Το reunion του Ασημακόπουλου μετά το #SurvivorGR με την σέκτα... των Amigos

 
 
Ένα 24ωρο μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από το #SurvivorGR, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, επισκέφτηκε το Make-A-Wish, για την δωρεά του - η ριζική ανανέωση στο δωμάτιο του Αλέξανδρου, 5 ετών και του Βαγγέλη, 6 ετών - και συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του στο #SurvivorGR σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας, αφού επισκέφθηκε τα γραφεία του «Make a wish» για να διαθέσει ένα μέρος της αμοιβής του από το παιχνίδι, διασκέδασε με τους Amigos.    
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Συγκινημένος αγκάλιασε τις νεράιδες του Κάνε-Μία-Ευχή, φέρνοντας πάντα στο μυαλό του το προσωπικό του βίωμα, μα περισσότερο από όλα αγκάλιασε τις ευχές δύο συγκεκριμένων παιδιών.   

Με την πολύτιμη συμβολή του και το χρηματικό ποσό που θα προσφέρει στον οργανισμό θα εκπληρωθούν 2 ευχές παιδιών, με ζητούμενο την ριζική ανανέωση του δωματίου τους. Έτσι, σύντομα ο Αλέξανδρος, 5 ετών, θα αποκτήσει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και θα έχει την ευκαιρία να ονειρεύεται στο διάστημα, ενώ ο Βαγγέλης, 6 ετών, θα κοιμάται σε ένα υπέροχο κάστρο μαζί με ήρωες και πολεμιστές!

Και τα δύο παιδιά νοσούν από λευχαιμία, βάσει και της αρχικής επιθυμίας του Γιώργου Ασημακόπουλου να υποστηρίξει παιδιά με καρκίνο, λόγω της απώλειας συγγενικού του αδερφού του. 

 

Στην παρέα βρισκόταν η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη, ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη και τα social media «πήραν φωτιά» από φωτογραφίες και βίντεο. 

 

 

 

  

  

  

Ο 30χρονος επιχειρηματίας έχει πλέον επιστρέψει στην καθημερινότητά του στην Αθήνα και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή του.

Λίγες ώρες μετά από την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφτηκε ένα από τα μαγαζιά με ρούχα που διατηρεί, προκειμένου να δει τους συνεργάτες του, αλλά και τον χώρο που έχει δημιουργήσει μόνος του. Εκεί, τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης ξεκίνησε αμέσως τη δουλειά, αφού είναι ένα από τα πράγματα που του έχουν λείψει πολύ. 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, για το χρηματικό ποσό που δώρισε στο Make-A-Wish, ενώ αποκάλυψε πώς θα έντυνε τις γυναίκες Survivors.

 

Δύο ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε ζωντανά στο πλατό του «Love it».

Ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας μίλησε για όλους και για όλα και ζήτησε συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής.

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram. Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε, αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω και του ζητώ συγγνώμη» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και συνέχισε: «Κι εγώ αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, τον ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν… Είμαι ένας άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»