Κέρδισε ασυλία και έδωσε στον τάκο τον... καλύτερο! Τριάδα X Zεύγος σημειώσατε 1

 

Η μάχη με τα στοιχεία της φύσης, τα «καβουροσκουλαρίκια» του Κόρο,  οι ευχές στον Τριαντάφυλλο, τα θαλάσσια σπορ και ο αγώνας για την πρώτη ατομική ασυλία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με πέντε survivors να έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους παίκτες που διεκδικούν την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό του Survivor 4.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι βίωσαν μια από τις δυσκολότερες βραδιές τους στον Άγιο Δομίνικο λόγω του τροπικού κλίματος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χαρακτήρισε «βιβλική καταστροφή» την κακοκαιρία που… χτύπησε την παραλία τους, ενώ ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε πως δεν είχε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και σχολίασε πως θα το βίωνε η Ελένη αν είχε παραμείνει στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, η τριμελής πια παρέα των Amigos έζησαν σχεδόν τον τρόμο του τροπικού κλίματος που χαρακτηρίζει τον Άγιο Δομίνικο! «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, πως να προφυλαχθούμε… Ακούγαμε κεραυνούς, αστραπές! Δεν υπάρχει πια ο χώρος που καθόμαστε! Ήταν βιβλική η καταστροφή! Πραγματικά! Τέτοιο πράγμα ούτε στις αρχές» παραδέχθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μόλις η μέρα ξημέρωσε, ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε με τη σειρά του εντυπωσιασμένος στον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο πως «δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Εγώ, παιδιά, νόμιζα πως θα φύγει όλο αυτό εδώ κάτω. Έπεφταν τα δέντρα και έλεγα πως πάνε οι Amigos».

Αμέσως μετά, στην κάμερα του Survivor, ο παίκτης της μπλε ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια δύσκολη και τρομακτική νύχτα. Έσταζε νερά μέσα η καλύβα. Είχαμε πλημμυρίσει… Κοιμόμασταν μες στα νερά. Όσο κοιμηθήκαμε».

 

Οι τρεις τελευταίες ατομικές ασυλίες του Survivor θα κρίνουν την τελική τετράδα, με τις μπαντάνες να μην παίζουν κανένα ρόλο, παρά μόνο οι φιλίες. Οι τρεις Amigos εναντίον τους ζεύγους. Οι πέντε παίκτες ξέρουν ότι όλα κρίνονται αυτή την εβδομάδα και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο στίβο μάχης για να πετύχουν τον στόχο τους.

 

Οι Survivors υποδέχθηκαν τις προμήθειες της εβδομάδας, ενώ ο Κόρο λάνσαρε νέα μόδα με… καβουροσκουλαρίκια, τα οποία άρχισε να διαφημίζει η «βασίλισσα» Μαριαλένα.

 

Λίγο πριν οι πέντε εναπομείναντες παίκτες ριχτούν στην μάχη για τη πρώτη ατομική ασυλία και απολαύσουν μπισκότα κάνοντας θαλάσσια σπορ o Σάκης Κατσούλης δεν ξέχασε το… παιδί του και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τριαντάφυλλο που έκλεισε τα 44 χρόνια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσαν όλοι το παρών στο πάρτι για τα 44α γενέθλια του Προέδρου του #SurvivorGR!

 

 

Ο στίβος μάχης αυτή τη φορά δεν χρειαζόταν τόσο ταχύτητα, δύναμη και αντοχή, αλλά επιδεξιότητα, καθώς τα δυο παζλ πριν τους κρίκους ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά. Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας έδειξε να… κουμπώνει καλά στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άρχισε σιγά-σιγά να «τρώει» τις ζωές των αντιπάλων του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε πρώτος εκτός μάχης και ακολούθησαν με τη σειρά οι Ηλίας και Μαριαλένα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της.

 

Στον τελικό έφτασε ο Σάκης, ο οποίος με μειονέκτημα ζωών θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Κόρο.

 

Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κόρομι διατηρώντας τις 4 από τις 5 ζωές με τις οποίες ξεκίνησε.

 

Η Μαριαλένα εξηγεί γιατί νευρίασε

 

Τα μπισκότα και την εμπειρία με τα water sports ο Κόρο επέλεξε να τα απολαύσει με τους άλλους δυο Amigos, τον Ηλία και τον Ασημακόπουλο.

 

Στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας, το πρώην ζευγάρι θέλησε να χαλαρώσει κάποιες στιγμές βρισκόμενοι στα νερά και τα… κλαδιά της παραλίας!

Όμως, ο Σάκης Κατσούλης έκανε μάλλον κάποιο λάθος υπολογισμό στο πως θα διαχειριστεί τον χρόνο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και αυτό καθώς, ενώ θέλησε αρχικά να «της την φέρει» ρίχνοντας την απρόσμενα στο νερό, σε δεύτερο χρόνο ήρθε η σειρά του ίδιου να την… πατήσει για τα καλά!

Ειδικότερα, όταν οι δύο παίκτες του Survivor άραζαν σε δυο κλαδιά πάνω από το νερό, εκείνο του Σάκη Κατσούλη δεν έμεινε σταθερό με αποτέλεσμα ο παίκτης να υποστεί μια επική τούμπα!

 

Στο συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ακούσει πρώτα πως πέρασαν οι Amigos στα θαλάσσια σπορ και πως το ζευγάρι στο ποτάμι, πριν ακούσει από τον Κόρο την επιλογή του.

 

Ο έχων την ατομική ασυλία αποφάσισε να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

 

Η τοποθέτηση του Σάκη για την υποψηφιότητά του

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε