Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χαμός στο #LaCasadePapel Part 5: Οι νέοι χαρακτήρες

  27/08/2021 10:41
Χαμός στο  #LaCasadePapel Part 5: Οι νέοι χαρακτήρες

Χαμός στο #LaCasadePapel Part 5: Οι νέοι χαρακτήρες

  27/08/2021 10:41

Ο γιος του Berlin και ο πρώην της Tokio - Αποκαλύφθηκαν οι άνθρωποι που θα φέρουν τα πάνω - κάτω στη σειρά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το La Casa de Papel επιστρέφει. Η ομάδα του Professor βρίσκεται κλεισμένη στην τράπεζα της Ισπανίας και, παρά τη διάσωση της Lisboa, τα πράγματα δεν είναι καλά. Η Sierra κατάφερε να ανακαλύψει την τοποθεσία του Sergio, ο οποίος τώρα είναι αιχμάλωτός της. 

Το αν έχει προβλέψει και μία πιθανή ανακάλυψη του κρησφύγετού του θα το μάθουμε σε λίγες μέρες ή σε μερικούς μήνες -3 Σεπτμεβρίου (Α’ Μέρος) ή 3 Δεκεμβρίου (Β’ Μέρος)-, όμως, μέχρι τότε επιβάλλεται μία γνωριμία με τους νέους χαρακτήρες.

Ο γιος του Berlin

Πολλοί φανς είχαν μία τέτοια πιθανότητα στο μυαλό τους και τώρα επιβεβαιώνεται. Ο Berlin είχε έναν γιο που τώρα είναι 31 ετών και που σίγουρα θα έχει κάποια ανάμειξη με τη ληστεία του Professor. 

3992925592675663 image

Τα αλλεπάλληλα flashbacks  μετά τον θάνατο του Berlin έδειχναν πως με κάποιον τρόπο θα επηρέαζε τις εξελίξεις ακόμα και με την απουσία του και οι παραγωγοί επέλεξαν αυτός να είναι ο γιος του. Τον χαρακτήρα που πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι και αυτός που θα σώσει τον Professor θα υποδυθεί ο ηθοποιός Patrick Criado.

Ο σύντροφος της Tokio

Ξέρεις ότι η Tokio είχε μία πολύ έντονη σχέση με τον πρώην της και αυτός φαίνεται πως θα κάνει δυναμικό comeback στον 5ο κύκλο της σειράς. Αυτός ήταν που είδες στο trailer του νέου κύκλου και οι πληροφορίες τον θέλουν υπαίτιο της ανάμειξης της Tokio σε παρανομίες πολύ πριν γνωρίσει τον Professor.

Τον ρόλο του Rene έχει αναλάβει ο Miguel Angel Silvestre που ξεχώρισε για τον ρόλο του Lito Rodruguez στη σειρά Sense 8.

«Αγάπα όσο το επιτρέπει η αδρεναλίνη» 

3992925025905865 image

 Ο διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων

Ένας πολύ βασικός λόγος που τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα είναι φυσικά η έλευση του στρατού. Μην μπορώντας να ελέγξει την κατάσταση η αστυνομία, αποφάσισε να καλέσει τον στρατό και εκείνος πρόκειται να μπει στην τράπεζα με τα δικά του μέσα.

Ηγέτης του είναι ο Sagasta, ένας άνθρωπος που δε φαίνεται να έχει όρια και ένας χαρακτήρας που βρίσκεται στα χέρια του ηθοποιού Jose Manuel Seda.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας