Σκάει στο ΣΚΑΪ! Λήγει η διορία που έδώσε ο Τσαλίκης για το #BigBrotherGR

 

 

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος που βρισκόταν επίσης σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ στάθηκε στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη Ετοιμάζει αγωγές ο τραγουδιστής - Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιο του ΓιώργουΤσαλίκη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά το μυστήριο και το τηλεοπτικό θρίλερ για το τι συμβαίνει τελικά με τον Γιώργο Τσαλίκη τον ΣΚΑΪ και το #BigBrotherGR, το «Ηappy Day» έριξε το πρωί της Τετάρτης φως στο θέμα. 

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ εδώ και δυο μήνες για να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής.

Σήμερα είναι η μέρα που λήγει η διορία με τον ΣΚΑΪ και όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, έχει υπογράψει εδώ και δυο μήνες συμβόλαιο για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστής όλα όσα έγιναν μέχρι να φτάσουμε εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο αναφέροντας ότι από όσο γνωρίζει ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ στην συνέχεια το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Ηappy Day» ήταν αποκαλυπτικό: «Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει υπογράψει συμβόλαιο από τις 15 Απριλίου. Ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα που έχουν μιλήσει και του λένε πρόσεχε άλλος θα είναι ο παρουσιαστής. Ο ίδιος επικοινώνησε αλλά μίλησε με άλλα στελέχη από αυτά που είχε μιλήσει. Κάποια στιγμή επικοινωνούν μαζί του συνεργάτες του και του λένε μήπως προβούμε σε κάποια λύση του συμβολαίου αλλά μην κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια κι υπάρξει πρόβλημα. Το κανάλι από την μεριά του δίνει την εξήγηση ότι ίσως δεν γίνει η παραγωγή κι ότι έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα με την εταιρία παραγωγής, καθώς από ότι φαίνεται δεν τον εγκρίνει για παρουσιαστή γιατί σαν επιλογή ίσως ταιριάζει με αυτήν του Χάρη Βαρθακούρη.

Σήμερα λήγει η διορία για να λάβει την απάντηση από τον σταθμό και το συμβόλαιό του είναι πολύ ισχυρό. Αν δεν λάβει απάντηση σήμερα, ο Γιώργος Τσαλίκης έχει μιλήσει ήδη με τους δικηγόρους του. Το συμβόλαιό του προβλέπει ότι αν δεν γίνει το project, υπάρχει ρήτρα δέκα επεισοδίων και πρέπει να πληρωθεί» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, έδωσε το ρεπορτάζ για το τι συνέβη και πως έφτασε το θέμα ως εδώ: «Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν στην Αυστραλία και είχε υπογράψει από τον Απρίλιο, αρχίζει και διαβάζει για άλλους παρουσιαστές, ενώ τον παίρνουν και τηλέφωνο κάποιοι και του λένε πρόσεχε κάτι γίνεται. Ο Γιώργος πήρε στον ΣΚΑΪ και δεν του έβγαιναν στο τηλέφωνο. Του είπαν μήπως λύσουμε το συμβόλαιο, ενώ του έκαναν λόγο και  για την εταιρεία παραγωγής που ίσως δεν συμφωνεί με τον παρουσιαστή και ακόμα ότι ίσως δε γίνει η εκπομπή. Ετοιμάζει αγωγές ο Γιώργος» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

  

 

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Τσαλίκης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την ηγεσία του ΣΚΑΪ και του ανακοινώθηκε ότι το κανάλι δεν θα προχωρήσει τελικά σε συνεργασία μαζί του, γιατί θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν οι κανόνες εχεμύθειας ανάμεσα σε ένα κανάλι και σε έναν παρουσιαστή, έναν μελλοντικό συνεργάτη. 

Ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τη δήλωση Γιώργου Τσαλίκη, που προανήγγειλε τη συνεργασία του με το κανάλι, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις τα κανάλια ανακοινώνουν την οποιαδήποτε συνεργασία.

Άρα, λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης ενημερώθηκε πριν από λίγο ότι ο ΣΚΑΪ θα καταγγείλει το συμβόλαιό του και δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε συνεργασία. 

 

Αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε την είδηση στην εκπομπή, «Ευτυχείτε»: «Ο Γιώργος Τσαλίκης δεσμευόταν να μην αποκαλύψει τίποτα για τους όρους της σύμβασής του αλλά και το περιεχόμενο όπως έχουν και πάρα πολλά συμβόλαια και αν αυτό γίνει θα έχει οικονομική ρήτρα…»!

Και υπογράμμισε η δημοσιογράφος πως μπορεί να ακούγονταν ότι ο τηλεοπτικός σταθμός θα του έδινε να παρουσιάσει ένα άλλο παιχνίδι, αλλά τελικά δεν ενδέχεται κάτι τέτοιο!

Στη συνέχεια της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι μίλησαν με τον περιβάλλον του καλλιτέχνη και ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε on air: «Είναι έκπληκτος ο τραγουδιστής με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ εναντίον του, καθώς ο ΣΚΑΪ μέχρι και πριν από πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον διαβεβαίωνε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας όρος που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε. Δεν κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους ανακοινώσεις, αλλά ρωτήθηκε. Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στη σοουμπίζ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για καμία συμφωνία. Θα προσφύγει στα δικαστήρια».

Ο Γιώργος Τσαλίκης πηγαίνει τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια. «Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που να του απαγορεύει να μιλάει», αναφέρει το περιβάλλον του τραγουδιστή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»