To Open πέρασε στην αντεπίθεση μετά το εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου

 

 

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης έκλεισε η αυλαία του «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκριά της ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιο κανάλι θα τη δούμε.   
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να αποχωρεί από το Open και να μετακομίζει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό ήταν πολλές με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να κάνει την παραμικρή δήλωση. Mετά το τέλος της εκπομπής της, οι φήμες αυτές οργίασαν ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει στείλει εξώδικο στο κανάλι.

Η διοίκηση του Open λίγες ώρες μετά, μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης – καταπέλτη που εξέδωσε περνά στην αντεπίθεση και τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η πρόταση γάμου στην τελευταία εκπομπή της Καινούργιου! Τα δάκρυα και ο Αργυρός - Το «Ευτυχείτε» έριξε τίτλους τέλους και η Κατερίνα έκανε φινάλε στο Οpen

 

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το OPEN. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, δύο ώρες μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής 2 Ιουλίου, η παρουσιάστρια κατήγγειλε τη σύμβασή της η οποία υπεγράφη πέρυσι με διάρκεια δύο ετών.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και συνέχισε στο Open Beyond, με σκοπό να αναλάβει την επιμέλεια και παρουσίαση της πρωινής, ζωντανής, ψυχαγωγικής ζώνης, εκεί που ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της κατάφεραν να φέρουν την εκπομπή της «Ευτυχείτε» στη πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης για τη σεζόν 2020 – 21 με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή, όπως είπε και η ίδια στην τελευταία της εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, πήρε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία αυτή, παρότι διατηρεί άριστη σχέση με την ιδιοκτησία του σταθμού.

Λίγες ώρες μετά, η Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε μια ανάρτηση – απολογισμό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τους συνεργάτες της και έγραψε:

«Μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά έφτασε στο τέλος της… Ήταν μια χρονιά διαφορετική, με περιορισμούς, λιγότερες αγκαλιές, αποστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια χρονιά που… τελικά εμάς μας έφερε ακόμα πιο κοντά.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας να περνάμε καθημερινά μαζί τα πρωινά μας.

Νιώθω ευγνώμων που υποδεχτήκατε με τόση ζεστασιά εμένα και την ομάδα μου στα σπίτια σας. Η σχέση που χτίσαμε είναι για μένα μια ευτυχία…

Ευτυχία είναι επίσης η ομάδα των σπάνιων και ταλαντούχων συνεργατών μου στο Ευτυχείτε, όχι μόνο όσους βλέπετε στο πλατό αλλά και πολλούς ακόμα πίσω από τις κάμερες. Σας ευχαριστώ για την επιτυχία που κάναμε όλοι μαζί. Το έχω πει πολλές φορές πως η επιτυχία ανήκει στις ομάδες και όχι στις μονάδες.

Εύχομαι καλό μας καλοκαίρι, με υγεία και χαμόγελα! (Καθώς ένας κύκλος κλείνει για μένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN) Κρατώ τις ωραιότερες αναμνήσεις και υπόσχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ξανά παρέα με τις πιο όμορφες εκπλήξεις…» 

 

  

  

  

  

  

  

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να γράψει μερικά λόγια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η συνεργασία του με το Open έγραψε τίτλους τέλους…

«Σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της‼️ Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά για την υπέροχη αγκαλιά που άνοιξαν για εμένα… Ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια, ήταν μία καταπληκτική συνεργασία.

Κατερίνα @katken85 αγαπημένη μου, όσο τίμια, δοτική και γενναιόδωρη είσαι τηλεοπτικά, άλλο τόσο είσαι και ως άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό! Να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου! Ευχαριστώ τη διοίκηση του @opentvgr. Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία, θα είστε πάντα στην καρδιά μου» έγραψε ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

   

 

   

  

 

Ποιοι λόγοι οδήγησαν την Κατερίνα Καινούργιου σε αυτή την απόφαση;

Σύμφωνα με το zappIT, η παρουσιάστρια και οι συντελεστές της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχαν εκφράσει και εγγράφως με e-mails και με συγκεκριμένα επιχειρήματα, την αγωνία τους για την απουσία στήριξης από τη Διεύθυνση προγράμματος και φαίνεται πως δεν είχαν βρει ανταπόκριση.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την πλευρά της υποστηρίζει, πως η Διεύθυνση προγράμματος τον τελευταίο χρόνο προχώρησε σε σταδιακή υποβάθμιση των μέσων παραγωγής -μείωση των ωρών μοντάζ, μείωση στις βάρδιες και τον αριθμό των εξωτερικών συνεργείων, μη αντικατάσταση -μετά από αποχώρηση- μελών της δημοσιογραφικής ομάδας.

Παράλληλα, λίγους μήνες μετά την ανανέωση της συνεργασίας (το 2020), σύμφωνα πάντα με την παρουσιάστρια, υπήρξε καθολική απουσία της Διεύθυνσης Προγράμματος από διαδικασίες και πρωτόκολλα όπως συσκέψεις, συζητήσεις, ανταλλαγή επικοινωνίας και ανταπόκριση στα ζητήματα που προέκυπταν. Υποστηρίζει πως το τελευταίο έτος δεν έγινε καμία σύσκεψη υπό την αιγίδα της διεύθυνσης για την πορεία της εκπομπής «Ευτυχείτε», καμία συνάντηση με την ίδια και δεν δόθηκε καμία απάντηση στα email.

Επιπλέον, μετά την απόφαση κάποιων μελών της ομάδας να αποχωρίσουν λόγω του κλίματος δυσαρέσκειας που υπήρχε, με emails ζητήθηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο να γίνει συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Αυτό φαίνεται πως δεν έγινε ποτέ, οπότε οι σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον σταθμό κλονίστηκαν περαιτέρω.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλλει πως μετά από μία σειρά από ενέργειες του σταθμού, εθίγη η ηθική και επαγγελματική της υπόσταση. Συγκεκριμένα, μιλά για αποστολή εξωδίκων σε τρίτους μέσω των οποίων επλήγη η επαγγελματική αξιοπιστία της παρουσιάστριας, δημιουργία συνθηκών «αποκλεισμού» της από την αγορά και κοινοποίηση σε τρίτους εμπιστευτικών στοιχείων.

Κάπως έτσι ήρθε σήμερα το τέλος της συνεργασίας αυτής, με την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ιδιοκτησία του καναλιού.

Δες παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του Open

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με το εξώδικο της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου προς τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό

​​

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!