Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μιλάω με όλα τα κορίτσια.. Με τη Νικολέτα όχι... είναι σε σχέση»

  29/06/2021 12:07
«Μιλάω με όλα τα κορίτσια.. Με τη Νικολέτα όχι... είναι σε σχέση»

«Μιλάω με όλα τα κορίτσια.. Με τη Νικολέτα όχι... είναι σε σχέση»

  29/06/2021 12:07

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε quest εμφάνιση στην τελευταία εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» και μετά το τέλος της εμφάνισής του μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήρε πίσω το μονόπετρο από την Νικολέτα μετά τον χωρισμό τους και το #BachelorGR;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor αποκάλυψε, αν σκέφτηκε να συμμετάσχει ξανά στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε, αν έχει επικοινωνία με τη Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά από τον χωρισμό τους.

Για το ενδεχόμενο να γινόταν ξανά Bachelor: Από το δικό μου το μυαλό δεν πέρασε, τώρα αν πέρασε από τους ανθρώπους του Alpha δεν το γνωρίζω. Κάτι μπορεί να είχα ακούσει, αλλά… Δεν θα το ξαναέκανα. Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ ωραίους άνδρες και πολύ καλά παιδιά, ευγενικά, και νομίζω ότι πρέπει να δίνεται αυτή η ευκαιρία και σε άλλους.

Για τη σχέση του με τη Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά από τον χωρισμό τους: Μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια. Με τη Νικολέτα όχι τόσο το τελευταίο διάστημα, γιατί νομίζω ότι είναι και σε σχέση, οπότε δεν υπάρχει λόγος.

Στην ερώτηση, αν ο έρωτας περνάει με έρωτα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απαντά: Εξαρτάται από τον χαρακτήρα και τον άνθρωπο.

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το μονόπετρο που έδωσε στην νικήτρια του Bachelor δεν το πήρε πίσω, μετά το τέλος της σχέσης τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας