Ο κούκλος ηθοποιός από τις «8 Λέξεις» σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς

 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μετά το #MyStyleRocksGR και τις «8 Λέξεις» ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Mister Supranational και να πρωταγωνιστήσει στη «Γη της ελιάς»   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης βιώνει μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά του, καθώς ετοιμάζεται για τη νέα του δουλειά στη μικρή οθόνη, αλλά και για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, το 2020 στέφθηκε ως ο πιο ωραίος άντρας της χώρας μας, καθώς πήρε τον τίτλο Mister GS Hellas. Μετά την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου, έγινε γνωστή η συμμετοχή του σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. 

Η στιγμή έφτασε και ο Σπύρος Νικολαΐδης προετοιμάζεται για τον διαγωνισμό Mister Supranational που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία. Ο τελικός θα γίνει στις 22 Αυγούστου, ωστόσο θα ταξιδέψει στη Πολωνία κάποιες ημέρες νωρίτερα για τις απαραίτητες προετοιμασίες. 

Στον διαγωνισμό θα λάβουν μέρος 33 χώρες και φυσικά ο Σπύρος Νικολαΐδης εκπροσωπεί την Ελλάδα. Μάλιστα, για τη βραδιά του μεγάλου τελικού έχει ετοιμάσει μια έκπληξη με… άρωμα Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό, καθώς θα χορέψει ζεϊμπέκικο.  

Αν κρίνουμε από τα likes και τα σχόλια που γίνονται σε φωτογραφίες του που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα του Mister Supranational στο Instagram, ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί. 

 

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ανανεώθηκε εμφανισιακά, καθώς υιοθέτησε ένα νέο hair look και είναι έτοιμος να βρεθεί στην κορυφή του διαγωνισμού. 

Φυσικά, από το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον διαγωνισμό ομορφιάς δεν λείπει η γυμναστική.

 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και του αρέσει να καταπιένεται με πολλά πράγματα και να ζει διαρκώς νέες εμπειρίες. Ασχολείται με το μόντελιγνκ, σπούδασε υποκριτική στην Αμερική και είναι επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα. Μάλιστα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, συμμετείχε στη σειρά «8 Λέξεις», ενώ θα τον δούμε στη «Γη της ελιάς» που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Mega.  

 

Από μικρή ηλικία ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό και τώρα ετοιμάζεται να βιώσει ακόμη μια σημαντική στιγμή! 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!