Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Νίκος Βέρτης κλείνει το YTON και μετατρέπεται σε covid free μπουζούκια

  08/07/2021 09:10
Ο Νίκος Βέρτης κλείνει το YTON και μετατρέπεται σε covid free μπουζούκια

Ο Νίκος Βέρτης κλείνει το YTON και μετατρέπεται σε covid free μπουζούκια

  08/07/2021 09:10

Ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο Κιάμος, με λειτουργία του μαγαζιού του μόνο με εμβολιασμένους ή προσφάτως νοσήσαντες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Με μια ανακοίνωση στα social media ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο τραγουδά, το YTON, θα παραμείνει κλειστό το επερχόμενο τριήμερο. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή, ελπίζοντ  ας σε μια νέα αρχή, μετά από την πανδημία.

Ωστόσο, τα κρούσματα κορωνοϊού αυξήθηκαν απότομα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να λάβει νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ξαφνικής έξαρσης. Τα νέα μέτρα δεν επιτρέπουν στο νυχτερινό κέντρο να λειτουργήσει και έτσι ο Νίκος Βέρτης ανανέωσε το ραντεβού με τους θαμώνες για την επόμενη εβδομάδα, που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο των μέτρων.

Μάλιστα, ο επιτυχημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Πάνος Κιάμος, κάνοντας λόγο για λειτουργία του μαγαζιού μόνο με εμβολιασμένους ή προσφάτως νοσήσαντες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό, σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες, όμως, εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργίσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζομαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας