Βαθιά υπόκλιση στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο! Το αντίο των συναδέλφων του

 

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε, έφυγε σε ηλικία 65 ετών έχοντας αφήσει πίσω του σπουδαίες ερμηνείες, χαμόγελα και δυνατές φιλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο θάνατος του σκόρπισε πόνο και θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια σε θέατρο και τηλεόραση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

 

Τα λόγια τους στα social media ραγίζουν καρδιές.

«Πέθανε ο Κώστας. Από τους ελάχιστους ηθοποιούς. Γνήσιος, με Νου διαμορφωμένο από την Τέχνη. Με εκφραστικά μέσα, όπως θα έπρεπε να είναι όλων μας. Πολυτάλαντος, γενναιόδωρος και φοβερή παρέα στο καμαρίνι…

Πάει… Τόσο διαθέσιμος στο γέλιο», έγραψε η Σοφία Μουτίδου.

«#rip #actor #κωσταςτριανταφυλλοπουλος θα μας λείψεις! Το ταλέντο σου, η σοφία σου, το χιούμορ σου και η ανθρωπιά σου! Βαθιά υπόκλιση!», σημείωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η Νάντια Κοντογεώργη και η Ζέτα Δούκα μέσα από τα stories του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram «αποχαιρέτησαν» τον σπουδαίο ηθοποιό. «Αντίο», έγραψε η Ζέτα Δούκα ενώ η Νάντια Κοντογεώργη έγραψε: «Θα σε θυμάμαι πάντα χαμογελαστό να ζωγραφίζεις».

 

 

«ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ,

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΥΓΕΝΗΣ, ΣΠΑΝΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ , ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ!», έγραψε η Μαρία Φιλίππου.

Νωρίτερα η Χριστίνα Αλεξανιάν είχε γράψει: «Κώστα μου, γλυκέ μου εσύ. Όσοι είχαμε την τύχη να μοιραστούμε την σκηνή μαζί σου, μας έλουσε το φως σου, η καθαρότητα της ψυχής σου, το εμπνευσμένο ταλέντο σου και η καλοσύνη σου! Καλό σου ταξίδι φίλε αγαπημένε».

«Απλά δεν θέλω να το πιστέψω… Αντίο Κώστα μου θα σε θυμάμαι πάντα!!!», έγραψε ο Τόνυ Δημητρίου ενώ ο Χάρης Ρώμας έγραψε:

«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ. Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο όπως ήταν δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους 4 μήνες που όπως μαθαίνω είχε το πρόβλημα. Εκτός αν πέντε μήνες πριν, που μιλήσαμε, ήξερε κάτι και δεν ήθελε να μου πει. Ή προσπαθούσε να το ξορκίσει. Είχαμε συμφωνήσει σε εκείνο το τελευταίο τηλέφωνο να παίξει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη καινούργια σειρά που ετοιμάζουμε με την Άννα. Και ήταν απίστευτα χαρούμενος. Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη, μου είπε. Κολακεύτηκα αλλά και συγκινήθηκα. Για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Πραγματικά έχω πάθει σοκ. Γιατί τον αγαπούσα και τον ξεχώριζα. Παίξαμε μαζί στο θέατρο δικό μου έργο και μετά κάναμε και περιοδεία. Ήταν υπέροχος. Ηθοποιάρα, ταλέντο στέρεο και πολυποίκιλο, στιβαρός καλλιτέχνης αλλά και βαθιά ηθικός άνθρωπος. Είναι σημαντική η κατάθεση του στα θεατρικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πεπραγμένα αλλά και μεγάλο το ανθρώπινο κενό που αφήνει σε αυτούς που τον γνώρισαν καλύτερα. Και φυσικά, πρώτα απ’ όλα, στην οικογένεια του που τόσο φρόντιζε και προστάτευε. Πόσο θα μου λείψει! Δεν έχει σημασία που δεν είχαμε συνεχή επαφή. Ο κόσμος είναι καλύτερος όταν έχει ευαίσθητους ανθρώπους μέσα, σαν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Τον Κώστα μας, που αποχαιρετώ σήμερα με ένα δάκρυ αληθινό»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τούνη και Αλεξάνδρου ανέβασαν φωτογραφία να φιλιούνται-Τους τρόλαραν στα σχόλια

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»