«Πήγε εκεί την προίκα της, έμεινε μαζί του και την έβγαλε έξω, δεν τον θέλουμε»

 

 

Η μαμά της Μαριαλένα σμαλάκωσε, η γιαγιά της όμως είναι ανένδοτη για τον Σάκη - Νέες δηλώσεις φωτιά και για τον Γιώργο Λιβάνη και το #SurvivorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η γιαγιά της Μαριαλένας χθες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» και δήλωσε πως αγαπά και θαυμάζει την εγγονή της και πως στεναχωριέται και εκείνη μαζί της όταν στεναχωριέται και κλαίει.

«Την αγαπάω και την θαυμάζω πάρα πολύ. Όταν χάνει ή χτυπάει και στεναχωριέται, κλαίω και στεναχωριέμαι και εγώ… Είναι καλό παιδί. Ήρθε με χαιρέτησε πριν φύγει, με φίλησε και έφυγε. Είναι δυνατόν να μη μας λείπει; Αν ζω θέλω να τη δω νυφούλα. Τον Σάκη δεν τον συμπαθώ. Η Μαριαλένα είχε πάει στο παιχνίδι πριν τον Σάκη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Τριαντάφυλλος μετά την επιστροφή του από το Survivor κάνει συνέχεια συναντήσεις και έχει πάντα μια κάμερα να τον ακολουθεί! Χθες ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το πατρικό σπίτι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο τραγουδιστής δήλωσε στις κάμερες ότι φέρνει το μήνυμα της Μαριαλένας στη μαμά της.

Ο Ντάφυ μόλις είδε την μαμά της Μαριαλένας, την αγκάλιασε και είπε στους ρεπόρτερ που ήταν εκεί: «Μου έχει πει κάτι και θα το πω στη μητέρα της και στην αδερφή της. Μου είπε ότι την αγαπάει πολύ».

Όταν ρωτήθηκε η κυρία Γεωργία ότι ο Τριαντάφυλλος θέλει να παντρέψει την κόρη της με τον Σάκη, τόνισε: «Αν θέλουν να πατρευτούν ας παντρευτούν, μου πέρασε τώρα» είπε στις κάμερες η μητέρα της Μαριαλένας, ενώ στην ερώτηση Κατσούλης ή Λιβάνης απάντησε κανένας! «Αν έρθει ο Σάκης θα του τα ψάλλω» «Να τους παντρέψει. Άμα τον θέλει η κόρη μου, μεγάλη κοπέλα είναι»!

Και για τις δηλώσεις της γιαγιάς πρόσθεσε: «Αν τον θέλει η εγγονή της θα τον συμπαθήσει. Θα του τα ψάλλω του Σάκη όταν γυρίσει».

Η γιαγιά της Μαριαλένας, αυθόρμητη δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day»: «Θα φτάσει στον τελικό η Μαριαλένα. Τον Σάκη τον ξέρω. Είναι δυναμικό παιδί. Την προστατεύει πολύ αλλά μέχρι εκεί όχι για γαμπρός. Η Μαριαλένα έκατσε έξι μήνες μαζί του. Πήγε εκεί την προίκα της, έμεινε μαζί του και μετά την έβγαλε έξω και γι’ αυτόν δεν τον θέλουμε. Δεν θα την αφήσουμε» είπε η γιαγιά της Μαριαλένας που δεν έκρυψε τα λόγια της!

 

«Μου είπε ότι είναι καλά η Μαριαλένα και ηρέμησα. Άμα θέλει πραγματικά η Μαριαλένα, θα την έδινα στον Σάκη. Πραγματικά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κάποια στιγμή, τρελαινόμουν. Η κόρη μου είναι μεγάλη, αν θέλει ας τον πάρει. Απλά να προσέχει ο ένας τον άλλον, να είναι αμοιβαία η αγάπη.

Με τον Γιώργο Λιβάνη δεν μιλάμε. Δεν με προσέγγισε καθόλου.

Είμαι πολύ μπερδεμένη για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε η μαμά της Μαριαλένας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου