Καταπέλτης ο Κρομμύδας για τον Φιλιππίδη-«Τι περίμενε να του πουν;»

 

Για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στον Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορούν να χαρακτηριστούν όλοι οι ηθοποιοί “τέρατα” λόγω των δύο συγκεκριμένων ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Δεν νομίζω ότι θα περίμενε κανείς αυτή την εξέλιξη. Και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος αν έγραφε ένα σενάριο που θα έλεγε ότι ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κι ένας ηθοποιός όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι από τους πιο δημοφιλής ηθοποιούς, θα βρίσκονταν στη φυλακή με κατηγορίες για βιασμούς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, θα το θεωρούσαμε υπερβολικό αυτό το σενάριο. Δυστυχώς για όσα συνέβησαν, αλλά ευτυχώς έγινε η αρχή και οι άνθρωποι αποφάσισαν να μιλήσουν», είπε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο Κώστας Κρομμύδας είπε στη συνέχεια: «Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αυτή την εξουσία στα χέρια τους νιώθουν ότι είναι στο απυρόβλητο, ότι μπορούν να φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις. Πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Δεν είναι μόνο ο χώρος της τέχνης. Δεν μπορεί ξαφνικά όλοι οι ηθοποιοί να γινόμαστε τέρατα, επειδή δύο πραγματικά τέρατα, το λέω έτσι γιατί δεν έχω πρόβλημα να το πω, εφόσον αποδειχθούν και οι κατηγορίες που τους βαραίνουν».

«Δεν μπορεί ξαφνικά εισαγγελέας και ανακριτής να αποφασίσουν να κλείσουν καλοκαιριάτικα έναν άνθρωπο στη φυλακή, ο οποίος νόμιζε ότι θα έφευγε για διακοπές. Αυτό το “δεν μπορώ, τι μου κάνετε τώρα;” και απ’ ότι μαθαίνω να τον πιάνουν τα κλάματα, τι περίμενε δηλαδή; Ότι θα του έλεγαν εισαγγελέας και ανακριτής “πήγαινε τις διακοπές σου και έλα τον Σεπτέμβριο να τα πούμε”; Όλοι αυτοί, όχι μόνο οι δύο συγκεκριμένοι, έχουν άγνοια των πράξεών τους», πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Κρομμύδας.

«Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα»

Χαμός επικράτησε και στο #kalokairinot, αφού η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης. 

 Μια ατάκα, ωστόσο, που ακούστηκε προκάλεσε χαμό, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να ανεβάζουν τους τόνους.

«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη μέρα. Είναι δυσάρεστη για έναν άνθρωπο, αλλά ευχάριστη για πολλούς άλλους. Το δυσάρεστο ποιο είναι; Είναι ευχάριστο που τα πράγματα ξεδιαλύνονται. Δεν είναι να κατεβάζουμε τα μούτρα, δεν πέθανε κανείς. Είναι κοντά στη δικαίωση πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν είναι απομυθοποίηση του ελληνικού θεάτρου, είναι μερικών ανθρώπων που φέρονται να έχουν κάνει κάποιες τραγικές πράξεις. Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα. Ο ήλιος κα το φως βγαίνει στο θέατρο τώρα, δεν είναι μαύρη, είναι άσπρη μέρα, φωτεινή», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»