καυγάς και ο πρώτος αρχηγός και τα προνόμιά του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 Mε εκπλήξεις ξεκίνησε η πρώτη ημέρα για τους παίκτες του Big Brother. Η Γιώτα Μυλωνά σε μια συνομιλία που είχε αρχικά με τον Κώστα Στυλιανάκη εξέφρασε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Η απόφασή της μάλιστα άφησε άφωνο τον συμπαίκτη της, ο οποίος προσπάθησε με κάθε τρόπο να της αλλάξει γνώμη. Η Γιώτα, σίγουρη για την επιλογή της, μπήκε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, ανακοινώνοντας στον Nεγάλο Aδερφό πως επιθυμεί να μείνει εκτός.

 

H παίκτρια του Big Brother παραδέχτηκε πως από την πρώτη στιγμή, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν κυλά καλά με τους συγκατοίκους της, μιας και το κλίμα στο σπίτι δεν είναι καθόλου ιδανικό για εκείνη…

«Είμαι άνθρωπος ο οποίος όταν νιώθει μια ενέργεια που δεν του κάνει, δεν της κάνω ούτε κι εγώ. Δεν νιώθω καλά εδώ μέσα και με τα περισσότερα άτομα, χωρίς να μου έχουν κάνει κάτι. Το ρίχνω πάνω μου, δεν μου έχουν κάνει κάτι. Εγώ φταίω» δήλωσε αρχικά.

 

Και ήδη από το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησαν οι πρώτες… ερωτικές σπίθες ανάμεσα στους παίκτες. 

Πρώτος ο Παναγιώτης Πέτσας που είδε την Ανχελίτα μόνη της στην κουζίνα να κόβει σαλάτα και αποφάσισε να κάνει λίγο ελληνικό καμάκι. 

«Σίγουρα η Ανχελίνα που έχει τραβήξει την προσοχή, αλλά εντάξει ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μη ταιριάξουμε στο μπλα μπλα» ανέφερε ο Παναγιώτης στον Μεγάλο Αδερφό, με τον τελευταίο να τον διορθώνει… μιας και είπε λάθος το όνομα της τραγουδίστριας.

 

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του Twitter που παρακολουθούν με μανία το reality δεν θα μπορούσαν να μην τρολάρουν τον Πέτσα, χαρακτηρίζοντας το νέο Big Brother… Power of Love!

 

Ο Στηβ Μιλάτος και ο Παναγιώτης Πέτσας, φανερά πιο άνετοι από την τηλεοπτική τους εμπειρία, ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του Mεγάλου Aδερφού ξεκινώντας αμέσως τις συστάσεις με τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Στηβ κάνοντας διάλογο στο σαλόνι με την Έλενα Σπανού, έμαθε περισσότερα για εκείνη, η οποία και γοητεύτηκε από την συγκατοίκησή της με το μοντέλο.

«Εντάξει, το έχει ζήσει λίγο ο Στηβ με την τηλεόραση, αλλά εμείς  είμαστε πρωτάρηδες εδώ μέσα… Εμφανισιακά, έτσι κοντά στα γούστα μου θα έλεγα είναι ο Στηβ, εντάξει και ο Παναγιώτης βέβαια είναι, αλλά πιο πολύ ο Στηβ. Είναι πιο κοντά στο γούστο μου», δήλωσε αργότερα η Έλενα Σπανού.

 

Ο πρώτος καυγάς στο φετινό Big Brother έγινε ανάμεσα στην Ελένη Σπανού και στον Νίκο Τακλή, αφού ο τελευταίος ένιωσε θιγμένος με όσα ειπώθηκαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ανχελίτα ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι δεν είναι αυτό που δείχνει, με την ίδια να απαντά ότι ο Νίκος Τακλής είναι ήρεμη δύναμη αλλά αυτό δεν το δείχνει στην πραγματικότητα. Ο Νίκος ένιωσε ένα αρνητικό κλίμα στην ατμόσφαιρα κι ότι βάλλεται από τους συμπαίκτες του. Τότε η Ελένη παρενέβη, λέγοντάς του ότι δεν αντιδρά κάπως για να δείξει δυναμισμό κι ότι δεν κάνει κάτι για να γνωρίσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο ίδιος το εξέλαβε την τοποθέτησή της ως επιθετική κι οι σχέσεις τους φάνηκε ότι ψυχράνθηκαν. 

Πώς θα συνεχίσουν ο Νίκος κι η Έλένη μέσα στο ίδιο σπίτι;

 

Ο πρώτος αγώνας για την αρχηγία διεξήχθη στο Big Brother κι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να απολαύσουν τα προνόμια ενός αρχηγού.

O αρχηγός είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του σπιτιού και θα μπορεί να αναθέτει όποια εργασία θέλει σε οποιονδήποτε συγκάτοικο. Επιπλέον είναι υπεύθυνος για την επιτυχία της εβδομαδιαίας αποστολής, όπου θα κερδίζονται χρήματα για τον προϋπολογισμό του σπιτιού. Θα έχει ασυλία για την τρέχουσα εβδομάδα και θα μπορεί να μένει στο Captain’s room, όπου θα έχει το δικό του κρεβάτι, κήπο, τρόφιμα και μπάνιο για όλη την ημέρα. Θα μπορεί να επιλέγει κι έναν συγκάτοικο να ζει μαζί του και να μοιράζεται τις ίδιες παροχές του χώρου.

 

Στην δοκιμασία, όπου οι παίκτες έπρεπε να φουσκώσουν μπαλόνια μέχρι να φτάσουν στην κορυφή και να σκάσουν, νικήτρια αναδείχθηκε η Σύλια Καραμολέγκου κι έγινε η πρώτη αρχηγός του φετινού Big Brother.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά