Αποχώρησε ο «Πούντα Κάνα» δωρίζοντας τις απολαβές του στα παιδιά με καρκίνο

 

 

Η ψυχολογική ισοπέδωση του Ηλία από τους Αmigos, η επιβεβαίωση του Σάκη και η επιστροφή της Μαριαλένας από το νοσοκομείο στο #SurvivorGR - Η ανακοίνωση της πρόθεσης του Ασημακοπούλου να δωρίσει τα χρήματα των απολαβών του στα παιδιά με καρκίνο
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που δεν θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Survivor 4 την Κυριακή 4 Ιούλιου και Δευτέρα 5 Ιούλιου που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Γαλάτσι.  

Πριν αποχωρήσει απο τον Άγιο Δομίνικο, ο 29χρονος fashion designer ανακοίνωσε πως τα χρήματα που κέρδισε απο τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης θέλει να τα δωρίσει σε ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι Σάκης, Μαριαλένα, Ηλίας και Κόρο που απέμειναν θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι άλλοι δύο θα τεθούν την Τετάρτη (30/6) σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό.

Την εβδομάδα που πέρασε ο Σάκης Κατσούλης έκανε για ακόμα μια φορά την υπέρβαση και κατάφερε να πάρει τις δυο ασυλίες που τον έβγαλαν από υποψήφιο αναγκάζοντας τον Γιώργο Κόρομι να βάλει στην θέση του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μαζί της στον… τάκο οι άλλοι δυο «μπλε» και πιο παλιοί του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη του Σάκη Κατσούλη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας στον τελικό με τον Ηλία Μπόγδανο, φάνηκε ότι ενόχλησε αρκετά τους άλλους δυο Amigos, οι οποίοι έκαναν τον τρίτο της παρέας να νιώθει άσχημα. Ο Ηλίας δεν άντεξε και τον πήρε το παράπονο. Την «παγωμάρα» στους Amigos έχει διαπιστώσει και ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δε νιώθει καλά με την στάση των φίλων του στο Survivor ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος άφησε υπονοούμενα ότι ο ίδιος πάντα ήταν σταθερός στις απόψεις του κι όχι όπου φυσάει ο άνεμος, αλλάζοντας παρέες. Αυτό έκανε τον Ηλία να ξεσπάει σε κλάματα αναφέροντας: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει να είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω.

Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα σαν να είπανε ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές» κατέληξε ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Η τελευταία ομαδική μάχη Mπλε και κόκκινων στον Άγιο Δομίνικο θα ήταν μεικτή. Έλληνες και Ρουμάνοι θα… έπεφταν στον υδάτινο στίβο μάχης με στόχο το μεγάλο έπαθλο. Ένα πάρτι σε βίλα με πισίνα και λιχουδιές, ένα «pool and candy party». Στο αγώνισμά δεν θα συμμετείχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπως γνωστοποίησε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για αυτό κι ανέφερε: «Μετά το Συμβούλιο, η νύχτα είχε εκπλήξεις αφού η Μαριαλένα κατάλαβε μια αδιαθεσία. Έκανε 8 με 9 φορές εμετό, ένιωθε άσχημα κι είχε ζαλάδες. Εύχομαι να είναι καλά γιατί δεν την έχω δει από το πρωί. Περιμέναμε να ξημερώσει και να φύγει στο νοσοκομείο. Ό,τι καλύτερο της εύχομαι. Με το που ξαπλώσαμε από τις 9 η ώρα το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί έκανε εμετούς.» Μάλιστα παρόμοια συμπτώματα είχε κι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός αργότερα, η Μαριαλένα δεν θα αγωνιστεί αφού προγραμματίστηκαν εξετάσεις κι έτσι λύθηκε κι επίσημα ο γρίφος, που την ήθελε να έχει αποχωρήσει από το Survivor ενώ η ίδια στην πραγματικότητα βρισκόταν στο νοσοκομείο.

 

 

Οι Kόκκινοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν, όμως οι Mπλε τους ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά. Η μάχη μεταξύ των δυο ομάδων ήταν σκληρή με τους μπλε να πηγαίνουν το σκορ στο υπέρ τους 9-5. Ο Σάκης Κατσουλής κράτησε ζωντανούς του κόκκινους κάνοντας το 9-6, ωστόσο οι Mπλε πήραν τον πόντο που χρειαζόντουσαν και τη ρεβάνς από τους κόκκινους.

 

Οι Kόκκινοι απέδωσαν την ήττα τους στις φωνές των Mπλε που τους αποσυντόνισαν. Κόρο και Ασημακόπουλος χάρηκαν για τη νίκη που για έναν από τους δυο ίσως είναι και η τελευταία. Ο Σέμπι έδειξε ενοχλημένος από τις φωνές του Κόρο, ενώ η Μαρία δεν σταμάτησε να χαμογελάει από την ενέργεια των Ελλήνων της Mπλε ομάδας.

 

Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχθηκε τη νίκη των Mπλε, ενώ ο Ηλίας έριξε την ευθύνη της ήττας στους Ρουμάνους της ομάδας του. Σάκης και Ηλίας συζήτησαν και για τη στάση των Κόρο και Ασημακόπουλου απέναντι στον κολλητό τους και το γεγονός ότι η σχέση τους περνάει κρίση.

«Είχαμε απέναντί μας πέρα από τους Ρουμάνους και τους δικούς μας τους Μπλε, που ήταν εν εξάλλω. Έπαιζα με Ρουμάνο κι άκουγα να φωνάζουν ελληνικά μέσα στα αυτιά μου. Ο Κόρο κι ο Ασημακόπουλος φώναζαν κάτι ψεύτικο μέσα στο αυτί του Ηλία. Με τον Κόρο θεωρείστε εδώ μέσα αδέρφια κι έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Εντάξει μαζί μου υπάρχει θέμα από τα ατομικά αγωνίσματα και το έδειξαν αλλά σήμερα που ήταν το τελευταίο παιχνίδι κι είπαμε να το διασκεδάσουμε, όταν έπαιζες εσύ ο κολλητός του με έναν Ρουμάνο παίκτη και γκάριζε μέσα στα αυτιά σου. Δηλαδή δεν σέβεται. Δεν θα το έκανα αυτό σε κολλητό μου.

Έπειτα ο Σάκης Κατσούλης συνέχισε: «Οι εικασίες μου σε ότι αφορά τις σχέσεις των τελευταίων τριων Amigos επιβεβαιώθηκαν. Δεν έχουν τόσο καλή σχέση και μετά την τελευταία ατομική ασυλία, έχουν απομακρυνθεί από τον Ηλία.»

 

Το pool and candy party στη βίλα είχε και εκπλήξεις για τους Mπλε, οι οποίοι από την πολύ ζάχαρη δεν σταμάτησαν να χορεύουν με τον Ασημακόπουλο να… ξεσαλώνει.

 

Στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης τους φετινού survivor είχε επιστρέψει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το νοσοκομείο, η οποία όπως είπε πέρασε μια από τις πιο δύσκολες βραδιές στο ριάλιτι επιβίωσης. Κόρο και Ασημακόπουλος περιέγραψαν στον Γιώργο Λιανό πως πέρασαν στο πάρτι στο οποίο δεν έδωσε το παρών η Μαριαλένα, τονίζοντας πως όποιος φύγει θα είναι η... πιο γλυκιά αποχώρηση.

 

Ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε στο ψυχρό κλίμα που υπάρχει στους Amigos μετά την ήττα  των Mπλε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Ασημακόπουλος και Κόρο έδωσαν την δική τους εξήγηση. 

 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι survivors θα συναντηθούν με τις οικογένειες τους και πως στη συνέχεια θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης. Οι δυο με την καλύτερη απόδοση θα προχωρήσουν στον τελικό και οι άλλοι δύο θα περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού με τις τηλεφωνικές γραμμές να κλείνουν στα Live της Αθήνας.

 

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έκαναν ένα σχόλιο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει πως στους ημιτελικούς της Ελλάδας δεν θα βρεθεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος πριν πάρει την δάδα του να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανακοίνωσε πως τις απολαβές του από το ριάλιτι επιβίωσης θέλει να τις δωρίσει σε κάποια ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο. 

 
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε για την πορεία του στο Survivor: «Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα.»
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»