Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Mε αδικούν με άκομψο και κατάφορο τρόπο, το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία»

  26/06/2021 10:11
«Mε αδικούν με άκομψο και κατάφορο τρόπο, το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία»

«Mε αδικούν με άκομψο και κατάφορο τρόπο, το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία»

  26/06/2021 10:11

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές συναυλίες του στη χώρα μας και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τον συνάντησε στο κηποθέατρο Παπάγου, μετά το τέλος της πρώτης συναυλίας. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του #BigBrotherGR, η οποία έχει πάρει τη νομική οδό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Είναι οι πρώτες μου ημέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου. Επειδή το Big Brother άλλαξε, δεν έχω προλάβει να βρω τα πατήματά μου και τι θα κάνω, γιατί είχα φτιάξει όλο μου το πρόγραμμα βασισμένο στο Big Brother μέχρι το τέλος του Γενάρη, βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχει πάρει τη νομική οδό η υπόθεση. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τις αγωγές, που αγαπώ τις εντάσεις, που αγαπώ τα δικαστήρια, δεν το έχω ξανακάνει. Αλλά μερικές φορές, πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και κατάφορο τρόπο.

Επίσης, υπάρχουν κομμάτια του παζλ που δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί ακριβώς για ποιον λόγο η αντίδρασή μου ήταν συγκεκριμένη, για ποιο λόγο μίλησα και για ποιο λόγο όλο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας