Ερωτικά τρίγωνα, εκδίκηση, Χούντα και εξορία στον νέο κύκλο των «Άγριων Μελισσών»

 

Πολλές οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μπήκε ο Αύγουστος και οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της τρίτης σεζόν. Το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 αναμένεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Σεπτέμβριο και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Μπαίνουμε, άλλωστε, στην εποχή της δικτατορίας και ήδη τα spoilers μας έχουν δώσει μια δυνατή πρώτη γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε. Νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στις Άγριες Μέλισσες, τα οποία αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές, καθώς πρόκειται για εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Το νέο ερωτικό τρίγωνο στις Άγριες Μέλισσες

Ένα από τα ερωτικά τρίγωνα που θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες τη νέα σεζόν λέγεται ότι είναι αυτό της Μυρσίνης, του Δούκα και του Ακύλα. Ο χουντικός Μεγαρίτης αναμένεται να εγκατασταθεί στο Διαφάνι και με “συνέταιρο” τον Μελέτη θα κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων του χωριού.

Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη έχουν αφήσει ένα τεράστιο κενό στον Δούκα Σεβαστό. Παρόλο που η Μυρσίνη συνεχίζει να θέλει τις Σταμίραινες νεκρές στις Άγριες Μέλισσες, ο Σεβαστός κρατά μεγάλη απόσταση από το τρελό μίσος της συζύγου του για τις τρεις αδελφές.

Η Μυρσίνη βλέπει στο πρόσωπο του χουντικού Ακύλα Μεγαρίτη αυτό που θέλει και η ίδια τόσο καιρό, την εκδίκηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, με μια ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είναι παντρεμένοι.

Έτοιμη για εκδίκηση η Βιολέτα

Η Βιολέτα στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς θα επιστρέψει με άγριες διαθέσεις.

Και θα είναι διψασμένη για εκδίκηση μετά τα όσα συνέβησαν και τον θάνατο του Μιλτιάδη.

Όπως είχε αναφέρει και η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία υποδύεται την ηρωίδα, η Βιολέτα θα επιστρέψει διαφορετική ζητώντας την δική της εκδίκηση.

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνη, έχοντας χάσει τα πάντα από τη ζωή της. Ο μικρός Ευτύχης θα μείνει στην Κόρινθο, με την ίδια να ζει μόνη της, στο παλιό της σπίτι. Άλλωστε, η οικία του Μιλτιάδη, πουλήθηκε.

Η οικογένεια του Λάμπρου αποδεκατίστηκε. Στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του Βιολέτα, όπως αντίστοιχα κι εκείνη βλέπει στα μάτια της έναν αγαπημένο της γιο.

Η Βιολέτα μαθαίνει για την διακήρυξη του στρατιωτικού νόμου και αποφασίζει να τρέξει πίσω στο Διαφάνι. Εκεί, την περιμένει ο αγαπημένος της Παναγιώτης, ο οποίος έχει πανικοβληθεί με το μέλλον του καφενείου. Όπως αναφέρει το TiVi, μέσα στο καφενείο του Διαφανίου θα γίνονται από συζητήσεις, μέχρι και δράσεις κατά της εξουσίας.

Οι τολμηροί θα παίρνουν θέση σε αυτά, βάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο. Αντίστοιχα, η Βιολέτα, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για όσους έχασε, στις Άγριες Μέλισσες, αποκτά ενεργό ρόλο στην αντίσταση. Στόχος της είναι να πολεμήσει το άδικο, το κακό. Να παλέψει για όσους χάθηκαν, αλλά και για όσους κινδυνεύουν να χαθούν.

Εκτός από την αλλαγή στην εμφάνισή της, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και τεράστια αλλαγή στην προσωπικότητά της. Μαζί με τον Λάμπρο, θα γίνει η προστάτιδα των αδυνάμων, θέτοντας και τη δική της ζωή σε κίνδυνο. Άλλωστε, η μεγαλύτερή της επιθυμία, είναι να δει τους Σεβαστούς και τους Μεγαρίτες νεκρούς. Εκείνοι σκότωσαν Μιλτιάδη της και αυτό δεν αλλάζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες