Η μάχη για την πρωινή ψυχαγωγία ξεκινά - Ποια θα κόψει το νήμα πρώτη;

 

 

Οι νέοι, οι παλιές και οι μετακινήσεις σε κανάλια

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του Open και μέσα από το τρέιλερ που προβλήθηκε πριν από λίγο στον «αέρα» αποκαλύφθηκε ο τίτλος της. 

«Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έτσι θα λέγεται η νέα εκπομπή που παίρνει τη θέση της Κατερίνας Καινούργιου και του «Ευτυχείτε». «Δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα, δεν είναι μία συνηθισμένη παρουσιάστρια» ακούμε στο διαφημιστικό σποτ.

Σε αυτό βλέπουμε την ανατρεπτική performer ως άλλη… super woman να έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Open.

 

Πριν λίγη ώρα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του «Πρωινού» στο instagram κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σε αυτό βλέπουμε την Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και την Λίτσα Πατέρα σε ρόλο σερβιτόρων να χορεύουν μαζί με κάποιους πελάτες δίνοντας ραντεβού για τον πρωινό τους καφέ στις 6 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί,

«Δεν βλέπουμε την ώρα να ξαναπιούμε καφέ μαζί! Πρεμιέρα #ToPrwino στις 6 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον ΑΝΤ1» είναι η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ της εκπομπής.

 

Έτοιμη για μια νέα αρχή στην επαγγελματική της πορεία είναι η Κατερίνα Καινούργιου που από τον φετινό Σεπτέμβριο θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να μπει δυναμικά για ακόμη μια χρονιά στον στίβο μάχης προκειμένου να κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης έχοντας δίπλα της πολλά από τα πρόσωπα που βρίσκονταν και πέρυσι μαζί της αλλά και κάποια νέα.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, ανακοινώθηκε και ο τίτλος της εκπομπής της ενώ κυκλοφόρησε και το λογότυπο αυτής.

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι λαμπερή, αυθόρμητη και άμεση. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η «Super Κατερίνα» και αυτό είναι το λογότυπο της νέας της εκπομπής!» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού. 

Με νέα και άκρως ανανεωμένη ομάδα ετοιμάζεται να επιστρέψει η Δανάη Μπάρκα στις τηλεοπτικές μας οθόνες τις επόμενες ημέρες.

Η νεαρή ηθοποιός που την περασμένη σεζόν δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε ρόλο παρουσιάστριας επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega και το «Πάμε Δανάη».

Μια από τις αλλαγές στα πρόσωπα που θα δούμε στην ομάδα της είναι και ο σεφ της εκπομπής αφού στη θέση του Απόστολου Ρουβά θα βρίσκεται ένας άλλος γοητευτικός νεαρός. Ο λόγος για τον Τίμο Ζαχαράτο.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα θέλοντας να τον καλωσορίσει στην ομάδα της δημοσίευσε στον λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ , ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ! @__timaros__ όνομα και πράγμα» 

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα «προσγειώνονται» από τον ραδιοφωνικό αέρα, στο τηλεοπτικό πλατό του Star με την πιο θετική διάθεση.

«Breakfast@Star» είναι ο τίτλος της νέας πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Star, με παρουσιαστές τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα! Οι δύο τους, «προσγειώνονται» από τον ραδιοφωνικό αέρα, στο τηλεοπτικό πλατό του Star με την πιο θετική διάθεση! Κάτι που είναι εμφανές και στο τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο κυκλοφόρησε ήδη.

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, η ημέρα θα αρχίζει με την καλύτερη παρέα. Με ένα «Breakfast@Star», στο οποίο δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς. Γεμάτο ειλικρίνεια, αυθορμητισμό, εύστοχο σχολιασμό, διάδραση, χαμόγελο, παιχνίδια και σύγχρονη οπτική!

Δίπλα στον Γιώργο και την Ελίνα, το Star κάλεσε την πιο χαλαρή και cool τηλεοπτική παρέα. Τάσος Μπιμπισίδης, Τζώρτζια Γεωργίου, Νανά Ηλιοπούλου και φυσικά η αγαπημένη μας, Άση Μπήλιου, ετοιμάζουν μία τηλεοπτική πρόταση γεμάτη σύγχρονες ιδέες και θετική ενέργεια! Στο τιμόνι της εκπομπής είναι η έμπειρη Ελεάννα Τρυφίδου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες