Η Μαριαλένα στην πρώτη της συνέντευξη μετά το #SurvivorGR μιλά για όλους

 

 

Η πρόταση γάμου, ο λόγος χωρισμού από τον Κατσούλη και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, o Λιβάνης, η μαμμά και η γιαγιά της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Μια εβδομάδα σχεδόν μετά το φινάλε του Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «OK»! και στον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μιλάει για όλα! 

Ποια είναι η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη; Ποια είναι τα νέα δεδομένα στη προσωπική της ζωή; Θα έδινε μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη; Θα απαντούσε θετικά στην πρόταση γάμου του νικητή του Survivor;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Διάβασε ένα απόσπασμα από την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Αυτό που έβλεπαν οι τηλεθεατές ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι και όχι δύο φίλους.

Ήμασταν πολύ κοντά με τον Σάκη. Τον θεωρούσα τον πιο δικό μου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μας δεν ξεπέρασε ποτέ τα όρια για να θεωρηθεί ερωτική. Ήταν το άλλο μου μισό, τον στήριζα και με στήριζε, αλλά έως εκεί.

Δηλαδή δεν είστε εσείς το ζευγάρι που είχε ερωτική επαφή στο Survivor;

Όχι. Με εμένα και τον Σάκη δεν υπήρξε ερωτική επαφή. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι μεταξύ κάποιων άλλων.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, δήλωσε σε συνέντευξή της στο «ΟΚ!» ότι πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο και ότι δεν μπήκε στο Survivor για να σε διεκδικήσει ξανά, αλλά για να γίνει διάσημος.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να με χρησιμοποιήσει. Αν ίσχυε αυτό το πράγμα, θα είχε φανεί ήδη. Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά.

Ωστόσο και η μητέρα σου δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως «αν η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί με τον Σάκη, είναι άξια της μοίρας της».

Αυτό που έχει κάνει τη μητέρα μου να βλέπει στραβά τον Σάκη είναι το ότι πιστεύει πως θα έπρεπε να με διεκδικήσει πριν μπει στο παιχνίδι. Αυτό την κάνει παρόλο που αναγνωρίζει ότι με στήριξε στο Survivor– να θεωρεί πως ό,τι κάνει ο Σάκης είναι λάθος. Βλέποντας ότι τόσο καιρό ήταν άφαντος, είναι λογικό ως μάνα να πει ότι θα είμαι άξια της μοίρας μου αν είμαστε ξανά μαζί. Όταν εκεί που ήξερε ότι συζούμε και πάμε σοβαρά με είδε να επιστρέφω στο σπίτι με τρεις βαλίτσες, της στοίχισε.

Θέλω να τους φέρω σε επαφή, να του πει τα παράπονά της, να της εξηγήσει κι εκείνος τι συνέβη για να τελειώσει αυτή η παρεξήγηση. Η μητέρα μου είχε καταπληκτική σχέση με τον Σάκη στο παρελθόν. Αν σου δείξω βιντεάκια που παίζουν βελάκια, θα κλαις από τα γέλια. Τώρα αν είπε κάποια πράγματα, το έκανε γιατί δεν έχει εμπειρία με τις κάμερες. Γυρνώντας τη βρήκα τρελαμένη, γιατί δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό και μου είπε ότι επτά μήνες που έλειπα πέρασε έναν γολγοθά.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε στο «Σου Κου Family» ότι, σύμφωνα με όσα τους είχες εκμυστηρευτεί, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι με τον Σάκη Κατσούλη.

Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό γιατί από ό,τι μου είπε η μητέρα μου έγιναν και κάποιες συγκρίσεις που ήταν τελείως άτοπες. Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια.

Γιατί χωρίσατε;

Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε.

Η γιαγιά σου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε ότι δεν σε άφησε ούτε να πάρεις τα πράγματα από το σπίτι που μένατε μαζί.

Αυτό δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι το είχε καθυστερήσει λίγο γιατί μου έλεγε ότι είχε πολλές δουλειές, αλλά περίπου έναν μήνα αφότου χωρίσαμε πήγα στο σπίτι και πήρα τα πράγματά μου.

Στο μεσοδιάστημα έκανε κινήσεις για να επανασυνδεθείτε;

Δεν ερχόταν και κάτω από το σπίτι μου για καντάδα, αλλά έκανε κάποια πράγματα που έμαθα πολύ αργότερα. Μια μέρα βρήκα τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου μου σηκωμένο. Ο Σάκης, όπως έμαθα μετά, είχε ψάξει ένα προς ένα τα στενά του Περιστερίου για να βρει το αμάξι μου και σήκωσε τον υαλοκαθαριστήρα για να δηλώσει την παρουσία του. Επίσης, όταν ήμασταν στο Survivor, μου είπε ότι κάθε βράδυ που τέλειωνε τη δουλειά του περνούσε έξω από το σπίτι μου για να δει αν είναι εκεί το αμάξι μου και το φωτογράφιζε. Μάλιστα, τις έχει κρατήσει τις φωτογραφίες για να μου αποδείξει ότι παρόλο που χωρίσαμε εκείνος με έψαχνε και με διεκδικούσε.

Δεν θα έπρεπε να δώσεις μια προτεραιότητα στον Γιώργο Λιβάνη, όπως κάνουμε συνήθως με τον άνθρωπό μας;

Θέλω να έχω ήρεμο μυαλό όταν θα μιλήσω με τον Γιώργο. Σίγουρα αυτό που πέρασε ήταν ό,τι χειρότερο! Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έλεγα στην οικογένειά μου να μη βγει πουθενά και δεν θα εξέθετα την προσωπική μου ζωή στον αέρα. Ξέρω ότι ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό που συνέβη για εκείνον, γιατί προσέχει πολύ την εικόνα του και το τι θα βγει προς τα έξω. Ξέρω επίσης ότι θα ένιωσε πολύ άσχημα με όλα αυτά που ακούγονταν και προβάλλονταν μέσα από την τηλεόραση. Αλλά δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω. Η σχέση μου με τον Σάκη ήταν αυτή που είδατε και τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι κι εγώ αν έβλεπα τον Γιώργο με την πρώην του να κοιμούνται δίπλα δίπλα, θα το παρεξηγούσα. Αλλά αν δεν έχεις ζήσει αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ανάγκη μπορεί να έχεις μια αγκαλιά. Και σίγουρα δεν φαντάζεσαι αυτά που γίνονται και προβάλλονται τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν προς τα έξω. Επειδή ο Γιώργος ξέρει τι παιδί είμαι, θεωρώ ότι γνωρίζει ότι με τον Σάκη ήρθαμε κοντά μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο.

Στον τελικό ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είστε ξανά μαζί στο μέλλον. Πώς πιστεύεις ότι ένιωσε ο Λιβάνης ακούγοντάς το;

Με όλα αυτά που έγιναν, δεν νομίζω ότι θα είμαστε ξανά μαζί με τον Λιβάνη. Δεν έχει γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα, αλλά μου έχουν μεταφέρει ότι δεν θέλει να έχει επαφές μαζί μου. Αυτό δεν μου αφήνει περιθώριο να σκεφτώ ότι είμαι σε σχέση με τον Γιώργο. Από την άλλη ο Σάκης, βλέποντας πόσο πολύ έχουν μπλεχτεί οι ζωές μας, είναι λογικό να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, γιατί αν ύστερα από έναν χρόνο είμαστε ξανά μαζί, πάλι θα γυρίσει εναντίον του. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί στη ζωή…

Αν ο Γιώργος Λιβάνης σου πει ότι θέλει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, θα το κάνεις;

Δεν ξέρω τι θα κάνω. Είμαι τελείως στα χαμένα αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου και μετά έχει ο Θεός. Προς το παρόν, θέλω να μείνω μόνη μου.

Και αν ο Σάκης σού κάνει πρόταση γάμου, τι θα του απαντήσεις;

Δεν θα δώσω απάντηση. Ούτε ναι ούτε όχι. Δεν έχω τι να του πω… 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά