Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει πρεμιέρα στο Mega, το κανάλι όπου ξεκίνησε την καριέρα της.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
Εδώ και μερικούς μήνες, η παρουσιάστρια προετοιμάζεται για τη νέα αρχή, αναζητώντας συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ποια, όμως θα είναι τα πρόσωπα που θα βρίσκονται δίπλα στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι η μεγάλη μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 και την Φαίη Σκορδά στο Mega με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Δημήτρης ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια με την παρουσιάστρια πριν από αρκετό καιρό -όταν δημοσιεύματα τον ήθελαν να πηγαίνει στη Ναταλία Γερμανού-, ωστόσο, η δέσμευση με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επέτρεψε να πέσουν νωρίτερα οι υπογραφές.
+11

Στην Ελένη επιστρέφει ο τηλεοπτικός συνοδοιπόρος της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και βέβαια, η γυναικεία παρουσία που θα βρίσκεται ξανά στο τραπέζι της εκπομπής, που δεν είναι άλλη από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.
+11

Το πρόσωπο έκπληξη που όπως όλα δείχνουν θα μπει στην παρέα της Ελένης, σύμφωνα με της πληροφορίες, είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Αυτή η συνεργασία δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά. Αν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου, ο Σάββας θα βρίσκεται στο πλατό της παρουσιάστριας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
+11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: