Τα έργα και ημέρες των παικτών μετά το #SurvivorGR

 

Ατζούν Ιλίτζαλι, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Ασημακόπουλος: Το πρώτο τους μήνυμα μετά το τέλος του #SurvivorGR - Η φωτογραφία του Γιώργου Κόρομι με την κοπέλα του - Το λουκούλλειο γεύμα του Παύλου Γαλακτερού με τους Amigos - Έτσι περνάει τις ημέρες της καραντίνας, μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό η Νικολέτα Μαυρίδη  
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Άλλος ένας πετυχημένος κύκλος για το Survivor, έφτασε στο τέλος του, το βράδυ της Δευτέρας με τον Σάκη Κατσούλη να βρίσκεται στη θέση του μεγάλου νικητή.

Στη μεγάλη βραδιά του τελικού, ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι βρέθηκε στο Άλσος Βεϊκου, όπου και παρακολούθησε ζωντανά το μεγάλο φινάλε του φετινού Survivor.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάνος Vs. Σάκης: Τα ποσοστά μίλησαν, ποιος είναι ο υπερπαίκτης του #SurvivorGR;

 

Λίγες ώρες μετά την επιτυχία του Σάκη Κατσούλη, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν φέτος στην Ελλάδα, θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μας και να ευχαριστήσω όλους τους τηλεθεατές μας... We had a great season in Greece, congratulations to all our contestants and thank you to our audience..» ήταν η λεζάντα του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού του Survivor. 

Την πρώτη του ανάρτηση δυο μέρες μετά τη μεγάλη του νίκη στο Survivor έκανε ο Σάκης Κατσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο νεαρός επιχειρηματίας που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και τελικά να είναι εκείνος που αναδείχθηκε νικητής από την ψηφοφορία του κοινού έναντι του Ηλία Μπόγδανου, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει πιστέψει αυτό που ζει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Προσπαθώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει το τι γίνεται, ο Σάκης Κατσούλης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο isntagram μια σειρά φωτογραφιών από τη βραδιά του τελικού αλλά και την πορεία του μέσα στο παιχνίδι και έγραψε: 

«Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ακόμη νομίζω ότι ονειρεύομαι! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά σε αυτό που νιώθω για όλους εσάς!! Χωρίς την στήριξη και την αγάπη σας δεν θα είχα κάνει ποτέ το όνειρο μου πραγματικότητα!» 

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπορεί να μην τερμάτισε στην πρώτη θέση του Survivor, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο, όμως έγινε γνωστός σε μια μεγάλη μερίδα κοινού, που δεν τον γνώριζε, εισπράττοντας πολλή αγάπη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ηλίας ζήτησε on air συγγνώμη από τον Σάκη στην Μαλέσκου

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού, ο Ηλίας Μπόγδανος δεν σταμάτησε να χαμογελά, αφού περιτριγυριζόταν από ανθρώπους που αγαπά και τον αγαπούν. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά ψήφων ανάμεσα στους δύο φιναλίστ ήταν πολύ μικρή.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος ευχαρίστησε όλους όσοι τον στηρίζουν.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. Ευχαριστώ!!! Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο. Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος. 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του Survivor. Μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, όμως κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά από τον τελικό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο, η 25χρονη γυμνάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, ευχαριστώντας όσους τη στήριξαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης ήταν το άλλο μου μισό, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου» «Εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα» - Δάκρυσε on air για τον Γιώργο Λιβάνη

 

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες, η αγάπη του κόσμου είναι πραγματικά μοναδική. Και αυτό είναι που με γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Το όμορφο ταξίδι του Survivor έφτασε στο τέλος του…

Οι αγώνες, οι πανηγυρισμοί, η παραλία, οι συμπαίκτες μου… Θα μου λείψουν τα πάντα! Όλοι όσοι πέρασαν από το παιχνίδι μου έμαθαν και κάτι. Ένα μάθημα ζωής για εμένα, μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και στην καρδιά μου για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έφτασε στην τελική τριάδα. Χωρίς την αγάπη του κόσμου δεν θα τα είχα καταφέρει. Ήταν εκεί να με στηρίξει στις χαρές, στις λύπες, στις γκρίνιες και τα κλάματα μου! Ήμουν ο εαυτός μου από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία.

Μέσα στο παιχνίδι πήρα πολλά μαθήματα τα οποία θα τα κρατήσω ως εφόδιο σε όλη την πορεία της ζωής μου, ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα και ξεπέρασα τα όρια μου. Ως τελευταία γυναίκα που παρέμεινε στο παιχνίδι, ελπίζω να έδωσα δύναμη σε πολλές γυναίκες να καταλάβουν τι δύναμη κρύβουν μέσα τους..γιατί μετά από ένα σημείο δεν παίζεις με σώμα αλλά με ψυχή…

Και αν θέλεις κάτι πραγματικά βρίσκεις την δύναμη από μέσα σου!!! Σας ευχαριστώ και πάλι όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείξατε», ήταν τα λόγια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. 

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που κατάφεραν από την αρχή να ξεχωρίσουν και μάλιστα να φτάσει μέχρι και την τελική τετράδα. 

Ο Γιώργος Κόρομι πολύ συχνά αναφερόταν στην κοπέλα του, την Τίνα η οποία του έστειλε και αρκετά μηνύματα στα έπαθλα επικοινωνίας που είχαν. Τώρα λοιπόν που ο γοητευτικός επιχειρηματίας επέστρεψε στη χώρα μας, ένα από τα πρώρα άτομα που συνάντησε, όπως ήταν λογικό είναι η κοπέλα του η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Μάλιστα οι δυο τους έβγαλαν και μια φωτογραφία στην οποία πόζαραν αγκαλιασμένοι με την όμορφη Τίνα να τη δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο instagram και τον Γιώργο Κόρομι να την αναδημοσιεύει στο δικό του προφίλ εκφράζοντας τη χαρά του που είναι και πάλι δίπλα της. 

 

Την πρώτη του ανάρτηση στο instagram έκανε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγες ημέρες μετά το τέλος του Survivor. Ο νεαρός επιχειρηματίας που είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πριν τον ημιτελικό είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαν καταφέρει να ξεχωρίσουν από την αρχή και να αγαπηθούν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μέσα από την ανάρτηση που έκανε αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον βοηθούσε να γεμίζει τη μοναξιά του στον Άγιο Δομίνικο και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που του στέλνει.

«Η σκέψη , η αγάπη και η θετική ενέργεια της οικογένειας μου και των φίλων μου γέμιζε τη «Μοναξιά» μου . Από τους στόχους του στίβου μάχης επέστρεψα στους στόχους της ζωής. Νιώθω ευγνώμων για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Μπορεί ο τέταρτος κύκλος του Survivor να ολοκληρώθηκε, όμως όλοι διαγωνιζόμενοι εξακολουθούν να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους και μάλιστα, κάποιοι από αυτούς κάνουν και κολλητή παρέα. Οι Amigos para siempre αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού η γνωριμία τους μετετράπη σε μια βαθιά φιλία. 

Παύλος Γαλακτερός, Καρολίνα Καλύβα, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη, Νικολέτα Μαυρίδη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι είναι ένα αχώριστο παρεάκι. Μία ημέρα μετά από τον τελικό του Survivor, κάποιοι από τους παίκτες των Amigos βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων προκειμένου να απολαύσουν το γεύμα τους.

Ο Παύλος Γαλακτερός, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram ένα βίντεο από τη συνάντησή τους. Όπως θα δεις, ενώ όλοι προτίμησαν να φάνε φαγητό, ο γιος του Νάσου Γαλακτερού παρήγγειλε ένα πιάτο με βάφλες και παγωτό, μιας και απ’ ότι φαίνεται έχει αδυναμία στα γλυκά.

 

Σε καραντίνα βρίσκεται η Νικολέτα Μαυρίδη τις τελευταίες ημέρες, καθώς πριν από την έναρξη του ημιτελικού του Survivor στο Άλσος Βεΐκου, την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε θετική στο τεστ που υπεβλήθη.

Έτσι, η όμορφη χορεύτρια αποχώρησε από την εκδήλωση και επέστρεψε στο σπίτι της, προκειμένου να προστατέψει τους γύρω της.

Ούσα ενεργή στο Instagram, η Νικολέτα Μαυρίδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τα πρώτα συμπτώματα που είχε, ενώ μας έδωσε και μια γεύση από το πώς περνάει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο της.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε στους followers της τη νέα ασχολία της. Όπως θα δεις, η Νικολέτα Μαυρίδη αποφάσισε να φτιάξει κατασκευές από lego, ώστε να περάσει πιο δημιουργικά η ώρα της. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο #ΜουσικόΚουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου
#SurvivorGR: Ρεσιτάλ παραφωνίας & διαφήμισης - Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης & ο Σάκης!
«Και πάλι μαζί… ΠAM!» – Λύθηκε η παρεξήγηση Μαρίνας & της Μαρίας του #Scorpios είναι για σένα! ΠΑΜ!
#Eurovision: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο
#J2US: Grande ανατροπές - Xωρίς αποχώρηση, με έντονη αμηχανία και ανακάτεμα της τράπουλας