Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η τηλεοπτική συνύπαρξη και το διαζύγιο Κατσούλη-Καραβάτου

 

Λίγο πριν την έκβαση του φετινού καλοκαιριού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η επίσημη ανακοίνωση στάλθηκε χθες Τρίτη 17/8 μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Αλέξανδρου Μίντζια και η οποία ζητούσε τον σεβασμό για τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, τον Αρίωνα και την Αέλια και εξακολουθούν να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα του πρώην πλέον ζευγαριού.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα βόμβα στην ελληνική showbiz! Χώρισαν οι δρόμοι τους μετά από 10 χρόνια

Η γνωριμία και ο έρωτας

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης γνωρίστηκαν σε εκδήλωση του Alpha και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. Τότε όμως βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, με συνέπεια να κρατήσουν τη μεταξύ τους επαφή σε φιλικό επίπεδο. Ωστόσο ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα και το 2009 έγιναν ζευγάρι, ύστερα από κοινές διακοπές που έκαναν με φίλους τους.

  

«Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. (Γέλια) Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο!» είχε δηλώσει η Κατερίνα Καραβάτου για την γνωριμία τους, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης με τη σειρά του είχε αποκαλύψει «Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία. Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου».

  

  

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας

Το επόμενο βήμα δεν άργησε να έρθει και μόλις δυο χρόνια μετά, ο Κρατερός Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα Καραβάτου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 25 Ιουλίου του 2011 και ο γάμος τους μονοπώλησε την lifestyle επικαιρότητα!

«Πήγαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ρομαντικό, και καθίσαμε στο μοναδικό τραπέζι που ήταν σε μπαλκονάκι πάνω από τη θάλασσα, με κεριά κ.λπ. Είχα το ύφος του γονατισμένου, αλλά δεν γονάτισα γιατί δεν υπήρχε χώρος!», είχε αποκαλύψει ο γνωστός ηθοποιός για την πρόταση γάμου.

Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό των δύο τους παιδιών. Η κόρη τους Αέλια ήρθε στον κόσμο το 2012, ενώ ο γιος τους Αρίωνας το 2016.

  

Η τηλεοπτική συνύπαρξη

Τα τελευταία χρόνια – μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 – η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης εκτός από ζευγάρι στη ζωή ήταν ζευγάρι και στην τηλεόραση. Τη σεζόν 2014-2016 οι δυο παρουσιαστές βρίσκονταν στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» στο epsilontv.

Την επόμενη σεζόν (2016-2017) η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό», ωστόσο λίγους μήνες μετά κόπηκε, χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι με το ζευγάρι να μένει ξαφνικά εκτός τηλεόρασης.

Το 2017 μέχρι το 2021, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανέλαβαν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου», η οποία διέγραψε μια αρκετά επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

 

 

Λίγο πριν το οριστικό τέλος της εκπομπής, ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του, αφήνοντας την σύζυγό του στο τιμόνι της Φωλιάς των Κου Κου.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αφού αποφάσισαν να χωρίσουν πρώτα τηλεοπτικά, ανακοίνωσαν και την λύση του γάμου τους, με τους δυο τους να τραβούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αφιερωθεί πλήρως στην υποκριτική, ενώ η γοητευτική παρουσιάστρια εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega, όπου θα ξεκινήσει έναν νέο τηλεοπτικό κύκλο. Οι δυο τους θα είναι πάντα δεμένοι, για χάρη των δυο τους παιδιών που εξακολουθούν να είναι η απόλυτη και η μοναδική τους προτεραιότητα!

Πηγή: Tlife 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική