Στοίχημα που δεν θέλουν να χάσουν είναι ο λόγος που δεν ακολουθούνται στο insta

 

 

«Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και οι λόγοι χωρισμού μας, αστείοι»  - Μαζί στη Θεσσαλονίκη – Η παράκληση στον κόσμο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

 

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη «Σου Κου Family». Ο νεαρός επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην εμπειρία που αποκόμισε από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε για ακόμη μια φορά πως δεν είναι σε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον. Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, συνεχίζει να έχει αισθήματα για εκείνη ενώ χαρακτήρισε τους λόγους χωρισμού τους «αστείους». 

 

Μίλησε ακόμη και για την μητέρα της λέγοντας πως κατανοεί πλήρως τον τρόπο που αντέδρασε και περιμένει πότε θα του πει η Μαριαλένα ότι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της. Στη συνέχεια, η Αντελίνα Βαρθακούρη τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν ακολουθιούνται με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο isntagram με τον ίδιο να εξηγεί πως πρόκειται για ένα εγωιστικό παιχνίδι μεταξύ τους και πως εκείνος περιμένει από την ίδια να κάνει την κίνηση να τον ακολουθήσει.

Και ενώ η συνέντευξη στο πλατό κυλούσε όμορφα, στην τηλεφωνική γραμμή βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Η παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε αρχικά στην κοινή άρνηση με τον νικητή του ριάλιτι να ακολουθήσουν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Τότε, βρήκε ευκαιρία η Αντελίνα Βαρθακούρη να τους ζητήσει αυτό να λήξει εκείνη τη στιγμή!

«Το ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα φίλοι στο Instagram είναι γιατί έχουμε τόσες πολλές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό που απλά έχουμε ξεχαστεί» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Άντε, αφού ξεχάστηκες και στο θυμίσαμε για μπες λίγο τώρα να το κάνεις» θέλησε να… τσιγκλήσει ο Σάκης Κατσούλης την πρώην σύντροφο του. Το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν να μην κάνει τελικά κανένας από τους δυο το περίφημο follow.

 

Μαζί στη Θεσσαλονίκη – Η παράκληση στον κόσμο

Οι δυο τους, μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου κι έναν ακόμη φίλο τους ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν τον κόσμο, που τους στήριξε και τους αγάπησε στο παιχνίδι από κοντά.

«Θέλω μία τεράστια χάρη, επειδή έχει γίνει χαμός με τον κορονοϊό και υπάρχουν πολλά κρούσματα. Ακόμα και γνωστοί μας. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα τεστ, έχουμε βγει αρνητικοί. Επειδή θέλουμε να είμαστε όλοι καλά, να φοράμε τις μάσκες μας και να κρατάμε αποστάσεις για να μη γίνει καμιά στραβή. Ερχόμαστε Θεσσαλονίκη να σας δούμε» είπε στο live η 25χρονη γυμνάστρια.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!